מחפשת רעיון למתנה

Sharon_1

New member
אז אני צריכה לקנות לו גארפילד עובד.

... גארפילד ישן זו אני... טוב, ביום שישי אני אלך לשוטט ולחפש חותמת מעניינת, כי נראה לי שזו המתנה שהוא יקבל. יש לך עוד רעיונות לדברים מקוריים, ארוחת בוקר במיטה הוא לא אוהב, קפה הוא לא שותה, אמבטיה אי אפשר כי חם, אז חשבתי על ארוחת ערב, מסאז´, סרט, מה עוד אפשר?

מזאלונה

New member
אפשר....

פטור ליומיים משטיפת כלים משהו קינקי במיוחד.... כוס ענקית של שתייה קרה כשהוא חוזר מהעבודה...(יו, איך בא לי עכשיו!!!) מסג´ לכפות הרגליים הזמנה על חשבונל למסעדה שהוא אוהב...

Sharon_1

New member
הוא "מקבל" הכל כבר...

בגלל שאהובי עובד כ"כ קשה ומפרנס את ה"משפחה", ואני "רק" לומדת, אז אני עושה את רוב מטלות הבית. אז שטיפת כלים, אוכל, שתייה - זה לא משהו כ"כ מיוחד בשבילו ששווה קופון... מסז´ בסדר, ארוחה במסעדה גם. זה לא מספיק.

רק עכשיו נכנסתי, אחרי העדרות ארוכה

אז אין לי מושג מה הבנות האחרות כתבו... לפני כמה זמן ראיתי פרסומת למאצ´טונים של דלתא, שמיועדות ל"ארועים מיוחדים" ואני חשבתי לעצמי, באמת למה שרק אנחנו נלבש תחתונים סקסיות או להבדיל אלפי הבדלות, תחתונים בצבע גוף או תחתוני סבתא שהכל "ישב טוב" בהמלצת המעצבת... גם להם מגיע תחתון חדש לארוע
וזהו, אני החלטתי. זה מה שרועי יקבל ערב לפני החתונה- הוא בטח קצת יצחק, אבל יהייה מבסוט. אמנם זה לא משהו גדול ומפוצץ, זה משהו קטן עם קריצה.

למעלה