מחפש את השרים של ג´קי מקייטן

itsik2

New member
מחפש את השרים של ג´קי מקייטן

אני מעוניין ליקנות את כל הדיסקים הישנים של הזמר ג´קי מקייטן! טלפון שלי 054379522

Elenwe

New member
באמת זמר טוב

חבל רק שיש לי רק 2 שירים שלו. (אבל בראש מתרוצצים להם לפחות 20...)

ים

New member
גקי מקייטן

איציק מה שלומך ? הסיכוי להשיג את מבוקשך הוא קטן אבל יש אוסף של 3 דיקים בניהם יש את הלהיט של גקי מקייטן "מענטזת" . אפשרות אחרת היא דרך טל 6826047 - 03 חב´ קוליפון (האחים אזולאי) אולי הם יודעים.

alonpaz

New member
אני גם מחפש אותו ב../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

בעיקר את השיר "פומפה..." אם קוראים לזה כך...

aionpaz חבר-ברוכה הבאה כנס ../images/Emo92.gif

אז כמו שאמרתי קוד כל ברוכה הבאה לפורום היקר שלנו עם מלא
ואהבה מהחברים כאן - שתדע לךם כא ןזה כמו משפחה אחד עוזר לשני . אני לא מכירה שירים של גייקי מקייטן מלבד השיר מיומה (המענטזת) אבל השיר "פומפה" הוא לא במיקרה של מושיק עפייה? כי יש לי אותו ! של מושיק עפייה את השיר פומפה יש לי אם לזה אתה מתכוון אני מאוד אשמח לשלוח לך אותו - רק תגיד לי אם זה זה. בכל אופן של ג´קי אין לי שירים שלו בכלל אני מחפשת את השיר מענטזת. שיהיה לך רק כייף איתנו. אני שמחה שתמיד הפורום הזה רק מתמלא. מקבלים אותך באהבהההההה חבר יקר שלנו. >>>>>>> ילדת החופים<<<<<<<<< אלין

alonpaz

New member
את מתוקה - תודה על קבלת הפנים החמה

השיר שהתכוונתי הוא של ג´קי מקייטן וקשה בכלל להשיג את הדיסקים שלו. רציתי לדעת איך אתם שולחים שירים באימייל? הדרך שאני מכיר היא דרך קאזה. אוהב - ילדת חופים רומנטית אלון

alon-מאמי ככה שולחים שירים ../images/Emo42.gif../images/Emo140.gif

קודם כל אני מסבירה לך לפי אי מייל של אאוט לוק אקספרס ולא לפי hotmail 1. פות חאת האי מייל - כותב את כתובת הנימען(האדם אליו זה אמור להגיע) 2. יש למעלה כל מיני א פשוריות ביניהם יש "הוספה" אתה לוחץ על הוספה ואז ניפתח לך חלון של כל הקבצים והקתנות ותמונות וכל זה מה שיש לך במחשב שלך . 3. בחלון שניפתח לך יהיה לך כמו חץ קטן כזה בצד שמאל שאתה יכול לבחור מאיפה לקחת את השיר להוסיף - נאמר ובמיסמכים שלך נימצאת תיקיית השירים שלך ניקרא לה למשל -"הישירם של אילן" אז לפני כן אתה הולך לשירים של אילן בוחר את השיר שאתה רוצה לשלוח- לוחץ על שם השיר מקש ימני ואז יש לך עכל מניי אפשרויות, מהם שלח אל- אז אני למשל שולחת אל שולחן העבודה -ואז הוא יושב לך שם. כשאתה עושה הוספה אז הקובץ שאתה בוחר נימצא לך בשולחן עבודה. מקווה שהסברתי ברור. אגב - יש איזה שיר שאתה רוצה? אשמח לשלוח לך!!! אם יש לי חוץך מגיקי מקייטן . ועוד משהו אם יש לך מסינג´ר של Msn תגיד לי בבקשה וניתחבר אם תרצה זה יותר קל להסביר- כי אי סי קיו אין לי . מקווה שהבנת אותי - זה נשמע כמו שיעור ביולוגיה :) >>>>>>> ילדת החופים>>>>>>> אלין

שחור

New member
מה קורה אלין

תגידי איך יש לך כוח לכתוב את כל ההודעות הארוכות האלה לי רק מלקרוא אותן יש סחרחורת

שחור מאמי-אני ניזכרת בך תמיד ו-../images/Emo118.gif

ותמיד שאני רואה את השם שחור אני ני זכרת בקלימרו מכיר אותו ? האפרוח השחרו הרוצח? של הסידק של סמי וסומו? אומר לך משהו? של טיפקס אז מותר לי לקרוא לך קלימרו מהיום?????????? תסכים לי נו בבקשה..! בקיצור אני אוהבת להקליד למרות ה 1101 טעויות שלי כאן על המיקלדת :) אבל פעם הייתי כותבת יומניי חיים של עמודים שלמים ככה זה אני תמיד אהבתי לכתוב אני רגילה לזה- שככת שאני כותבת שירים מאמי? על חוף הים כמעט תמיד רק שם יש לי השראה לכתוב אבל אני לבד שם והגלים בים שומרים עליי. אז שחור? קלימרו שלי למה לא באת אתמול לצאט ? קראתי לך פעמיים תדפדף למטה בהודעות צרחת ילא שמעתי- ועכשיו אני צרודה. שלך בידידות אמת תמיד תמיד... >>>>>> ילדה שהים אוהב>>>>>>> אלין

