אני עד כדי כך תמימה נשבעת שממש האמנתי לו...
M magenta73 New member 9/1/06 #31 תומר, לך תדע... אז מה אם הוא כתב את זה בכמה פורומים? בעיה לעשות קופי פייסט? זה לא אומר שהוא לא אמין, זה אומר שהוא מנסה, בכל דרך שתראה לו נכונה... והוא שם את זה בכל פורום שנראה לו מתאים. לגיטימי. ואם זה אמיתי? חשבת על זה לרגע?
תומר, לך תדע... אז מה אם הוא כתב את זה בכמה פורומים? בעיה לעשות קופי פייסט? זה לא אומר שהוא לא אמין, זה אומר שהוא מנסה, בכל דרך שתראה לו נכונה... והוא שם את זה בכל פורום שנראה לו מתאים. לגיטימי. ואם זה אמיתי? חשבת על זה לרגע?
נ נימשון New member 9/1/06 #34 אתה יודע מה גם אם הוא לא אמיתי עדיין יש כמה וכמה גברים שנמצאים במצב הזה ועבורם העצות שלנו בהחלט יכולות להועיל.
אתה יודע מה גם אם הוא לא אמיתי עדיין יש כמה וכמה גברים שנמצאים במצב הזה ועבורם העצות שלנו בהחלט יכולות להועיל.
M magenta73 New member 11/1/06 #45 וזה עושה אותו שונה מכל בני האדם האחרים ב...? בסופו של יום, לכל דבר יש מחיר...