מחפש מעצב/ת פנים

אמנון כ

New member
מחפש מעצב/ת פנים

ראשית, ברכות על הפורום... אני עובר לדירה חדשה. מדובר בדירה קטנה מאוד (כ-40 מ"ר, דירה מחולקת), אבל משופצת לחלוטין ודי יפה בבסיסה. אני מחפש מישהו/י שיוכל לעזור לי בבחירת סלון, מיטה, תאורה ועיצוב כללי (אין הרבה מקום ליותר מידי דברים בדירה). יש לציין שזו דירה שכורה, כך שאין לי אפשרות לשנות מבנה פנימי, ודברים שכבר קיימים (קירות, מטבח, אמבטיה וכו'). אני מודה שאין לי מושג כמה דבר כזה צריך לעלות, אבל אני אשמח לשמוע הצעות. אתם/ן מוזמנים לפנות אלי במסרים. תודה רבה, ושיהיה לכולנו שבוע מצויין!

melodynoa

New member
וואו, תתחדש, ברכות על המעבר

הלוואי שהדיברת 44 מ"ר שלי היתה נראית ככה... היא פשוט בונבוניירה! אפשר לראות עוד תמונות שלה?

melodynoa

New member
אין לי מושג כמה זה עולה

אתה יכול לחפש מעצי פנים באינטרנט ולבקש הצעת מחיר. אבל אני מוכנה לעזור לך מפה. אם אתה מעוניין, תכתוב לאיזה ריהוט אתה זקוק, מה התקציב שלך, מה כבר יש לך, צלם את הדירה, כתוב איזה סגנון את מחפש הדירה מהממת. לדעתי יתאין לה עיצוב יפני מודרני מינימליסטי, חלק ונקי. לבן, שחור ואדום. מיטה נמוכה עם ראש מיטה מאחוריה, שתי שידות קטנות, תאורה כלפי מעלה. ריהוט שחור נמוך וחלק. מאוד גברי! אנסה למצוא לך דוגמאות. אפשר להוסיף כיתובים שחורים ביפנית על הקיר הלבן משני צידי המיטה, זה יהיה יפה!

melodynoa

New member
מה אתה אומר על הרעיון שלי?

אני מדברת כרגע רק על חדר שינה. על שתגיד באיזה סגנון את רוצה לעצב את החדר. זה הסרטוט, פחות או יותר, כשהקיר מול המיטה צבוע באדום. את המיטה כמובן תוכל להציע באיזה צבע שאתה רוצה, אפשר להוסיף שטיח לבן, אגרטל רצפה גדול עם פרחים לבנים או אדומים, אהיל מתאים, והאמת היא שאין לזה סוף.

אמנון כ

New member
וואו תודה! והנה עוד קצת פרטים...

אז קודם כל אני מצרף כאן תמונה נוספת (אגב, מחקתי את האדם בתמונה צנעת הפרט...). אז קצת יותר פרטים על איך הדירה בנוייה: זו למעשה דירת סטודיו, כאשר בתמונה הזו ניתן לראות את הסלון והחלון הגדול. אם תסתכלי טוב, בצד ימין של התמונה יש קיר קטן - זוהי למעשה המחיצה (עם הריבועים) שניתן לראות בתמונה הראשונה. הרעיון הוא כי החלל מחולק על ידי המחיצה הזו, כך שניתן למעשה לראות קצת מחדר השינה מהסלון (וההיפך). בצד שמאל של התמונה הזו ניתן לראות מחיצה נוספת - זהו בר נמוך וקטן (1.20) שמאחוריו יש מטבח. לצערי אין לי כרגע תמונה של המטבח, אבל אני אנסה לצלם אחת כזו בביקור הבא שלי שם. אם תסתכלי בתמונה הראשונה, המטבח נגמר מאחורי האיש שבצד ימין, ואז יש חלון קטן (ואולי פינת עבודה לעתיד?) וכניסה למקלחת/ שירותים. ---------------------------------- לגבי ההצעה שלך - הכיוון שלי הוא באמת מינימליסטי, בעיצוב נקי ולא עמוס. האמת היא שיש לי סלון מעור שחור, אבל הוא פשוט לא נראה לי מתאים - מסיבי וכבד מידי בשביל דירה כל כך קטנה, ולכן רציתי לקנות חדש. למעשה יש לי גם מיטת פוטון, אבל איך לומר... עבר זמנה...
באופן כללי אהבתי את הכיוון שלך, אבל היפנית על הקיר זה טיפה Too Much, מה גם שניתן לראות את זה מהסלון, ואני רוצה להימנע מדרמטיות מיותרת בעיצוב. לגבי התקציב - הוא בהחלט לא בלתי מוגבל, חשבתי על משהו כמו כמה אלפים בודדים על כל הריהוט (אחרי שכבר השקעתי כ- 3000 ש"ח + באיקאה על פיצ'יפקעס שעדיין נמצאים באריזה וניתנים להחלפה במידת הצורך - כסאות בר, ארון למקלחת, תאורה, כלים וכו'). המון המון תודה על העזרה מראש... שבוע טוב!

