מחפשת רעיון למתנה

הילית*

New member
מחפשת רעיון למתנה

בתקווה שחבר שלי לא יכנס היום לפורום... אני רוצה לקנות לו איזשהיא מתנה ולתת לו אותה יום לפני החתונה- אפשר להגיד מתנת חתונה. היא צריכה להיות מקורית, לא יקרה מדי (כי העיקר זה הרעיון). אשמח אם תתנו לי רעיון.

*שיר

New member
אני חושבת...

שיכול להיות גם נחמד אפילו איזה דיסק שהוא נורא רוצה, או דיסק לאווירה רומנטית או איזה ספר שבא לו עליו . (אני יכולה להמליץ לך על כמה דיסקים מעולים לאווירה רומנטית אם את רוצה...) אפשר אולי להזמין לו מסג´ ליום לפני החתונה או לקנות זוג כרטיסים למשחק כדורסל או כדורגל, כדי שיוכל לקחת חבר ולעשות חיים. יש לו תחביבים? יש משהו שהוא במיוחד אוהב לעשות?

הילית*

New member
אז ככה...

דיסקים זה לא בא בחשבון כי יש לנו מאות כאלו בבית (גם רומנטיים). גם לא משחקי מחשב (אני מתכוונת לפתוח אצלנו חנות של באג...) חבר שלי הוא מכור למחשב, אוהב מוסיקה ובעיסוקו הוא עצמאי. האמת שאני הולכת בכיוון של משהו ממש מקורי...

הילית*

New member
יכול לבוא בחשבון...

חשבתי אפילו על סלסלה עם כל מיני שטויות הדרושים לחיי נישואין (עבורו כמובן). מה את אומרת?

*שיר

New member
אם את רוצה להיות ממש מקורית

אז את יכולה לספק לו כל מיני דברים שיעזרו לו בחיי הנישואים כמו: 1. מוצץ - לסתום לך את הפה בויכוחים מעצנים (לא להעלב, זה בצחוק) 2. סולם קטן (אפשר משהו של בובות) - שיוכל לטפס איתם על הקירות 3. .... אוף, ברחו לי שאר הרעיונות, טוב, נו הבנת את הרעיון... ואפשר כמובן גם דברים רומנטיים פרקטיים כמו כותנת לילה סקסית עבורך (שזה בעצם בשבילו) או שמן גוף שנועד לעיסויים עבורו וכדומה.

שירי71

New member
משהו כזה או

משהו שיהיה בבית שלכם אבל בשבילו. רק לדוגמא, כשעברנו לדירה הנוכחית היה לו יומולדת והוא משוגע על מוזיקה ויש לו מליון דיסקים והמעמד שלו כבר מלא לגמרי - אז הלכתי וקניתי לו מעמד לדיסקים קטן יחסית, עבודת יד, מעץ, ללא שום צבע על זה, וציירתי על זה (העתקתי) ציורים מהספר של הנסיך הקטן (משהו שהוא מאד אוהב ואולי מזדהה עם...) וצבעתי וזה יצא מהמם (לא נעים לומר על עצמי) אבל גם אני הייתי בשוק. זה היה משהו שמאד שימח אותו ועד היום הדיסקים המיוחדים שלו נמצאים שם. מצד שני - זה היה המון עבודה וריצות ולהחביא את זה ממנו בבית כשהוא בא והמון שעות של עבודה... אבל יש דברים שהם פחות עבודה. אם תרצי רעיונות...?

*שיר

New member
ווי, זה נשמע מקסים! איזה כיף כשיש

כשרון כזה...

