אפשר גם להצטרף? היי אני ליאור, בת 25
A al19 New member 14/5/12 #22 שלום שלום אני שי בן 28 מתל אביב, היה שרשור הכרות של EDISONGIRL, תראי את השאלון ותמלאי טופס נכיר אותך וברוכה הבאה, תספרי על עצמך וזה. את יודעת
שלום שלום אני שי בן 28 מתל אביב, היה שרשור הכרות של EDISONGIRL, תראי את השאלון ותמלאי טופס נכיר אותך וברוכה הבאה, תספרי על עצמך וזה. את יודעת
L LightMyWay New member 14/5/12 #25 איזה קבלת פנים! חמודים יש לי נטיה להפוך לקוראת סמויה..אבל אני אשתדל גם לכתוב
O Optimistic Girl New member 14/5/12 #27 מאוהבת בכינויי שלך !! אל תשאלי למה וברוכה הבאה מה עושה בחיים? לומדת/עובדת? נשמח אם תשתתפי בפורום, תכתבי מה שבא לך !
מאוהבת בכינויי שלך !! אל תשאלי למה וברוכה הבאה מה עושה בחיים? לומדת/עובדת? נשמח אם תשתתפי בפורום, תכתבי מה שבא לך !
L LightMyWay New member 15/5/12 #28 תודה אני אחריי לימודים, כרגע מחפשת עבודה בתחום שלי. מקווה למצוא בקרוב, תחזיקו לי אצבעות
L LightMyWay New member 16/5/12 #32 חחח בדיוק דיברתי היום עם ידיד שלי על.. המערכונים שלהם. איזה צירוף מקרים
A al19 New member 14/5/12 #21 ברוך הבא אני שי בן 28 מתל אביב, היה שרשור הכרות של EDISONGIRL, תראה את השאלון ותמלא טופס נכיר אותך וברוך הבא... תהנה בפורום.
ברוך הבא אני שי בן 28 מתל אביב, היה שרשור הכרות של EDISONGIRL, תראה את השאלון ותמלא טופס נכיר אותך וברוך הבא... תהנה בפורום.
זאדק הערס הפולני Active member 14/5/12 #1 אני מוחה בתוקף ! למה רק אנשים חדשים ? למה לא אנשים ישנים או משומשים או סתם ככה אנשים יד 2 ??