מחפש את מפת הסינגלים בבן שמן

IlanShacham

New member
תמונות מדהימות. אזור מדהים...

בהחלט שווה לאכול את הלב בשביל זה...

alonaski

New member
אי-אי-אי... הרי הקצ'קר... נוסטלגיה!

הייתי שם ב 87 בטיול של סיום תיכון וטרום הצבא!
כל התמונות האלה שלך - יש לי אותן בשקופיות!
אזור מהמם ביופיו, אין ספק!!! אנחנו לנו בכפר שנקרא צ'המלהמשין CHEMLEMSHIN = נתקלתם בכזה? מטרבזון - חזרנו בטיסה לאיסטנבול - שם שהיינו עוד שבוע וסיימנו טיול של חודשיים בטיסה חזרה לארץ. את המסע בהרי הקצ'קר עשינו ברגל - עד לפסגות וחזרה ואח"כ תפסנו טרמפ על גב משאית שהובילה גזעי עצים - אנחנו התיישבנו על ערמת גזעי העצים מאחורה, עם תרמילי הגב הגדולים שלנו והרווחנו "רודיאו על גזעי עצים" עד שהמשאית הגיעה לכביש אמיתי, משך שעה וחצי של דרכי עפר מצ'וקמקות...

schwinnie

New member
הי, הי - גברת לא חושפת את גילה !

וחוץ מזה CHEMLEMSHIN נשמע כמו הבן זוג של צל-אמ-זה (הידוע מסיפורי ציקי שני) בברית כפרים תאומים.

alonaski

New member
גברת דווקא די גאה בגילה!!.. ../images/Emo99.gif

בהתחשב בזה שאלופת הארץ באופני הרים והנציגה שלנו לאולימפיאדה הקרובה (ונושאת את השם: "לורי קופנס") - היא בדיוק בת גילה!

צ'מלי המשין - היינו שם

אני חושב שזה הכפר שממנו יוצאים לטרק - חוצה קצ'קר בדרך אליו עצרנו בפסטיבל. קשה לי לזכור את השמות הטורקיים, למוסיקה הטורקית כבר התרגלתי והתאהבתי בה, כל היום אני מוריד שירים שיתאימו לוידאו. אנחנו חזרנו בטיסה מארזרום שהיא בצד הדרומי.

alonaski

New member
אה נו... הזכרון עוד עובד אצלי! ../images/Emo8.gif

טיול משנת 87 ... ועדיין זיהיתי הייטב את התמונות ואת שם הכפר - הבלתי נשכח! (מהיום שנתקלתי בו - שיננתי שוב ושוב את השם שלו עד סוף הטיול כדי להתאמן להגות אותו כמו שצריך...
גיליתי שצריך קודם הרבה מאוד אוויר בריאות לפני שמתחילים להגיד אותו... ועד שגומרים להגיד אותו - כבר יורדת השבת!...
)

ranshe

New member
שני דברים!

א. באמת יוצא סביר להדפסה ב. חסר לך לפחות סינגל אחד מאוד נחמד, המכונה "סינגל הלנה ראפ", והוא הולך פחות או יותר במקביל לכביש, בקטע שבין סוף הדרך השחורה המסומנת למצפה מודיעין עד לקצה הכביש הכתום בכניסה לגן הפסלים. רמה - קל.

IlanShacham

New member
האמת היא שחשדתי שיש שם משהו

אז בשבוע שעבר לקחתי ת'חבר'ה לשם למצוא אותו. הבעיה היא שגידרו את האזור זמנית ושמו בו פרות, ואת הגדר שמו בדיוק על הסינגל, אז עד שמצאנו אותו גם לא היינו לגמרי בטוחים שזה באמת סינגל. אחרי שיעיפו משם את הפרות (והגדר) אני אבדוק שוב.

uribt

New member
הלנה ראפ

אילן, זה הסינגל שאמרתי אז שאני רוצה להכיר לך ולא ממופה. יש עוד אחד, די קרוב - סינגל באמת מעולה. עולים בסינגל משער קדומים (כן בכיוון ההפוך), פונים ימינה וממשיכים בירידה מתפתלת, ישר בסוף הירידה מצד ימין יש עליה לבנה גדולה - עולים אותה ושם הכניסה לסינגל ממש ממול. מישהו מכיר?

IlanShacham

New member
אם תוכל לצייר במפה איפה זה בדיוק

זה יעזור. אגב, את הסינגל משער קדומים גיליתי מלמטה, כך שגם אני רכבתי אותו בעליה

uribt

New member
זה היוזר של אחותי... אני uribt

מוזר כי במסך כתיבת ההודעה היה כתוב את היוזר שלי.

BikingViking

New member
שבוע הבא

איזה יום אקח אותך אני מכיר טוב את הסינגלים המדוברים כאן

aFish

New member
זהו שיום שלישי כנראה ממש לא כרגיל

אלא הרבה יותר רחוק

למעלה