ברווז חרמן
New member
מחפש בשר כשר אך לא מוכשר
אז ככה, לאחרונה התחלתי להתעניין בבשרים והבנתי שכל הבשר בארץ היום נשחט בשחיטה כשרה(מה שמתאים לי) וגיליתי שמותר לאכול בשר לא מוכשר( לא מומלח) במידה ועושים אותו על האש\מחבת.. מכיוון שעד היום לא יצא לי לאכול הרבה סטייקים בחיי ולא יצא לי לאכול סטייק שנהנתי ממנו אף פעם, למרות שתמיד קניתי את הכי יקר שיש(פילה) התחלתי לחשוב שאולי הבשר תמיד צמיגי ויבש לי בגלל שהוא בעצם מומלח והבעייה היא לא אצלי.. אז כמה שאלות לי אליכם: 1)האם בשר מומלח שזה בעצם הרוב המוחלט של הבשר שנמכר היום בארץ אכן הורס את טעמו של הבשר ? או שהבעייה היא אצלי ובשר אמור להיות כמו מסטיק? 2)האם יש הבדל בין בשר לא מוכשר למוכשר? 3)אם אכן הבשר המומלח הורס את טעמו של הבשר, אבקש ממכם המלצות למקומות שמוכשרים בשר כשר אך לא מוכשר באיזור המרכז\עם משלוחים לאיזור המרכז. אשמח לקבל עזרה, תודה =)
אז ככה, לאחרונה התחלתי להתעניין בבשרים והבנתי שכל הבשר בארץ היום נשחט בשחיטה כשרה(מה שמתאים לי) וגיליתי שמותר לאכול בשר לא מוכשר( לא מומלח) במידה ועושים אותו על האש\מחבת.. מכיוון שעד היום לא יצא לי לאכול הרבה סטייקים בחיי ולא יצא לי לאכול סטייק שנהנתי ממנו אף פעם, למרות שתמיד קניתי את הכי יקר שיש(פילה) התחלתי לחשוב שאולי הבשר תמיד צמיגי ויבש לי בגלל שהוא בעצם מומלח והבעייה היא לא אצלי.. אז כמה שאלות לי אליכם: 1)האם בשר מומלח שזה בעצם הרוב המוחלט של הבשר שנמכר היום בארץ אכן הורס את טעמו של הבשר ? או שהבעייה היא אצלי ובשר אמור להיות כמו מסטיק? 2)האם יש הבדל בין בשר לא מוכשר למוכשר? 3)אם אכן הבשר המומלח הורס את טעמו של הבשר, אבקש ממכם המלצות למקומות שמוכשרים בשר כשר אך לא מוכשר באיזור המרכז\עם משלוחים לאיזור המרכז. אשמח לקבל עזרה, תודה =)