מחפשת סוכן/נת נסיעות

KittnPaws

New member
מחפשת סוכן/נת נסיעות

באיזור השרון מישהו שאתם יודעים שהוא אמין אני מטיילת המון(!) ונמאס לי לבחור כל פעם סוכנות רנדומלית ובסוף להיתקע או יותר גרוע לטוס עם איסתא@!#@#!%! מישהו?

lady_anne

New member
בניגוד לאני מאמין שלי

הפעם אני כן אנקוט דעה : איסתא היא גוף גדול כל כך, עד שאי אפשר להכליל ולומר שכל הסוכנים באיסתא איומים ונוראים (למרות שבהחלט יש כאלה). דווקא מנהלת סניף איסתא ברמת השרון היא סוכנת נסיעות מעולה ואני ממליצה עליה בכל פה. שמה מיכל בן-אסייאג והיא באמת אחת הסוכנות היותר מקצועיות שנתקלתי בהן בכלל ובאיסתא בפרט. אם, לעומת זאת, נקעה נפשך מאיסתא באופן מחלט, נסי לפנות לסניף אופיר טורס ברעננה: בני משפחה שלי טסים איתם כבר מספר שנים ורמת שביעות הרצון גבוהה מאד. אם תרצי אוכל לברר עבורך את שם הסוכן/ת. בהצלחה.

KittnPaws

New member
אני לא רציתי להכליל

אבל אכן כבר מאסתי באיסתא הקש ששבר היה שהם לא הצליחו למצוא לי מלון למרדי גראס בניו אורלינס השנה כי "זה עוד המון זמן" וכל הסבר שלי שההזמנות מבתצעות חצי שנה לפני או שחבל על הזמן נתקלו במבטים סתומים ומשפטים סתומים עוד יותר אם תוכלי לברר לי את שם הסוכן אודה לך, אני גרה ברעננה כך שזה יתאים לי מאוד. האמת, שבד"כ גם סוכנים רגילים לא מעונינים לטפל בי כי הטיולים שלי יותר מידי מוזרים בשבילם..(טיולי חודשים למקומות שכוחי אל) עם חלק מהסוכנים הגעתי לרמה מגוכחת שהם היו צריכים ללכת לבדוק איפה המקום הזה בכלל. אני אובדת עיצות ועדיין אין לי כרטיס טיסה למרדי גראס (את המלון כבר סידרתי דרך האינטרנט)

סהר12

New member
נגד איסתא ../images/Emo31.gif

לא חושבת שהם מקצוענים לא אדיבים לדעתי - הסוכנות שם לוקות בתסמונת הראש הקטן - וכדאי שמישהו יקרא את הכתוב ויטפל בענין יש כל כך הרבה סוכניות וסוכנים - אז למה להיתקל עם איסתא? אני נוסעת המון והיום, כאשר המדיניות היא מאוד דינמית - אין לי כל בעיה בללכת כל פעם לסוכן אחר. אלא אם כן מחפשים משהו מאוד מיוחד ואז יש סוכנויות שמתמחות ביעדים כמו המזרח, סקנדינביה, אפריקה וכד´

lady_anne

New member
עכשיו אני מקנאה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

ניו אורלינס היא אחת הערים המופלאות ביותר בהן ביקרתי מעודי, ואם זו היתה ההתרשמות בימי חול, אין לי ספק שהמצב מפעים אף יותר בתקופת המארדי גרא. אם את זקוקה למידע כלשהו - אשמח לעזור. את שם הסוכן/ת אברר בשבילך בהקדם.

KittnPaws

New member
תודה

אם יש לך המלצות לגבי האיזור ומה לראות חוץ מהמרדי גראס עצמו, אודה לך אני הולכת לשם די בעיניים עצומות

חיננית

New member
מה..את עדין כאן סהר?לא בבודפשט ../images/Emo35.gif

חשבתי שאת כבר מתרחצת במרחצאות סצ´ני ואוכלת מרק גולש בפאטאל ומקנחת בעוגת ז´רבו..ואת עדיין כאן?

danistar

New member
ולא לשכוח את הנקניק ההונגרי !! ../images/Emo21.gif

הסאלאמי הכי טוב שקיים ..

lady_anne

New member
נקניק נקניק...

אבל להונגרים יש אוכל פי מאה יותר טעים מסתם סלאמי (אפילו שהוא לא כל כך סתם ושהוא עשוי מסוסים). תגיד לחיננית "רוקוט קרומפלי" ותראה איך היא מתחילה להזיל ריר...

danistar

New member
סתם נקניק ... נעלבתי בשם הסוסים ../images/Emo3.gif

חחח ת באמת הסלאמי הכי טוב , בלי קשר לשאר המאכלים ... לידייייי חבל שלא צירפת ל "קטדרא" לינקים ל 2 הסטים של התמונות מברצלונה... דנייייי

danistar

New member
אחלה !! מקווה במשך השבת להמשיך ../images/Emo66.gif

מסלול הטיול שלי בתמונות ומילים .

