מחפש המלצות למוסיקה טובה עם קצב מאתגר

מחפש המלצות למוסיקה טובה עם קצב מאתגר

יענו שהקצב יהיה חלק מהמוסיקה, ר"ע עוף מונטריאול, אומני אנטיקון, פיונה ועוד... בבקשה לא החרא של חולוני, שכמעט הכל זה לילדים עם ADD ולא אוננות פרוגית שמשעממת למוות אפילו סבתות תודה מראש תוגרל בין 5 הפותרים הראשונים

חולוני

New member
"החרא של חולוני"?

מה זה צריך להיות? יש לך בעיה עם המוזיקה שאני שומע?

קזאר

New member
חולוני,

בתור מי שתמיד מכניס אגרסיביות לדיון, (ע"ע "יופי לך, אבל מה הם קשורים לדיון") למה אתה כל כך מתפלא? לא שאני מצדד בנועם, אבל בכל זאת, Practice what you preach.

חולוני

New member
תגובה

1. ההערה שציטטת היא לא אגרסיבית בכלל, באמת לא הבנתי מה הקשר להכניס את הביטלס פתאום בדיון על הארקייד פייר, אין פה שום קשר לאגרסיביות. 2. ברור לי שלא כל העולם אוהב את המוזיקה שאני שומע, אבל להכניס את ההערה הזאת בהודעה חדשה שבה הוא מבקש המלצות? לא רק שזה לא במקום זה גם כנראה נובע מאיזה מרמור לא מובן נגדי. ואגב, נועםגולד, גם אני שומע אוף מונטריאול לידיעתך (ושיר שלהם נכנס למיקסטייפ ינואר שלי אם שכחת), אז כנראה שגם אתה שומע בכל זאת את ה"חרא שלי".

רילקס מן,

.אני בטוח שאתה לא באמת שולח אנשים להתאבד (אפילו אימואים,למרות שמגיע להם.אבל עדיף שלא להגיד את זה, זה נטחן עד דק+נותן להם תשומי), או שאתה לא באמת חושב שהטעם שלך יותר טוב משל אחרים כמו שעלול להתפרש בטעות (תמימה) מההודעות שלך. ..(?) בקיצור, תקרא את ההודעה של קזאר, היא די מסכמת הכל :) .. מה גם שגם אני לא תמיד מצדד בעצמי, אבל כן מצדד בזה שאת רוב ההמלצות שלך הקאתי (באיזי, כמובן). הטעם שלך זמין,מוכר בפורום ונחשב "קיצבי", לכן השתמשתי בו.. באמת שלא שיערתי שלכדורגלן כמוך תפריע הבעיטה הזאת. אם פגעתי אני מתנצל (הטעם שלך עדיין מחורבן בעיניי :) ) נ"ב- אם מישהו אשכרה קורא את הפוסט הזה, עשה/י טובה, תקדישי עוד חצי דקה לכתוב המלצה. ממש מתחשק לי משהו שהמלודיה/שירה והקצב מתכתבים ביניהם, כמו החצי השני של השיר האחרון מ elephant eyelash של WHY , שיר קדוש ... תכלס כל השירים שם עושים את זה.

חולוני

New member
תבין

לא איכפת לי שאתה לא אוהב את הטעם שלי, מקובל. איכפת לי שאתה זורק את זה בלי קשר לעולם בהודעה שבה אתה מבקש המלצות. זה פשוט לא במקום.

בטח שכן,

אתה הופך את זה להיות במקום בכל הודעה לוחמנית ושובבה שלך, ולא חסר. אני הופך את זה להיות במקום כי אני משער שרוב האנשים כאן, כשיגידו להם מוסיקה קיצבית מעניינת, יחשבו שדיברתי על הטעם (המוכר בפורום) שלך.זה עוזר לי לסנן ולכן במקום... עוד מעט תגיד לי שללכלך על פרוג לא היה במקום. וככה אנחנו חיים בהרמוניה
---- ואל תשכחו לצחצח שיניים ילדים אחרי שאתם מסיימים להמליץ

חולוני

New member
אז מה שאתה טוען זה שלאנשים כאן

אין טעם עצמאי משלהם וכשאומרים להם "מוזיקה קיצבית" אז ישר קופץ להם לראש הטעם שלי? הייתי אומר שאתה מזלזל לא מעט בחברי הפורום כאן. ובקשר לפרוג - תאמין לי שאני לא אוהב פרוג הרבה יותר ממך, הייתי אומר שהטעם שלך הרבה יותר קרוב לפרוג (עם כל הפוסט-רוק הפלצני שאתה אוהב וההיפ-הופ "המתקדם" של אנטיקון) מהטעם שלי, אז כדאי שתשקול מילים. ובקשר להמלצות - לא מגיע לך.

אוי, אני מצטער..

פשוט היום, עם כל האינטרנט הזה, אתה אף פעם לא יודע עם מי אתה מתעסק. לפעמים זה זקן אשמאי, לפעמים ילד בן 12. ..למה אף פעם המבוגר האחראי לא בסביבה כשצריך אותו !? לצערי הדיון המטופש הזה עולה לי בהמלצות, ולנצח אהיה צריך לראות את הפורום הזה גדוש בהמלצות ובגידופים של ילדים אגוצנטריים. לא רוצה המלצות ממך ! גיזס, מקווה שלפחות אמא שלך חושבת שאתה חמוד. קח
, עלי.

קזאר

New member
Case in point

ארצה להציג בפני חבר המושבעים מספר ראיות: 1) "אז כדאי שתשקול מילים" 2) "עם כל הפוסט-רוק הפלצני שאתה אוהב וההיפ-הופ 'המתקדם' של אנטיקון" סילוף מעניין של הדברים שנאמרו, אני אוהב את הכיוון של הדיון הזה. חסר פה קצת mudslinging.

אני רץ להביא ביקיני..

..זה איום ד"א, למקרה ששוד ההמלצות הגדול שלי לא יצלח.

קזאר

New member
מצטער

שאני יוצא מתפקידי כפרשן של הקרב הזה, ועובר לנקוט עמדה, אבל חולוני, אתה סותר את עצמך. מצד אחד אתה אומר שנועם מבטל את העצמאיות של חברי הפורום, מצד שני אתה אומר שאם הוא שומע אוף מונטריאול "אז כנראה שגם אתה שומע בכל זאת את ה'חרא שלי'". אני יודע שאני מדגיש נקודות קטנות מדי והופך אותן לדיון, אבל ברמת הכסאח שאתה מכניס זה רק הוגן לשלוף לך שלדים מהארון בצורת שפנים מהכובע. (הכל בפרופורציות) אני לא מתכוון להעליב, אבל אתה יודע, תשקול מילים.

חולוני

New member
תסביר לי מה סותר פה בדיוק.

כל מה שאמרתי זה שהוא טוען שהטעם שלי "חרא" אבל עובדה שקיימת להקה שגם אני וגם הוא אוהבים והיא אוף מונטריאול. בקשר לעצמאיות - מדובר במקרה שונה, מכיוון שעולה מכאן זלזול בחברי הפורום האחרים אם הוא חושב שבכל פעם שמזכירים "מוזיקה קצבית" ישר עולה להם לראש הטעם שלי.

בדיוק!

באמת עברתי לאוכל טיבעי, - אין לך מושג מה הסיבים התזונתיים האלה עושים למערכת העיכול של איש הגון.

למעלה