melodynoa

New member
היי! זה אתה!../images/Emo8.gif../images/Emo141.gif../images/Emo79.gif

מפורום טיולים לחו"ל, אני זאת שכתבתי לך עד הילדה המתוקה שישבה לצייר ירח וכובים בתמימותה! תמונה יפהפיה. טוב, תשמע, נדלקתי על הדירה שלך. האמת, אי אפשר לעשות את זה מרחוק. אם זה באמת חשוב, ובראש שלך, אני אשמח לחבור אליך
נראה את הדירה
שלך, נראה את המגבלות שלה, היתרונות שלה, וכו', ונצא למסע קניות...לחפש ביחד את הרהיטים בשבילך שלך. חסרונות: אני לא מעצבת פנים, רק התחלתי ללמוד, אבל צברתי מעט ידע, ויש לנו אותו טעם (מינימליסטי) ולשנינו יש דירה קטנה (נסיון). יתרונות: חינם אין כסף.
אם נראה לך, צור קשר! ביי,

אמנון כ

New member
זה אכן אני... ואכן כיף לי! ../images/Emo24.gif

היי, קודם כל תודה על הנכונות, והחביבות!
ובינתיים שאלה - מה דעתך על גופי התאורה האלו? הגעתי אליהם דרך לינק שפרסמת כאן באתר לא מזמן. הם אמנם גדולים מאוד בתמונות, אבל אני רוצה להאמין שיש להם כדורים קטנים מאוד שיכולים להשתלב בתוך הקוביות שבקיר הגבס (40 ס"מ כל צלע של הקוביה). אם אני מבין נכון את המפרט הטכני שבאתר, זה אמור להתאים. זה יכול להיות עדין ונחמד, ולתת קצת חיים וצבע לבית, לא?
נ.ב. שלחתי לך מסר...

melodynoa

New member
אמרת שאתה לא רוצה יותר מדי

דרמטיות בבית... ומה זה עם לא דרמטיות? שנית, אמרת שאתה לא רוצה שום דבר מיותר. שלישית, הם די גדולים, אבל אולי אפשר להשיג קטנים יותר, בגודל מלון לתוך נישה, אם כל כך התלהבת מזה. רביעית, אני לא מבינה בתאורה, מלבד כמה אפקטים בתאורה, להגבהת התקרה והרחבת המרחב. חמישית, גופי התאורה האלה מיועדים בעיקר למקומות פתוחים, מסיבות, חגיגות, גני אירועים... שישית, דיה צרה בשעתה, אם בשתמש זהן, זה יהיה הדבר האחרון. האמת, זה לא ממש מתחבק לי לסגנון מינימליסטי. אבל בתור מבצבת פנים עלי ללת איתך לגמרי, אם זה מה שאתה אוהב, נעצב לך דירה בסגנון הזה!

melodynoa

New member
ויש לי גם הצעות אחרות בשבילך

לדעתי ממה יתאים אקווריום בדירה הזו. יש חברה שמתמחה בהתאמת אקווריומים למבנה הדירה, וכו' - "דנידג", והם מתמחים בדגים טרופיים. תופס קצת מקום... אבל זו עוד אופציה.

melodynoa

New member
אבל אם אתה דווקא מתעקש על תאורה

דרמטית...... יש לי דיסק שלהם.

