לא יודעת אם טובים, אבל יש ב"צמרות" על גבול הרצליה - רמת השרון קורסים של "אן - אומנות בבישול".
L lital_f New member 4/7/02 #22 לא יודעת אם טובים, אבל יש ב"צמרות" על גבול הרצליה - רמת השרון קורסים של "אן - אומנות בבישול".
ש שביב שני New member 4/7/02 #23 זה מה שהתכוונתי אבל לומדים שם להכין ארוחה מסוימת - מנה ראשונה, עיקרית, וקינוח. לא תמיד כל המנות זה משהו שאוהבים.
זה מה שהתכוונתי אבל לומדים שם להכין ארוחה מסוימת - מנה ראשונה, עיקרית, וקינוח. לא תמיד כל המנות זה משהו שאוהבים.
י יעלי2 New member 4/7/02 #24 היא גרה מטר משם! אני מקווה שהם טובים כי זה כל כך קרוב ונוח. אני כבר מבררת עוד פרטים. ממש בינגו! תודה
י יעלי2 New member 4/7/02 #25 איזה כיף - הזמנתי לה!!!!! מקבלים שובר ואפשר לבחור מלא סדנאות.אז אני אתן לה את זה בצירוף הקטלוג - שהיא תבחר אם בא לה צמחוני, טורקי, סיני, חלבי, איטלקי, צרפתי או אחר (כבר יש לי תיאבון)!!!!
איזה כיף - הזמנתי לה!!!!! מקבלים שובר ואפשר לבחור מלא סדנאות.אז אני אתן לה את זה בצירוף הקטלוג - שהיא תבחר אם בא לה צמחוני, טורקי, סיני, חלבי, איטלקי, צרפתי או אחר (כבר יש לי תיאבון)!!!!
R rinutza New member 4/7/02 #28 יעלי2, זה בדיוק מה שהזמנתי לאמא שלי ב"אן" בצמרות הרצליה והיא בחרה בסדנא של מוקפצים ונהנתה מכל רגע.
K kisses New member 4/7/02 #31 איזה יופי אני בטוחה שהיא תהנה ותמסרי לה המון מזל טוב מאיתנו בנות הפורום
J jess ועוד New member 4/7/02 #32 גם את ליאת המון מזל טוב לאמא נפלאה כמו שלך (היא חייבת להיות אם את הבת שלה) כי מחר יש לה יומולדת ולא לשכוח... אוהבת אותך
גם את ליאת המון מזל טוב לאמא נפלאה כמו שלך (היא חייבת להיות אם את הבת שלה) כי מחר יש לה יומולדת ולא לשכוח... אוהבת אותך
K kisses New member 4/7/02 #33 ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gifאוהבת אותך יותר
ע ענן ורוד New member 4/7/02 #34 יעלי, איפה את גרה? יש אצלינו בעבודה אחת שמוכרת כלים של טפרוור ויש לה בבית כמה דברים , אם את רוצה, אני אקשר ביניכם, תכתבי לי במסרים.
יעלי, איפה את גרה? יש אצלינו בעבודה אחת שמוכרת כלים של טפרוור ויש לה בבית כמה דברים , אם את רוצה, אני אקשר ביניכם, תכתבי לי במסרים.
י יעלי2 New member 4/7/02 #35 לגבי טאפר וור אני אשמח אם תתני לי את הטלפון שלה. לא בשביל אמא שלי, שכבר מסודרת מבחינת המתנה, אלא בשבילי. את שולחת לי במסר?
לגבי טאפר וור אני אשמח אם תתני לי את הטלפון שלה. לא בשביל אמא שלי, שכבר מסודרת מבחינת המתנה, אלא בשבילי. את שולחת לי במסר?
ה הילית* New member 3/7/02 #14 ביום ההולדת של אמא שלי הזמנתי אותה לטיפול יופי אצל הקוסמטיקאית הנפלאה שלי, שכלל גם מסג´ים והרבה פינוקים. הייתי איתה והיא נורא נהנתה
ביום ההולדת של אמא שלי הזמנתי אותה לטיפול יופי אצל הקוסמטיקאית הנפלאה שלי, שכלל גם מסג´ים והרבה פינוקים. הייתי איתה והיא נורא נהנתה