מה עם חצילים בטעם כבד?מארחים כמה משפחות אמריקאיות ורוצה להכין ארוחה לכבוד החג. לא דג.
הרבה סלטים ובורקסיםמארחים כמה משפחות אמריקאיות ורוצה להכין ארוחה לכבוד החג. לא דג.
אני חושבת שהכי ישראלי זה מלא סלטים חיים , אולי כמה מבושלים, פיתות ו/או לאפות. פלאפל מחומם לא נראה לי אטרקטיבי, אבל חומוס עם תוספות חמות זה דוקא כןמארחים כמה משפחות אמריקאיות ורוצה להכין ארוחה לכבוד החג. לא דג.
מצאתי,מארחים כמה משפחות אמריקאיות ורוצה להכין ארוחה לכבוד החג. לא דג.
אשמח למתכון אבל תוהה אם לא יתייבש בחימום חוזר לצהרי שבת?
הלו הלו למתהוללת. חומוס ועליו בשר טחון הולך נפלא יחד. תסתכלי מה עשיתי ממנו בתגובה שלי. ויום עצמאות שמח.או חומוס ועליו בשר טחון/פטריות?
כשמבשלים קטניות, כדאי להוסיף את המלח רק לקראת הסוף כיוון שהוא מעכב את התרככותן."מאפינס" חומוס, בשר וצנוברים. לא יודעת אם תספיקי לקרוא או להכין, אבל הנה הצעת הגשה שלי כששכללתי את נושא החומוסים
כדי לא להתעסק עם פלאפל:
קונים תבניות מאפינס מנייר (כאלה שיחזיקו מעמד)
מבשלים גרגרי חומוס, רצוי קטנים, בסיר מלא מים עם מלח. רצוי להשרות אותם לילה מראש (לפעם הבאה). אם לא משרים, אפשר
להוסיף רבע כפית סודה לשתיה והרבה סבלנות. אני שמה בסיר גם בצל גדול חתוך לשניים וכמה שיני שום חצויות. מוסיף טעם.
בינתיים מטגנים בשר טחון עם תבלינים, ומפרידים במזלג לפירורים.
כשהחומוסים מוכנים (רכים למדי) מוציאים, מסננים היטב, בודקים את טעמי המלח ומוסיפים אם צריך,
ומוסיפים גם פלפל שחור גרוס. וטורפים (אה. לא, סליחה. זה מה שאני עושה. מכינה כפול כי אין מצב שלא אטרוף חצי בדרך).
להעביר כף או כפותיים חומוסים עגולים ללא מעיכה או עם מעיכה חלקית לתבניות המאפינס, לפזר מעליהם כף טחינה, להוסיף כף
פירורי בשר טחון ממעל, להוסיף למעלה עוד כף טחינה (בהחלט אפשר גולמית, ואפשר גם לא) ולהכניס לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות.
אפשר לפזר למעלה צנוברים אם יש, או אם את צריכה לעבור בדרך בסופר בין כה וכה...הם מאוד מוסיפים שם.
לא זוכרת כמה זמן בתנור. בעיקרון הכל מבושל ומוכן, אז רק עד לאחידות מסוימת. הייתי בודקת אחרי כחצי שעה.
מגישה את זה בתוך הנייר כמנה אישית, לאכילה במזלג.
יום עצמאות שמח.
אהבתי!!!"מאפינס" חומוס, בשר וצנוברים. לא יודעת אם תספיקי לקרוא או להכין, אבל הנה הצעת הגשה שלי כששכללתי את נושא החומוסים
כדי לא להתעסק עם פלאפל:
קונים תבניות מאפינס מנייר (כאלה שיחזיקו מעמד)
מבשלים גרגרי חומוס, רצוי קטנים, בסיר מלא מים עם מלח. רצוי להשרות אותם לילה מראש (לפעם הבאה). אם לא משרים, אפשר
להוסיף רבע כפית סודה לשתיה והרבה סבלנות. אני שמה בסיר גם בצל גדול חתוך לשניים וכמה שיני שום חצויות. מוסיף טעם.
בינתיים מטגנים בשר טחון עם תבלינים, ומפרידים במזלג לפירורים.
כשהחומוסים מוכנים (רכים למדי) מוציאים, מסננים היטב, בודקים את טעמי המלח ומוסיפים אם צריך,
ומוסיפים גם פלפל שחור גרוס. וטורפים (אה. לא, סליחה. זה מה שאני עושה. מכינה כפול כי אין מצב שלא אטרוף חצי בדרך).
להעביר כף או כפותיים חומוסים עגולים ללא מעיכה או עם מעיכה חלקית לתבניות המאפינס, לפזר מעליהם כף טחינה, להוסיף כף
פירורי בשר טחון ממעל, להוסיף למעלה עוד כף טחינה (בהחלט אפשר גולמית, ואפשר גם לא) ולהכניס לתנור מחומם מראש ל 180 מעלות.
אפשר לפזר למעלה צנוברים אם יש, או אם את צריכה לעבור בדרך בסופר בין כה וכה...הם מאוד מוסיפים שם.
לא זוכרת כמה זמן בתנור. בעיקרון הכל מבושל ומוכן, אז רק עד לאחידות מסוימת. הייתי בודקת אחרי כחצי שעה.
מגישה את זה בתוך הנייר כמנה אישית, לאכילה במזלג.
יום עצמאות שמח.
לגמרי!!! השאלה היא איך מיכלגד מוצאת עלי גפן בNew Jersey...עלי גפן?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.