מחפש את השרים של ג´קי מקייטן

היופי הוא פנימי הרבה יותר חשוב../images/Emo39.gif

עו דמעט אני יכתוב לך כאן במסרים איזה צאט ואיזה חדר או קיי ? אה בעצם עכשיו לצאט של תפוז חדר מיזרחית אני בשם ילדת החופים כמו תמיד אני מחכה לך שם עוד עשר דקות בנתיים מדליקה נר ל זכרם של החיילים שנהרגו היום. ממתינה לך שם אתה תגיע? תודיע לי כאן אם כן או לא בבקשה. >>>>>>>>> אלין<<<<<<< ילדה של ים

tsipi35

New member
אלון-פז - ברוך הבא לפורום../images/Emo45.gif

אתה חייב ללמד אותי איך אתה מוסיף את התמונות המדהימות האלו לתוכן ההודעה... ב-ב-ק-ש-ה-

tsipi35

New member
איציק שיחקת אותה...

הזכרת לי נישכחות. איזה שירים מדהימים וביניהם האחד והמיוחד: היית בתוך דמי שתי ..... שתי צמות שתי עיני יהלומים היית בתוך דמי יוהו איזה שיר............

ציפוש? רוצה את השיר הזה?אני חושבת

שיש לי אותו - של בועז שרעבי אגב- מי זה איציק?? אה לא שמתי לב אולי הוא כאן מיתחבא אז יש לי את השיר הזה 90% לשלוח לך אותו? אוהבת אותך אחותיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי >>>>>>>>>>> אלין שלך<<<<<<<<< ילדת החופים

דודו21

New member
יפת עניים שלי, בלונדינית מתוקה ../images/Emo3.gif

במקום לשלוח לאמייל כתבי את השיר כאןבפורום ובכך כולם יהנו מימנו דודו

דודו-חשבת ישבלעה אותך האדמה../images/Emo24.gif

דודו איפה אתה נעלם כל שבועיים תגיד לי אה???? שמחה שאתה כאן שמע אני חייבת ממך משהו א ם תוכל לעשות לי טובה ,יש לך אולי לינקים או אתרים שמם אני יכולה להוריד קצת שירים עבריםם? ולא רוהצ את קאזה כי יש לי את זה וגם כן שירים במיזרחית תשלחל לי לאי מייל נשמה בבקשה זה רק יעזור לי האי מייל שלי הוא- [email protected] אודה לך מאוד אם זה יהיה כמה שיותר מהר- ואגב דודו יש לך מסינג´ר של msn? רוצה לדבר איתך שם תוריד אולי אם אין לך ואז אני יצרף אותך בכייף זה הולך עם הוטמייל לא אי מייל רגיל אז אם יש לך מסינג´ר תצרף אותי לכתובת [email protected] תודה מראש וממתינה לתשובה כאן או באי מייל חבר יקר שלנו שלא תלך שוב לאיבוד אה?אתה נעלם לך כמו דני דין וזה לא בסדר רוצים וצריכים אותך כאן דודו שלנו. אוהבת כמו תמיד >>>>>> ילדת החופים<<<<<< אלין

למעלה