מחפשת פרטנרים

מחפשת פרטנרים

מחפשת פרטנרים לשחיטת חתולים, שתיית דם, וריקוד סוער בעירום בליל ירח מלא. *כל הנאמר בלשון זכר מכוון לנקבות באותה מידה. **הביאו חתול משלכם! אני לא מחסן חיות. ***בעלי העדפה לשחיטת חיות אחרות, יתקבלו בברכה גם כן ****כל המבלבל אותי עם חייה לשחיטה מות יומת.

סיריוס1

New member
ויקה זה לא ...../images/Emo63.gif../images/Emo121.gif

...לשחוט חתולים לאור ירח. ויקה זה איסוף סודות לחשיים וסמליים ומעשיים הקשורים לדמות הזכר והנקבה של הטבע כדי ליצור השפעה על הטבע וממש ללא חוקים אחידים. זה שונה מעוסק לעוסק, והעוסק האמיתי בויקה לא יגלה את מעשייו בפומבי אלה רק לדורות הבאים אחריו/יה. ויקה תלוי על אפקט הסוד. עד כמה שידוע לי. דרך אגב, החרטומים של מצריים ( הראשונים ) העריצו חתולים ולא שחטו אותם. מוזר, לדעתי זה עלול לעשות אפקט הפוך למי שעושה זאת כי החתול הוא יצור מיוחד מאוד שיש לכבד אותו והוא בתמורה עוזר מאוד. לדעתי. בכלל שחיטה של חיות זה נושא מאוד מאוד מורכב ודורש ידע רוחני מאוד מתקדם. בכלל אני מתנגד לשחיטת חיות לא כשרות כגון חתול או כלב וכדומה, בלתי נסבל מבחינתי...

RainBird

New member
למעשה, כתבת כ"כ קישקוש בלבוש שאני חסר מילים לתקן אותך. אתה מוזמן לקרוא על וויקה בספרים מהמינים.

RainBird

New member
וואו, חוסר ההבנה שלך מגיע מאוד עמוק אם כך. לוויקה, אין טקסט קדוש אחד. הדבר היחיד שקיים הוא אולי "עצת המכשפות" אבל שים לב למילה הראשונה בצמד.

RainBird

New member
הגבירה המכונפת הודיעה שהיא כותבת את הודעתה בהומור. הומור ציני אמנם, אבל הומור ולכן אישרתי כתיבתה בפורום. בעיות, טענות- הערות שיפור ומתכונים לחתולים מוקפצים בסיגנון תאילנדי- למסרים שלה בבקשה ../images/Emo8.gif

סיריוס1

New member
בלתי נסבל. אני לא חושב...

...שאשאר בפורום הזה אם זה אופי הגולשים כאן.

תרגע, זה היה בצחוק.

אפשר היה לשים לב לפי ה-" **הביאו חתול משלכם! אני לא מחסן חיות" ולפי ה- "****כל המבלבל אותי עם חייה לשחיטה מות יומת.". למען האמת אני לא דוגלת באלימות מכל סוג שהוא, ובמיוחד לא בקטל. במיוחד לא במכוון. ובמיוחד לא סתם ככה. ההודעה היתה סרקסטית ובאה בין היתר למחות על הודעות מסוג "מישהו יודע מאגיה שחורה?", ו-"תנו לי מתכון בשביל לכבול את החברה שלי שזרקה אותי בחזרה אלי" ועכשיו שהעיניין הובהר, אתה יכול לשבת בפורום בשקט. אם כי אתה עדיין מוזמן להצטרף אלי לריקוד בעירום בליל ירח מלא. בלי דם, ובלי חתולים. אלא אם כן הם מאוד מאוד חיים.

סיריוס1

New member
יייוווו, איזה הקלה ../images/Emo178.gif הצלחת לגרום לי...

...להיות "נדרך" כמו נשק ביום קרב
. לגבי ההזמנה, אשמח לרקוד איתך בליל ירח מלא !! רק שאני לבוש ( אוהב להיות לבוש ).

RainBird

New member
מר סיריוס הנכבד- שאלה לי אליך. מה אתה חושב על מנהג הכפרות היהודי- שבו העוף מקבל את חטאי האדם ואז נשחט במקומו?

למעלה