מחפשת פרטנרים

סיריוס1

New member
משהו שאינו חלק מפולחן תקין. כי...

...פולחן תקין מאז חורבן הבית הוא מתן צדקה בלבד או שחיטה כשרה לשם אכילת בשר. כל השאר, מאגיה יהודית. ושחיטה של תרנגול: לא תקין כי לא טהור דיו לביצוע הכפרה על הנשמה. בשביל שקורבן יעשה את מטרתו, צריך להיות במצב של היטהרות והתקדשות מאוד מתקדמים עד כדי כך שגוף האדם זוהר בזוהר חזק מאוד. למצב שכזה היום, מאוד קשה להגיע אם בכלל, כי המצב של היטהרות מאפשר מעבר אנרגית חיים טהורה לנשמה וכך לתקן אותה. היום כדי להגיע להיטהרות הזאת אדם צריך לעבור כמה שנים בחיי היטהרות והתקדשות וגם אז זה לא מספיק טהור לתיקון במקום הגבוה של הנשמה.

Fairy24

New member
אוקיי ../images/Emo3.gif

הנחתי ככה כבר קודם, אבל אז נכנסתי לכרטיס שלך וראיתי קצת דברים בהודעות שלך שקשורים לחתולים, בין אם זה סתם "מיאו" שכזה, ובין אם זה דיבור ממש עליהם, ככה שזה קצת הבהיל.

moonflim

New member
מצטער אבל שחיטה של חיות לא

למטרת מאכל לא מקובלת אצלי ואני לא רוקד ,אני מכשף

ולמה ריקוד וכישוף סותרים?

או שלמכשף אוטומטית יש אגו שמפריע לו לרקוד? ואני חשבתי שזה אמור להיות להיפך... שוב, זה היה בצחוק. חתולים הם חיות טובות.והם גם בין העולמות.

סיריוס1

New member
נכון, רק שהם...

...סוג של מגן שכדאי שישאר על הגוף. ואם יש להם חוטים בקצה אז בכלל יותר טוב...

MetalSinagouge

New member
../images/Emo6.gif

בנימה משעשעת זו, הנה עוד משהו בנימה משעשעת שאני מקווה יקרב את האנושות עוד צעד להסרת מעטה המיסתורין הלא נחוץ מעל כל הנושא הזה: http://www.johncoulthart.com/feuilleton/?p=1400 ומהכרות שטחית עד להחריד עם מור, הוא רציני בקשר למאגיה שלו. מי יתן וזה יצא ב2008 ולא שנה מאוחר יותר.

Jerald_Admonds

New member
אני מאמין שכבר עשיתי את כל אלו

פרט לשחיטת חתולים- אבל מה לי ולנגב?

amphioxus

New member
במדבר אין הרבה אנשים שיכולים לראות את הטקס או

במדבר אין הרבה אנשים שיכולים לראות את הטקס או אותך עירום. גם יש מסורת של הארה במדבר, אבל בעצם גם נהוג להתבודד באותו הזמן ולא לבקש מחברים להצטרף למסע הרוחני.

amphioxus

New member
אוף, עשית אותי רעב וחרמן. ../images/Emo108.gif

אבל אני תמיד רעב וחרמן.

תוםשפר

New member
תפסיק... הייתי בטוח שאתה טרול

אותם אפשר למצוא כותבים בפורום דגים שהם רוצים לבשל את דג הזהב שלהם או בפורום תזונה כשהם כותבים שהם שוקלים כ90 קילו והם רוצים לעלות כי החבר אהוהבים אותם מלאות

PurpleFilth

New member
מעניין,

לכל אחד כעמט היה מה להגיד על שחיטת חתולים, על עירום, ואפילו על ריקוד. אבל לאף אחד כנראה לא מפריע שתיית דם. אבוא בכיף, נראה לי אפילו יותר מעניין מהתכנית האמנותית של מפגש הפורום.

InvisibleBeast

New member
אשמח ללמוד לשחוט חתולים ביעילות D=

כל החתולים ששחטתי עד עכשיו לא מתו מהר מספיק... יש למישהו אולי מדריך לזה? אה כן ואיך לשתות את הדם שלהם בלי להקיא? צריך לערבב את זה עם משהו? או שפשוט מתרגלים עם הזמן? מעבר לכל זה, ריקוד סוחף וסוער בעירום בליל ירח מלא נשמע מעולה ופסיכודלי.

Molchansky

New member
אממ..

לא יודע לגבי שחיטת החתולים אבל אני ממליץ לדלג על שלב דם החתולים ולעבור ישר לדם בני-אדם, הרבה יותר בריא ומזין, גם טעים. כמו כן מחקרים הראו שבשתיית דם חתולים יש סכנה שתגרום לבן-אדם להתחיל לסרוג.

למעלה