מחפש מישהיא מיוחדת וסבלנית

rothschild

New member
מחפש מישהיא מיוחדת וסבלנית ../images/Emo20.gif

שלום לכולן, אז... הסיפור שלי מעט מורכב ומסובך... אך... אני אנסה לספר אותו בתקווה למצוא מישהיא שאוכל לעניין אותה... אז... נתחיל מהתחלה - שמי מיכאל (שם בדוי) ואני בחור בן 29 מת"א (למעשה אני במקור מהשרון אך כעת אני שוכר דירה לבד בת"א - סוף סוף חופש :) ). בכל אופן, אני בחור באמת איכותי, כלומר.. סיימתי את התואר בהנדסה תעישה וניהול ואני עובד בתחום בתפקיד מאוד בכיר למישהו לגילי...ו... אני גם נראה לא רע (למרות שמראה זה דבר יחסי), כלומר, אני בחור גבוה, 188, בהיר, עיניים כחולות / אפורות (תלוי בשמש), שיער חום קצר, רחב בכתפיים .. ו... מעט מלא (למרות שאני עובד על זה...)... עד כאן הכל שמע טוב ויפה... אבל.. תמיד אחרי דברים טובים יש אבל.. מכל מיני סיבות ש... עיקרן ביישנות... אין לי כמעט ניסיון מיני.. כלומר, אני למעשה כמעט ובתול... עובדה מאוד מאוד מאוד מביכה (למרות שלא תבינו אותי לא נכון, זה לא משהו שמעסיק אותי כל היום).. ואני מחפש, מישהיא מיוחדת וסבלנית שיהיה לה עניין והיא תראה בזה אתגר לקחת בחור כמוני ו.. להוביל אותו, להראות לו, ליזום וללמד... אני מתאר לעצמי שזה נשמע מעט מוזר ושונה והשאלה הראשונה שתשאל היא... אז מה אתה בעצם מחפש, זיון לילי או קשר רציני ? אז.. אני חושב שהתשובה היא איפשהו באמצע (מראש אני מתנצל על הכנות.. פשוט אני לא רוצה להשלות אף אחת).. אני מחפש מישהיא שתהיה ידידה טובה שלי ושיהיה לנו כיף לשוחח על הכל.. אבל ש.. היא תבין את "המצב" שלי ויעניין אותה להוביל אותי, להראות לי,ליזום וללמד.. אני לא אשקר, אני לא בטוח שאני בנוי עכשיו לקשר "מחייב".. אבל... מצד שני, אני לא פוסל שיתפתח אחד כסה עם הזמן (אני לא בא במטרה לזיין כמה שיותר בזמן קצר)... וזהו... אשמח לתגובות הן אישיות והן פה.. יום טוב... ג.

ד נ י ת3

New member
נשבעת לך...

אני ממש מתאפקת (!) לא לתרגם את מה שכתבת לשפה יותר פשוטה. ממש ממש מתאפקת. אבל ממש. תחזיקו אותי בבקשה. אויש.. זה קשה...

ד נ י ת3

New member
דנית

מאוד פולניה ומאופקת לפני שהיא מתפוצצת. <ממשיכה להתאפק>

asian girl

New member
את פוסלת את האפשרות

שאסייתית יכולה להיות חצי פולניה? נו.. לא יפה מצידך

אהה... וובכן - סוג של תגובה

מיכאל שם בדוי יקר ! אני אענה ברצינות : אכן בעיה רצינית הצגת - וגם לה יש מס' פתרונות שחלקם קלים יותר וקלים פחות. אם אני מבין נכון אז הבעיה הראשית היא חוסר בטחון, דבר שמוביל אפילו לחשש כבד מפני פאדיחה, כשלון, חרדת ביצוע אפילו... והשאלה היא ממה יש לפחד אם לא מהפחד עצמו ? אז לא זיינת אף פעם !!! אז מה !! אתה חושש מגבות מורמות וסימני שאלה שיתהו מה דפוק בך ? אתה חושש שזה ירתיע את הבחורה ? תתפלא - אבל ישנם בחורות שדווקא הבחור הבתול ונטול הפוזות הוא זה שעושה להן את זה. אתה רק צריך למצוא אותן. מה שמוביל אותי לדבר השני - אם לא תעשה משהו - לא יקרה כלום !! צא, תסתובב, תבלה, תהנה - תעשה כל דבר שלאו דווקא קשור בסקס - רק תעשה אותו - כאילו אין מחר. אתה לא ממש צריך עזרה - אתה רוצה שידחפו אותך - אז מה הבעיה ? ותאמין לי - ברגע שתפגוש מישהי חמודה, שיהיה לך כיף לדבר איתה, להיות איתה, לבלות איתה - סתם ככה על איזה כוס קפה או סרט בבית - כשזה יגיע לסקס - אתה תדע מה לעשות, וגם אם לא... אז מה ? לומדים... ואם בכל-זאת אתה עדין תקוע - ישנם אנשי מקצוע לנושא - ואני לא מתכוון לנערות ליווי - אני מתכוון לסרוגייט - מין מדריך סקס כזה שלפעמים פסיכולוגים מייעצים ללכת אליו כדי לפתח את הבטחון העצמי. בעיקר אצל אנשים סגורים ובעלי פוביות גופניות שונות. בכל מקרה - תאמין לי שאתה לא לבד - וכל מה שאתה צריך זה רק מוטיבציה אז יאללה !!!!! בהצלחה

asian girl

New member
חבל שאין אייקונים מתאימים

הייתי מתרגמת את מה שכתבת

בכיף ../images/Emo13.gif

ותתעלם כאן משניים סינים שעסוקה בלמדוד את בגדי העור החדשים שלה ומדנית שעסוקה בלהיות פולניה

כי נראה לי שזה יתאים ../images/Emo13.gif

מסכן הבחור.... יש תקפת אותו כמו אמסטף שלא ראה אוכל כמה שנים טובות ופתאום נתקל בסטייק אנטרקוט... כל מה שהיה חסר זה שוט.

asian girl

New member
בגדי עור ושוט... איך לא חשבתי

על זה קודם?
ואני בכלל לא תקפתי אותו...רק צירפתי אייקונים האהובים עליי

asian girl

New member
אני רק הוספתי

כמה אייקונים... ותראי... כבר רואים אותי בבגדי עור ושוט

ד נ י ת3

New member
וזה רע?

אני חושבת שזו מחמאה. לעומת זאת, אני עסוקה בלהיות פולניה. לכי תביני. (רגע עם.. גם אהוד ברק התאפק!!!!)

למעלה