מחפש המלצה לנעלים

Gspin

New member
גם אני אומר

תמי, אני חושב שדייויד צריך להיות אדום.

Gspin

New member
דייויד ! ! !

תאאאגיד, כשרוצים לעבור אצלך בשיעור למצב 3, אתה עושה OOOOOOOOOOOOOLE? ... .... .....

David Rodriguez

New member
Thank you all so much

...
Thank you ennicka!!! It makes it all worth it because sometimes it's hard to know if anyone out there is reading or interested at all. That gives me motivation to keep on answering and helping wherever i can. Tammy thinks that i have betrayed this forum for the aerobic one, but far from it i try to read everything but as Tammy knows i will help and answer only professional questions and not so much the chit chat....that's me Thank you all David Rodriguez P.S. "G", the Oleeee is for bullfighting and position three I rarely use
…see you on friday

talis2

New member
לא משבחים אדם בפניו אבל חייבת!

אתה המורה הראשון שלי בספינינג ,אליך נכנסתי ירוקה לחלוטין והייתי בשוק עד כמה אתה נותן כבוד למקצוע! קיבלתי ממך המון כלים, עצות והערות בונות שמלוות אותי עד היום כולם כאן ידעו כמה חיכיתי לימי רביעי בבוקר ללחיצת היד והחיוך! לדעתי יש המון אנשים במקצוע שיש להם המון מה ללמוד ממך ואני מפיצה את השמועה אודותיך בכול הזדמנות אפשרית. לידיעתך יש כאן המון אנשים שקוראים ולומדים ולא תמיד מגיבים... בכול אופן תודה גם ממני, ניפגש בשישי

beeyourself

New member
ממשיכה לשבח../images/Emo140.gif

מתגעגעת לימי רביעי בבוקר, לשיעורים שהייתי יוצאת מהם מופתעת מכמה כייף לפעמים לא לקרוע את הגוף אלא להרגיש שעובדים נכון, שיש מישהו שמלווה אותך בשיעור והוא ממש אשף בתחומו! מגיע הכי מוכן לשיעור וניגש לכל אחד מהמתאמנים לבדוק שיש חיוך
ושהכל בסדר
מוסיפה תודות ונתראה ביום שישי
נ.ב. - הידעת שבזכותך כמעט ואין לי כאבי גב? בוקר אחד סידרת לי את הכסא והכידון ומאז - כלום!
המון המון תודה לך על כך!

יעל81

New member
תמשיכו, תמשיכו לשבח

אנחנו נשב בפינה, בחושך, ונחכה שתיזכרו ברעיון מפעם לארגן לנו שיעור איתו...

talis2

New member
הוא הרוויח את זה ביושר ! ו...

א. את תזכי ביום שישי לקבל טעימה קצרה! ב. יש להאשים את אינשייפ עתידים בכך שהעניין לא יצא לפועל ג. אף פעם לא מאוחר ...אני אבדוק אופציות ד. מה דעתך על ג'?

למעלה