מחפש המלצה לנעלים

nadavk72

New member
מחפש המלצה לנעלים

הי חברה, אשמח לשמוע דעות לגבי נעלים לספינינג. כרגע אני מתלבט בין shimano fn01 לבין specialized sport. אני לא רוכב על אופנים, וההתלבטות שלי היא אם לקנות נעלים שהן רק לספינניג או שיש איזה יתרון לנעלים שבנויות לנסיעת שטח (אולי מבחינת שרידות) אשמח לשמוע דעה במיוחד ממי שהיה לו/לה ניסיון עם הנעלים האלו. תודה מראש נדב

Tami661

New member
Specialized וכל מילה מיותרת../images/Emo106.gif

למעלה משנתיים שאני מדוושת נעולה בספשלייזד, זו הנעל היחידה (למיטב ידיעתי) שבתוך הסוליה שלה מדרס המתכת מתוכנן ארגונומית כך שכף הרגל, עם התחברותה ל-SPD, מקבלת את המנח הנדרש לפעולת הדיווש (מה שאנחנו קוראים: דחיפה/משיכה... כף רגל מקבילה לריצפה... וכו'). נעליים שבנויות לרכיבת שטח יכולות לשמש לספינינג אך באופן טבעי יש להן התאמה מבחינת שרידות בתנאי שטח (מים, בוץ, סלעים) ואף מבחינת הבליטות בסוליה לצורך אחיזה בקרקע - אין חשיבות בספינינג לתכונות הללו.

סיאטלית

New member
SIDI היא גם נעל מעולה. לי הייתה נעל

של Shimano® MO-021 Mountain וזה גרם לי לכאבים מאד חזקים מהקרסול לברך וכשעברתי לנעלי ספורט לא היו כאבים. זה הגיע למצב שבמשך חודשים לא עשיתי ספינינג, ריצה ושחיה וזה היה בהוראת רופא אורטופד. תקנה נעל שתהא לך נוח מההתחלה. אל תקני נעל בגלל שזה אופנתי. אני לא יודעת מה מוכרים בארץ אבל יש כמה חברות מעולות SIDI, Pearl Izumi, shimano, וגם ל- NIKE. מצרפת לינק לחנות מעולה לכל מה שקשור לאופנים

nadavk72

New member
specialized

תודה לכולם על התגובות. אגב איזה דגם של specialized מומלץ

avivl

New member
איזה דגם ואיפה קנית?

אם אני רוצה לקנות נעליים טובות בסביבות ה-500 ש"ח, לאן אני הולך?

Tami661

New member
טיים טריאל - רישפון... תגיד "שירי"

כבר קנו אותן כאן ב-400 ש"ח
טלפון?...
שירייייייי...

P u s s i c a t

New member
עד שהיא תגיע...

טיים טריאל ברשפון - הכפר 15. (הרחוב הראשי) בסופו לקראת פסי הרכבת 09-9586161 גן עדן

avivl

New member
תודה לשתיכן../images/Emo51.gif

אחרי כל כך הרבה שנים שאני ספינינג (אמנם און אנד אוף) ואחרי שנה שאני עושה די אינטנסיבי (למרות שאני לא מנסה אפילו להתחרות ביכולת הבלתי נלאית של תמי) החלטתי שאני צריך נעליים.

Indoor אני רוכב עם DMT- Wave

חברה מצוינת שהוציאה דגם מיוחד לספינינג (להבדיל מרכיבת OUtdoor). המחיר בארץ לא יקרב מיוחד (בערך כמו באתר המצורף.. משהו סביב ה480 ש"ח). איכותיות. DMT Wave

avivl

New member
איפה קונים נעליים כאלה

או בסגנון דומה לאלה? הבנתי שברחוב החשמונאים בת"א יש ריכוז חנויות מתאים.

אני אישית קניתי ברוזן ומינץ בזמנו

אבל אני לא משוכנע שעדיין מוכרים את שם (בסניף בחיפה הם אזלו).

אני התחלתי עם...

נעליים יחסית חובבניות של AXO שהיו סה"כ די בסדר למשך כמעט שנה, עד שהתחלתי להדריך... חודש לאחר מכן לאחת מהן נסדקה הסולייה.. ואז עברתי לנעל של דיאדורה שמיועדת במקור לשטח, (לא זוכר את הדגם אני רק זוכר שהיא הייתה יקרה יחסית ועלתה לי 750 ש"ח) והן החזיקו המון זמן. לפני חצי שנה כשארלו נשחקו מצאתי סוג זהה במגה ספורט עודפים, ואני עד עכשיו רוכב איתן ומאוד מרוצה. כשהן יסיימו את תפקידן אני חושב שאנסה לעבור לספשלייזד...

ahuvaw

New member
הידעת?

שלאנס אמסטרונג רוכב עם נעל של דיאדורה ואיתה הוא ניצח בכל התחרויות? אגב הדגם שלך הוא צ'ילי והוא מעולה (גם לי יש כאילו רק בצבע אחר).

Infin1ty

New member
נועל נייק שעשו במיוחד בשבילו

אפילו הדגם שנכתב תחת שמו שנמכר בחנויות זה לא הדגם שהוא לובש.. הדגם שלו עדיין לא נמכר, כנראה יימכר בעוד שנה-שנתיים..

Gspin

New member
בד"צ!!! תגידי לנייק

שישמרו לך נעל כזאת בצ"ד, כדי שתקבלי בראש עם הנעליים של ארמסטרונג...

David Rodriguez

New member
Sponsor of Lance Armstrong

Sorry Ahuvaw, Shiri is right Nike were his sponsors...but for indoor cycling all the makes mentioned above are "ok . And just to mention that the cycling shoes that he was wearing had little to do with him winning.......and the color of the shoes has nothing to do with quality.. diffrent parameters should be looked at when choosing the shoes and it begins with the cleat or anchor system...either shimano...or look,or another 8-9 makes..if you plan to mountain bike or ride on the road or just do Indoor cycling or maybe a combination of these.. How comfortable the shoes not tight round the foot (very individual). That they permit the foot to breath and keep cool is of vital importance!!!!, anyway in my opinion to spend more than 400-500 shekels on Indoor Cycling shoes no matter what make we choose, is a waste of money Take care David Rodriguez.....

ennicka

New member
דיויד

רק רציתי לאמר (לכתוב..) שבכל פעם שאתה כותב כאן, גם אם זו תשובה למישהו אחר, אני לומדת עוד משהו (או שניים או חמש) חדשים. אז תודה רבה

Tami661

New member
../images/Emo45.gifיופי... תגידי לו! כי לי...

הוא כבר לא מאמין

למעלה