שחור

New member
אין לי בעיה איך את קוראת לי רק טוב

שהודעת לי לפני שאני אדע לענות ולא ראיתי שקראת לי לצ´אט כי בטח הייתי בכדורסל וחזרתי מאוחר ואז חזרתי לישון

שחור אז אולי יש לך מסינג´רmsn?../images/Emo24.gif

אם זה ומקווה מאוד שכן אז תוסיף אותי בבקשה . הכתבות שלי היא [email protected] אז רק תודיע לי אם יש לך או לא- ואם לא כדיא לך מאוד להוריד אחלה של תוכנה תאמין לי !!!!!!!!!!!!!!!!!! ביי נשמה >>>>>>> ילדת החופים>>>>>>>> אלין נ.ב - מה הכוונה שחור???..

שחור

New member
לאבא שלי יש מסנג´ר אז

אני אבדוק מה קורה ומה הכוונה ב"מה הכוונה שחור"? את מתכוונת לשם עצמו או איך הגעתי אליו או משהו אחר

alonpaz

New member
תודה...

אין לי מסינג´ר אבל אשמח להתחלף איתך בשירים באימייל - יש לך מה לאציע לי ? ותודה על תשומת הלב וההשקעה בכתיבה הארוכה... תודה - ומקדיש לך נשיקה! אלון

אלוני?איזה שיר אתה רוצה?רק תגיד../images/Emo9.gif

אני יתן לך כל שיר ולמה שלא תוריד מסינג´ר? זו תוכנת התכתבות ולא כמו אי סי קיו שכל העולם נידחף לך שם - אתה בוחר את מי להכניס צריך אישור ממך אתה מבין?אם תרצה להוריד מסינג´ר אני יעוזר לך בשימחה, אמממ תודה על ה- נשיקה קיבלתי באמת תודה ,אז אני רוצה שיר של המענטזת אם רק יש לך - ואם לא לא משנה, אמממ איזה שירים יש לי להצעי? כל מיני תגיד לי אתה מה אתה מחפש בטוח מכמה שתבקש לפחות אחד יהיה לי . אגב- אני לא מיתאמצת בכלל לכתוב אני עושה את זה מכל הלב ולכן זה קל לי . אתה יודע איך זה לא?! כשמשהו בא לא הלב אז הכל קשה אבל אם עושים משהו מהלב אז תמיד תמיד זה קל מאוד- נו מה לעשות?! אני אוהבת בני אדם אבל אנשים טובים כמו החברים שלנו כאן בפורום למשל- כמו ציפי36 זו אחותי היקרה, וכמו הרבה כאן- אז קדימה למחשבות איזה שירים אתה מבקש????????????????????. אה הבנת את ההסבר שלי איך מעבירי םשירים באי מייל? ומה דעתך לבוא לצאט? ושם א ני יסביר לך איך מורידים מסינג´ר????? >>>>>>> ילדת החופים>>>>>> אלין

alonpaz

New member
דבר ראשון - את נראת לי בחורה....

ממש מתוקה - אני מקנא בחבר שלך! דבר שני - את מאוד נדיבה! דבר שלילי - אשמח לשוחח איתך בצ´ט! דבר רביעי - את רוצה את התמונה שלי? את תיבהלי! אין לי בעיה לשלוח לך באימייל- אם את בטוחה תגידי וזה בדרך אלייך!

אלון פז היקר שלנו -אז ככה כנס../images/Emo92.gif

דבר ראשון- אין לי חבר דבר שני- אני אדיבה- כ יזה האופי שלי אני יכולה להיות מאוד לא נעימה לאנשים מסויימים. דבר שלישי אחריי שאני יצא מהמיקלחת אני אשוחח איתך מצידי שעה גם כן בצאט דבר רביעי- כן אני רוצה את התמונה שלך - לא ניבהלת כולנו רק בני אדם דבר חמישי אני בטוחה אז שלח לי תמונה לאי מייל שנתתי לך תודה..... דבר שישי= אתה מאמי של בחור! הולכת להיתקלח וחוזרת עוד עשרים דקות- אלין>>>> ילדת החופים נ.ב- יש לך מצלמה במחשב במיקרה?????????

alonpaz

New member
ילדת חופים מתוקה!

1. "אני שמח" 2. האופי שלך כמו שלי. 3. את מתקלחת בשעה כזאת? ואשמח לשוחח איתך בצ´ט. 4. התמונה בדרך ואני מצפה לשלך - כולי ציפייה! 5. את ממי של בחורה

אלון פז היקר שלנו -אז ככה כנס../images/Emo92.gif

דבר ראשון- אין לי חבר דבר שני- אני אדיבה- כ יזה האופי שלי אני יכולה להיות מאוד לא נעימה לאנשים מסויימים. דבר שלישי אחריי שאני יצא מהמיקלחת אני אשוחח איתך מצידי שעה גם כן בצאט דבר רביעי- כן אני רוצה את התמונה שלך - לא ניבהלת כולנו רק בני אדם דבר חמישי אני בטוחה אז שלח לי תמונה לאי מייל שנתתי לך תודה..... דבר שישי= אתה מאמי של בחור! הולכת להיתקלח וחוזרת עוד עשרים דקות- אלין>>>> ילדת החופים נ.ב- יש לך מצלמה במחשב במיקרה?????????

למעלה