שירי71

New member
זה בעיקר סבלנות ולא כשרון לדעתי

את יכולה לעשות לו משהו שזה לא רעיון מקורי שלי וזה משהו שלא זוכרת איפה ראיתי (אולי במזרח?) שאת לוקחת טי שירט או גופיה (של טיול/כדורסל או כל דבר שהוא אוהב לעשות ) ורוקמת עליה במקום (לא צועק מידי...) משהו כמו: "שלי!" מצד אחד חמוד לאללה ולא יותר מידי עבודה ומצד שני זה עם אמירה מאד גדולה ולא בטוח אם זה מתאים לכל אחת לצאת באמירה כזו...

אני אוהבת את רעיון הסלסלה

כשהגבר ואני חגגנו חצי שנה (ומי חשב עוד שזה יגיע לחתונה חוץ מהחבר הכי טוב שלי ?), הכנתי לו קופסת מזכרת עם מלאן שטויות ומזכרות, שחלקן עולות כסף וחלקן מוכנות וחלקן קונים בחנויות שמעטאס לדוגמא- היכרנו בירדן, אז קניתי לו מין מאזל של גמל. לדוגמא - הוא רופא אז קניתי לו סטטוסקופ פלסטיק שיוכל להתאמן בבית. לדוגמא - בטיול הראשון שלנו ביחד איבדנו מצלמה, אז קניתי לו מצלמה קטנה שכשלוחצים על כפתור יש תמונות קיטשיות. היו גם כל מיני דברים שימושיים... ודברים שהם בדיחות אישיות (ומביכות) וגם ספר לפינוק וזהו. אהבתי את הרעיון של סולם וכו´, ואפשר ללכת גם בסגנון הקופונים של אודטה (קופון לסרט, לארוחה, לפנטזיה מינית, לטיול מושקע, במיוחד אהבתי את זה שמאפשר באמצע מריבה לקבל חיבוק ונשיקה). נראה לי הכי אישי שרק אפשר... ואני כנראה אעשה משהו כזה לגבר בבוא הזמן. אופציה אחרת היא "ספר הזוגיות של...", לאסוף תמונות ביחד, לכתוב כל מיני קטעים ובדיחות פרטיות, כרטיסי קולנוע (יש לכם מהדייט הראשון ?), הערות מחברים וכו´, לאסוף במחברת יפה כזו עם כריכה קשה, להוסיף הערות ומילות אהבה ופשוט להכניס בפנים הכל... מה נראה לך ?

הילית*

New member
נראה לי ...

הקופונים, הסולם, קופסת מזכרת משלנו.... אחלה רעיונות. אני צריכה להתחיל לעבוד על זה. אין לי עוד הרבה זמן

מזאלונה

New member
הנה רעיון מקורי: ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

ביום ההולדת האחרון של החבר שלי, שכיום הוא כבר בעלי, קניתי לו מתנה "קונבנציונלית" ונוסף לזה הכנתי לו גם "כרטיסיית פינוקים". הרעיון של זה הוא כמו של הקופונים שמחלקים ברשתות קניה, אלא שבמקום 30 ש"ח הנחה, יש שם קופון לכוס קפה למיטה, קופון לאמבטיית קצף, קופון לארוחה מושקעת וכן הלאה.... את יכולה להכין בעצם קופונים לכל דבר שהוא אוהב. אני הדפסתי את זה במחשב עם תמונות מתאימות, חוררתי את קצה הקופון וקשרתי את כולם יחד בסרט. זו היתה המתנה שהוא הכי התלהב ממנה מאז שאני מכירה אותו.... אני אפילו מחתימה לו את הקופונים עם חותמת כשהוא משתמש בהם....!!

מזאלונה

New member
אבל אני חשבתי על זה עוד קודם!!! ../images/Emo12.gif

היום הולדת שלו היה לפני חודש!!!!

מזאלונה

New member
זו החותמת המיוחדת שלו!!!

קניתי לו לפני שנה בערך חותמת של גארפילד ישן - רמז למה שהוא יוכל לעשות אחרי שהוא יסיים את המבחנים ויפסיק לשגע לי את השכל. שינה היא אחד מהתחביבים העיקריים שלו.....

למעלה