מחפש ייצוג בראשון -על בסיס אחוזים הונאה מוכחת

YORAM756

New member
מחפש ייצוג בראשון -על בסיס אחוזים הונאה מוכחת

שלום , אני מחפש עורך דין , מבריק ,מתמצא בפיננסים וניירות ערך, להונאה שהתבצעה ע"י אדם שהציג עצמו כאשף פיננסים והסתבר כנוכל אשר הפסיד 90% מכספי בשבועיים , תוך התכחשות להבטחות והתחייבויותיו. הוא פעל תחת חברה שרשומה תחת אשתו\גרושתו. לחברה אין רשיון לעסוק בפינססים ובכל זאת הוא מפרסם באינטרנט את האתר שלו כביכול . כמו כן הוא חסר רשיון לעסוק בניהול השקעות ולא גילה זאת. הוא פועל ע"י פרסומים בעיתונות ובשליחת מיסרונים לאנשים שמתמפתים להתקשר אליו בשיחה גלויה. נראה שהוא פועל בשיתוף חברה נוספת שכביכול אמורה לתת בטחון למשקיע שמדובר בעיסקה נאותה ואמיתית ושניהם ביחד מבצעים חיבוץ (ריבוי עמלות) ממני הם גבו מתוך השקעה של 100.000 ש"ח 30.000 רק בעמלות. בידי ראיות להונאה מצדם , וכמו כן פיסקי דין מהם ניתן ללמוד מהם הטענות שיש לטעון . פניתי לרשות לניירות ערך שכבר פתחו בחקירה והציעו לי עזרתם המלאה ,כולל החוקים והתקנות עליהם עברו מנוולים אלה לפי החוזה שחתמתי עם המנוול , אני חייב לנהל את המשפט בראשון , איני בטוח שזו חובתי ,אשמח לקבל ייצוג בבאר שבע אני מחפש עורך דין ,אשר הכנתי לו את כל תיק התביעה עם כל הראיות מעובדות ומוכנות , אשר יהיה מוכן לייצג אותי בבטחון על בסיס אחוזים מתיק התביעה. התביעה כנגד 4 אנשים ויש ביכולתם לעמוד בתשלום הזה עם הקנסות והעמלות ,אני רוצה רק את כספי בחזרה. אשמח לשמוע הצעות ולהסתייע בעזרתכם,תודה.

למעלה