מחפש המלצות למוסיקה טובה עם קצב מאתגר

והשיר האחרון שם קדוש ,

זה עדיין לא משיג לי את ההמלצות המיוחלות..

קזאר

New member
תשאל את כמה מחברי הפורום,

אני עושה אחלה ביצוע ל-Gemini על אקוסטית.

הצהרה כבדת משקל,

כל ביצוע אקוסטי שלו אוט' מסקרן בגלל שצריך לשמור על הקצב והדגשים (אחרת זה כבר קוואר). אני אשמח לשמוע את הביצוע, הקלטת אותו איפשהו ?

קזאר

New member
שמע,

נורא קשה לי להסגר על משהו שבהכרח עונה להגדרה שלך, אולי כי לא לגמרי הבנתי אותה, אבל אני אזרוק המלצה על הדרך, גם אם היא לא מי יודע מה קשורה: Parenthetical girls - Safe as houses כי זה כזה אלבום טוב.

רשימה לדוגמא-

פיונה אפל עם השניים הראשונים שלי + PLEASE PLEASE PLEASE מהשלישי. רגינה ספקטור המותק, במיוחד ב chemo limo , בפזמון שם יש התכתבות מאלפת בין השירה לקצב. TEN של CLOUDDEAD , והדיסק של WHY בנויים על זה. גו'אנה ניוסם עושה את זה בצורה עדינה ומקסימה (למשל ב the book of right-on ) בNINO ROJO, כשהוא עוד היה ממש טוב, דוונדרה גם עשה את זה לא מעט. הויסה !

קזאר

New member
כן,

דוונדרה של אחרי ניניו רוחו הוא חתיכת מעפן. גם ניניו רוחו לא כזה שוס. אבל השניים הראשונים כן. וקלאודד אדירים. שמע, תמיד יש את אנימל קולקטיב. אוהב? תנסה את The golden river של Frog eyes במיוחד שני שירים - Time destroyes it's plans at the reactionary table ו Soldiers crash gathering in sparrow hills חוצמזה, יש את Cannibal Ox שעושים היפ הופ מעולה ואינטליגנטי לאללה, למרות שהקצב שם יחסית סטטי. Deerhoof קצת פרוגיים בשבירות שלהם אבל בפרוג-פופ שלהם הדגש הוא על פופ. אגב, אני בטח סתם זורק המלצות לדברים שאתה מכיר, אבל אל תתן לזה לעצור אותי. ולגבי ג'מיני, אקליט ואפרסם.

ד"א-

ל I BREAK HORSES אתה עושה ביצוע ? כי גרסאת הבי-סייד שלו זה השיר של סמוג שאני הכי אוהב.. *נראה לי שדוונדרה של אחרי ניניו רוחו הפך לפרסונה הפירסומית שלו. לציף המאחד של הפריק פולק. כלומר כל מה שהוא הוציא אח"כ היה פשוט פולק ממוסד ושיגרתי. אסור היה לו אף פעם להגיע לפיסגה. אני מפחד שזה מה שיקרה לרגינה. **אני די אוהב את אנימל, עדיין לא ממש התחברתי אליהם אבל.

למעלה