מחפשת סרט

s u n s o o n

New member
מחפשת סרט

הי אני מחפשת סרט Psam&Zoya על לידת תאומים ללא מיילדת ואולי סרטים אחרים שמתעדים לידה עצמית להשאיל או לקנות בארץ. איני דוברת אנגלית ואין לי כרטיס אשראי לכן איני יכולה לרכוש דרך הקהילות באינטרנט. אולי יש למישהי??

גם למבי

New member
מה? מנטי ילדה תאומים בבית?

כמה קוליות יש עליה? מנטי - היתכן? ואגב - כל פעם שאני מקריאה לגל את נוריקו-סאן אני חושבת עליך.

Manty

New member
נו ברור. קטן עלי ../images/Emo11.gif

סתם סתם (אך תודה
) הקוליות שייכת למינדי, בחורה מדהימה היולדת לה את תאומיה לבד בבית, כשתפקידו היחידי של בעלה הוא לצלם. אני מאד אוהבת את הסרט ומאד ממליצה למיילדות ודולות לרכוש אותו בכדי להראות לנשים מה ביכולתן לעשות. (הסרט, אגב, הפך ללהיט גדול בקרב מיילדות בארה"ב והבנתי שהוא מוצג שם במסגרת הקורסים למיילדות..). נוריקו סאן שלי, שקיבלתי בגיל 5 מהגן בקיבוץ, עם ההקדשה מהמטפלת, יושב אצלי על המדף. הקטע הוא שזהו הספר היחידי מהתקופה ששרד. אך כמו אז גם עכשיו הוא מרגיש לי כשייך לעולם אחר.. בעצם אפילו יותר מאז..

צימעס

New member
יש סדרה של ספרים ענתיקות

על ילדים ברחבי העולם. זה מהזמן שעוד אל היו מטוסים, וחו"ל היה משהו מאוד רחוק ומוזר. אחד הספרים בסדרה הוא "נוריקו-סאן, הילדה מיפן".

debby12

New member
מנהל
אלה קארי הילדה מלפלנד

הוא עוד ספר מסידרת הענתיקות האמורה. אוי אני קשישה....

שָׂרָה

New member
זכור לי ממנה ../images/Emo13.gif

באחד העמודים היא בכתה מרות, לא זוכרת למה. מישהי זוכרת?

אלה קארי בכתה כי הכלב שלה

יצא למסע עם אבא והיא לא - קטנה מידי. היא נארה עם אמא ועם העז הקטנה שלה והחברות שלה. אמפי - יום הבנים שייך לנוריקו סאן

למעלה