lady_anne

New member
ניו אורלינס - טיפים לכפותחתול ../images/Emo9.gif

בסדר רנדומלי שווה לבקר באתרים שלהלן: - הרובע הצרפתי בכל שעה משעות היום ובמיוחד בלילה. בסוף רח´ בורבון, בסביבות ההצטלבות עם סט.פיליפ או משהו כזה, יש איזור ייחודי לפאבים של גייז. שם הכי כיף ופאן. יש איזשהו פאב הממוקם על הצטלבות רחובות ורוקדים בו חשפנים גברים בחוטיני על הבאר - רק לשבת ולהזיל ריר... - לטייל בגארדן דיסטריקט ולהתפעל מהארכיטקטורה והגינון. - לקחת סיור על האוניות במיסיסיפי (קייג´ון קווין וכד´). מדובר בסיור של חצי יום לערך ונחמד לשוט בנהר. - לבקר בלילה בפאב של פאט אובראיין ברובע הצרפתי ולשתות הוריקאן (ולקחת בחשבון שאחרי זה החיים נראים הרבה יותר נחמדים). - לקחת סיור לאיזור הביצות (חובה!) - לאכול מופולטה בסנטראל גרוסרי המקורי ברובע הצרפתי (דקאייטור סטריט 923) ופראלינים בקריאול דליקאסיז בריברווק. - לבקר באחד מבתי האחוזות (פלנטיישןס) ובאחד מבתי הקברות המיוחדים של ניו אורלינס. - לבקר בהארא´ס קאזינו בשביל האוירה - לאכול ג´אמבאלאייה איפושהו ולשתות קפה של פייף אוקלוק עם פאן-בנייה (סופגניות מדהימות) הקפה דו מונד (800 דקאייטור סטריט). - לבקר בלואיזיאנה סופרדום - אולם ספורט ע נ ק. - לקחת סיור בכרכרה ברובע הצרפתי מלווה בהסברים של הרכב. זה בערך מה שאני זוכרת (הייתי שיכורה קלות מרבית שעות היום שם, כי בניגוד לערים אחרות בארה"ב - בניו אורלינס מותר להסתובב עם אלכוהול בגלוי ברחוב, היה חם והברד האדום נ ו ר א טעים...) You r going to have the time of your life, dear. בילוי נעים.

danistar

New member
אוי ליידי מה עשית לי ... ../images/Emo3.gif

חצי שנה ישבתי בדאלאס , טקסס . 10 שעות נסיעה ברכב מניו אורלינז . הגעתי לשרייבפורט שעל הגבול בין טקסס ללואיזיאנה ( מהצד של לואיזיאנה ) אבל לניו אורלינס הגעתי רק כנקודת מעבר בטיסה לניו יורק וארצה . עכשיו אני ממש מתחיל להתצטער שלא הארכתי את השהות שלי שם .. אני מאוד מקווה שאוכל להגיע ביום מין הימים לשם כי שמעתי רבות וטובות על המקום . עוד אכזבה היא שאת התאומים ז"ל ראיתי רק מהאוויר ... בגל מקרה חבריה אשמח לעזור בנושא טקסס ( אוי טקסס , אני נזכר בנוסטלגיה
) וקצת בנושא קליפורניה ( ל.א וסן פרנסיסקו בעיקר ) .

KittnPaws

New member
תודה תודה תודה

הזמנתי מקום במלון שנשמע לי מאוד נחמד והוא בלוק או שתיים מרחוב בורבון (בדקתי במפה לפני שהזמנתי) והם שלחו לי הביתה המון עלונים עם הסברים של מה יש ומה לעשות אבל אף פעם אי אפשר לדעת על מה אפשר לוותר ומה אסור בחיים לפספס בשביל זה צריך אנשים שכבר היו שם... לכן, תודה על ההמלצות, אחרי המרדי גרא אני אחזור ואספר לך איזה כיף היה.. אם אני יעיז ללכת לפאב שבו בחורים מתפשטים החבר שלי ידרוש פיצוי ויילך לפאב של בחורות מתפשטות אז נראה לי שזה הדבר היחיד שאני אוותר עליו מהמלצותייך ושוב, תודה.

חיננית

New member
יאמי יאמי -כמה טעים

אני מה זה מתה על המאכל ההונגרי הקלאסי הזה ,ועל עוד כמה אחדים . אין כמו מאמאלושן-הונגרי. נכון ליידי אן?

lady_anne

New member
דווקא יש ../images/Emo3.gif

החצי השני שלי אוכל מוסאקה ושותה אוזו, ועם הקומבינציה ההרסנית הזו פלא שאני בכלל עוברת בדלת...

danistar

New member
חחחחחחחח

תשמעי גברת כנראה שעדין לא הגעת למטבח הרומני .. יש כל כך הרבה סוגים של אוכל טוב .. איך הלך במערכון של הגשש על הטבחים .. קורס אחד חלבי , אחד בשרי ואחד טעים ...

aviron

New member
איסתא- תלונות חוזרות ונישנות

בכל פורומי מטיילים מופיע שמה של איסתא לשימצה כסוכנות נסיעות לא אמינה במידע, מחירים, תוספת כספית לדברים שלא היו ולא נבראו. האם לא די? האם ההלך רוח והתלונות לא מגיעות לאזני ראשי איסתא? או לפחות לידיעת המטיילים? באם נכון - פשוט להטיל חרם צרכנים על איסתא!

למעלה