מחפש מטפלת הוליסטית שתוציא אותי מלהיות הומו

AEOLIAH

New member
זו האמת כך מרגיש

שגבר וגבר לא נועדו להיות יחד אין בינהם חיבור אנרגטי טוב לזוגיות .

atlas13

New member
ומחר תכתוב ששוב לא הולך לך עם אנשים שעושים רע

לך.. ותמשיך לכתוב שפגשת כמה אנשים ולא "מתסדר להם" - ואז אתה פונה להכי קיצוניות - להומואים אסור להתחתן - להומואים אסורים להיות ביחד - הומואים זה רע מבחינה אנרגטית - האם דיברת עם רב עם בחירות של אנשים? ואם אישה מצאה אהבה באישה אחרת? זה סיבה לקלל אותה ולהרוס את חייהם לחלוטין? לא.

יש א נ ש י ם טובים, חלקם הומואים, חלקם סטרייטים, חלקם היו דתיים, חלקם היו תחת סמים, זה לא סיבה לקטלג אנשים - ללא קשר למשיכה מינית, וללא קשר לבחירות שלהם כיצד לחיות את חייהם - אם משהו "לא מסתדר להם" הם, בשלב מסויים, יגלו מה זה הגורם הזה - בנתיים שמור את הדיעות האלה - שרב מחזירות אותנו אחורה - למה אדם נמשך, ולמה הוא ככה ולמה היא כככה - ותראה אדם כמהות - אדם לכל דבר - ותבחר ע"פי אישיותו - אם להכיר אותו/ה - ולא לפי המשיכה שלהם - מאחר וזה קל להרוס אדם ע"פי מה שאתה רואה שהוא עושה - משהו אגב, שאמור להיות פרטי לחלוטין - כשאתה סטרייט ונשוי - מישהו צוחק עלייך? כשאתה רב ולוקח מלא אנשים לבית כנסת והם מבזבזים את כספי הציבור - מיהרו לשוחח על כך? לא, כי הם הרוב - ואתם העדר - אז תפסיקו לעשות "MHEEE - ותתחילו לקבל החלטות - האם להשתחרר מ"אפקט העדר" ולחיות את חייכם תוך כדי מאבק - אבל בשמחה - או לשבת עימם בצד - ולהמשיך להתלונן על מאומה.

AEOLIAH

New member
שאלה

למה להומואים יש סאונות של סקס?
למה יש להם גנים לחיפוש סקס?
למה יש להם חדרי חושך במועדונים?
למה ללסביות אין את זה? כי בנות בנויות אחרת מגבר. גבר ואישה משלימים טחד את השני , גבר וגבר באים מאותה אנרגיה זכרית שלא מאזנת את עצמה זה 2 כוחות שלא מאזנים אחד את השני.

רותי 11

New member
משום שגברים שונים מנשים

וגברים כל היום מה שעובר להם בראש (כמעט)
זה סקס - הם נהנים מדברים שונים בסקס
מאשר נשים

AEOLIAH

New member
זו אחת הסיבות

ולכן אני חושב שגבר וגבר זה לא הולך ולא מתאים ולכן יש בקושי זוגות.

atlas13

New member
כי הומואיםת כמו רוב הגברים - מכורים לסקס.

ואישה באמת יכולהלהתחבר רגשית לאישה אחרת - וזה לא קשור למשיכה מינית. נכון. ככה זה בנוי - אז מה תעשה אם אתה גם נמשך לגבר? תגיד שאין להם שוויון זכויות? תציעד במצעד הגאווה? לא. אתה תחיה את חייך - ויקרה ותתאהב באישה - ותהיה לך משפחה - מעולה, עד אז - למה להפוך את זה לפגם? יש כאלה שכך הם רוצים לחיות את חייהם - סקס אחרי סקס ובילויים - לא רק הומואים - יש גם נשים כאלו - אז זהו? נוותר? לא.. ממשיכים לחפש, משאירים משיכה מינית בצד - וממשיכים הלאה בחיים - כל אחד עושה מה שהוא בוחר לעשות - משיכה מינית זה לא משהו שצריך להרוג - זה משהו שצריך לדעת לשלוט בו. זה הכל.

atlas13

New member
מצויין.

AEOLIAH

New member
הומוסקסואליות - קארמה

ברגע שמסיימים ללמוד את הקארמה השיעור אפשר לחזור ולהיות סטרייט, אני חושב שכבר תיקנתי אותה ואני נשאר בזה כי אני מפחד לוותר .

atlas13

New member
אתה יודע מה זה קארמה?

קארמה זה מה שאתה מביא לאנשים - ומקבל אותו בחזרה, גם אם יש עיקוב קל - מה זה קשור למשיכה מינית? מה זה קשור? קצת לחשוב לפני שאתם כותבים הודעות..

AEOLIAH

New member
קארמה זה שיעור זה למידה

להיות הומו זה בחירה של הנשמה חוויה שיעור. קצת פחות אגו לפני שכותבים הודעות...

AEOLIAH

New member
ואם אתה לא יודע מה זה קארמה אז אל תדבר.

ואל תכנס למקומות שאתה לא מכיר ותעשה לעצמך פאדיחות, אני יותר גדול ממך וברוחניות מגיל 21 שזה 14 שנה , אחרת אתה עושה מעצמך צחוק.

atlas13

New member
האגו שלך (בהודעות) יותר גדול מגילך המציאותי.

ואם אתה יודע שהומוסקסואליות זה משהו והוא בחירה - מה בדיוק אתה מביא בטענה הזאת? כל הודעה שלך "אני נמשך לאנשים שליליים" ומדצ שני אתה כותב "זה מה שהנשמה שלי צריכה ללמוד" - מספר שנים שהינך "עוסק" ברוחניות - לא מזיז עפעף אחד בפורום - ואני בהחלט איכנס למקומות שאני רוצה להכיר - ואתה כמו רבים אחרים - יכולים להמשיך לצחוק - זה לא מפריע לי או לכל אדם אחר לחוות כאן דיעה לגבי בורות - קארמה זה מה שאתה חווה - ונותן בחזה - זה לא מובן לך? תעסוק עוד כמה שנים ברוחניות - ומצד שני תתלונן כאילו "אתה חדש בפורומים" הרוחניים - ותתלונן על כך שאתה מוקף באנשים שלילייים - נראה מה תלמד מזה. בהצלחה!

AEOLIAH

New member
תקרא למשל בויקפדיה:

קארמה (karma, מסנסקריט - "פעולה" או "מעשה") הוא מושג פילוסופי שמקורו בדתות הודיות, שמתאר מחזור מלא של יחסי סיבה-תוצאה...

שזה אומר שאם למשל בגלגול אחר היה לך בן הומו ואתה שנאת אותו בגלל זה והתנתקת ממנו לגמרי אז התוצאה תהיה שבגלגול הבא אתה תיוולד כהומו.

atlas13

New member
לא בהכרח..

זה אומר :
"ואתה שנאת אותו בגלל זה והתנתקת ממנו לגמרי אז התוצאה תהיה שבגלגול הבא אתה תיוולד "

ככה לפחות אני חושב.

למעלה