מחפשת רופא שיניים מומלץ בתל אביב

drossi

New member
אתה שוגה באשליות

תקשיב טוב ל MasterCeramist . סוף כל סוף מישהו מתוך התעשיה שיודע על מה הוא מדבר. רופא שיניים, להבדיל מרופא "רגיל" הוא בעל עסק לכל דבר. יש לו שיקולים עסקיים שלא תמיד עולים בקנה אחד עם טובת הפציינט. העובדה שלמד ויש לו רישיון לא מעידה בהכרח על יכולותיו ובודאי שלא על איכות עבודתו. לא שמת לב שבשתלים בעיקר רופאי השיניים אוהבים להדגיש את עצמם בתהליך ולא את השתל עצמו או עבודת המעבדה? רמות האיכות במוצרים בהם ברפואת שיניים הן שונות ונעות בין top of the line ל"לא הייתי שם את זה לכלב שלי". אלפא ביו זה שתל שאין עליו ולא שביב מחקר ראוי. תחפש, תראה בעצמך.

7575

New member
אם לשתל יש את אישור ה FDA

השתל אמור להיות בסדר . קשה לי להאמין שכל כך הרבה רופאי שיניים משתמשים בשתל כאשר הם יודעים מראש שהשתל הוא שתל גרוע אשר יגרום לבעיות בעתיד. אבל הכל יכול להיות כאשר מדובר ברופאי שיניים

drossi

New member
אישור FDA לשתלים הוא שונה מאשר לתרופות

להבדיל מתרופות, בהן צריך להוכיח שתרופה אכן יעילה ולא גורמת לתופעות לוואי קשות וכד', בשתלים דנטלים צריך להוכיח שהחומר לא גורם תגובה דלקתית ושהוא עובר אוסאואינטגרציה. אין צורך להוכיח זמן קליטה, אחוזי הצלחה ועוד. וכן, רופאי שיניים ישתמשו בשתל שהוא לא הכי טוב כמו שמכונאים ישתמשו בחלקי חילוף לא מקוריים ומשופצים. ברגע שזה נוגע להם או לבני משפחתם באופן אישי, הם כבר ידעו במה להשתמש.

gal4423

New member
7575 ממתיי נהייתה כזה מומחה ברפואת שינים???

אין על החומוס של סעיד!!!!

gal4423

New member
7575 ממתי נהייתה כזה מומחה לשיניים?

אין על החומוס של סעיד!!!!!!!!!!!!!!!

sk10

New member
7575 יש לך שתי אפשרויות

רופא זול בוודאות לא איכותי, (הוא בטוח חוסך איפשהו - בחומרים, זמן עבודה, השתלמויות ועדכנות רפואית) רופא יקר לא תמיד איכותי. יש לך שתי אפשרויות לשלם זול ולתקן ביוקר בעתיד. לבחור רופא איכותי יותר (לבחור אותו על פי קריטריונים שלא קשורים למחיר כמו מוסד לימודים, זמן השקעה בטיפול וכו')ולשלם יותר, אך עם סיכויי הצלחה ושרידות שיניים גבוהים בהרבה. הבחירה היא שלך, אבל לא בטוח שהאופציה הזולה, זולה באמת לטווח הרחוק.

7575

New member
מי בכלל מחפש בזול

ומזה זמן השקעה בטיפול,הכנסת שתל צריכה להיות תיק תק ואין סיבה שהרופא התבחבש עם זה יותר מידי. לפני זמן לא רב הייתי בטוח שעלות שתל לרופא היא בסביבות ה 250-300 דולר חשבתי שעלות מעבדה לשן היא עוד 200 דולר כך ש4000או 5000 שח להשתלה נראה לי מחיר סביר.כעת כאשר אני יודע את מחיר העלויות 2500 נראה לי מחיר סביר בהחלט.ובבקשה אל תגידו לי שלא אצל כולם כל ההוצאות שוות.הדבר היחיד שיכול להשתנות הוא מחיר שכר הדירה של המרפאה

למעלה