מחפשת עובדת דוברת פרסית!!!!

פרויז1

New member
שהפיצויים לא יטרידו אותך!!! שמעת?

זה לא איזה עובד "מחובר" בעיריה שרוצים את מקומו ו"משלמים" לו. כל שנת עבודה, חודש.+ משו מסביב. פשוט מאוד לברר: קבלי מ- 144 את מס' הטלפון של מועצת הפועלים בעיר ההורים/בכל עיר בישראל. תבקשי את מזכיר האיגוד המקצועי ויענה לך על הכל בהרחבה. אלה אנשים בד"כ פשוטים ויש להם חוכמת חיים , נסיון בזה ובעיקר עומדים בצד הצודק ובצד העובד! תתחילי להתיעץ אתו! עדכני!

niya

New member
אמא שלך פרסייה אמיתי

היא התיחסה את הפיליפיני כאל אורח בביתה ולא כאל אאדם שבא לעבוד אצלה (ולמעשה לשרת אותה). וכך הפיליפיני התרגל שהוא אורח ולא עובד... ואותו דבר זוגתו. אני הייתי מציעה לך להעיף את שניהם ולמצוא אחרים במקומם. בסופו של דבר ההמלצות שהם יזדקקו להן ממך לא תבואנה ואולי זה הלקח שהם ילמדו. אני יודעת גם כמה קשה למצוא מחליפים. ואולי תחתית הסיר צודק ועדיף להביא הודי...

niya

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo24.gif דנה ../images/Emo140.gif216

ונשמח גם לשמוע במה את מוכנה לסייע?

פרויז1

New member
ברוכה הבאה, ואני אישית אשמח להיעזר בך ב-

|כסף שנאמר במקורותינו, בגימאטריה : פרויז = הפרסי פרויז = פול

פרויז1

New member
ברוכה הבאה, ואני אישית אשמח להיעזר בך ב-

|כסף שנאמר במקורותינו, בגימאטריה : פרויז = הפרסי פרויז = פול

niya

New member
תכירי, דנה216../images/Emo68.gif

זה פרויז, יקיר הפורום!

niya

New member
תגיד, פרויז,

יש לך רעידות בידיים בשרשור הזה?

פרויז1

New member
אלו לא רעידות בידים.

זה האה-הבבבה בל-לללב שלי. כשאין לי אינדיקציה שזה עובר - קרי נתקע לי - אני שולח שוב. והדברים מתבררים אחרי.. ומכפת לך לקבל חיבוקים כפולים ומכופלים? אה?
קחי עוד

niya

New member
האמת?../images/Emo9.gif

לא כ'פת לי. גם לא כ'פת לי לתת חיבוקים כפולים ומכופלים לך ולכל חברי הפורום ולכל מי שרוצה

דנה216

New member
היי

מישהו בשם דוטקצי שאל :היש לכם מידע על אישה דוברת פרסית או עברית שרוצה לעבוד? אצל משפחה מדהימה? אז אשמח לסייע ולקבל קצת יותרק פרטים על האיזור ומהות העבודה

דוטקצי

New member
העבודה

העבודה עם אמי המדהימה,בת שמונים צלולה וחכמה ,הבית ממורק ואווירה חמה,אמא זקוקה לסיוע במקלחת, העבודה לא קשה כי יש בבית פיליפיני לאבא שהוא בן 92,כך שהעבודה של נקיון ובישול מתחלקת בבית שבישבילי הוא מלון חמישה כוכבים בקרית -ביאליק,

למעלה