אמנון כ

New member
כנראה שאת צודקת ../images/Emo13.gif

אני חשבתי על עיגולים קטנים צבעוניים, עם דגש על קטנים, אבל זה כנראה באמת OVER דרמטי, אז בואי באמת נשמור את זה לסוף... לגבי האקווריום, מכיוון שאני נמצא רוב הזמן בחו"ל, אלא אם אלו יהיו דגים מפלסטיק, או דגים אנורקסיים, אני חושב שאני אאלץ לוותר
אני מצרף תמונה של הדירה האחרונה שלי. מאוד הייתי שמח למשהו בסגנון הזה. כמובן שזו היתה דירה הרבה יותר גדולה (עם בת זוג שגם עשתה את כל עבודת העיצוב המדהימה), אבל אולי זה יסביר את הכיוון שאני מחפש... אגב, אני רוצה לקחת יום חופש ביום רביעי על מנת ללכת לבחור רהיטים, אני אמור להיכנס לדירה בשבוע הבא, וכדאי שתהיה שם מיטה, כי אחרת אני אצטרך לישון על השיש (או בכיור). תודה על ההערות והרעיונות

melodynoa

New member
היי, אדום ולבן, כמו שהצעתי

ואיפה החברה שלך עכשיו? אם אתה רוצה, אני מוכנה לבוא איתך לאיקאה - אני חושבת שזה הכיוון, זה אחד המקומות לריהוט מודרני ביותר. אבל קודם אני אצטרך לראות את הדירה, לחשוב איפה כדאי למקם מה, לזהות מקומות חשוכים, לחלק לאזורים לפי פונקציות, ולקחת מידות. לגבי תאורה, יש המום תאורה מודרנית, אולי לבית שלך תתאים תאורה מתוך התקרה, ז"א, בילט אין בתקרה. ספוטים כאלה. זה גם לא יגרע מהגובה.

אמנון כ

New member
ואגב, יש גם בר שצריך לקחת בחשבון

כנראה שלא יהיה מקום אחר לבר, והוא יצטרך להיות בסלון. התמונה המצורפת די איומה באיכותה, אבל רואים בה את הבר, הוא נראה שטוח, אבל זה אלמנט מעוגל, כלומר החזית שלו עשויה מברזל שחור מעוגל שנסגר למעלה. זה למעשה האילוץ הכמעט יחידי שיש לי מבחינת ריהוט (למעט מחשב ועוד כ- 15 בקבוקי יין שיצטרכו למצוא מחסה במקום כלשהו)

טלי שלו

New member
כצופה מהצד

מבקשת אם אפשר עידכונים ותמונות המשך
ונועה- את פשוט מקסימה!

melodynoa

New member
../images/Emo9.gifתודה../images/Emo24.gif, ב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif|כלנית

ואל תתביישי להשתתף, אפילו אם אין לך משהו מקצועי להגיד, חוות דעת על מה שאנחנו כותבים, כי אני אישית מרגישה שאני ומנהל הפורום די לבד פה... מדברים לעמינו, נותנים עצות לעוברים ושבים שלא חוזרים... אז קדימה, להשתתף, שנדע שיש מישהו שנהנה מזה!

sivanFlower

New member
אני דווקא מתעדכנת לפחות כל כמה ימים

אלא שמאחר ואני ממש לא מקצועית ומרגישה שאין לי יותר מדי מה לתרום וסתם נורא מתעניינת, אני בדרך כלל צופה שקטה. אני מתארת לעצמי שיש עוד כמוני שמסתכלים, נהנים ומתעניינים, אבל אף אחד לא יודע... הפורום בכל מקרה מאוד מעניין, והרבה, כפי שכבר אמרתי בעבר, בזכותך!
אז, כל הכבוד! ורק שתדעי, שזה שלא רואים, לא אומר שלא קיימים!

למעלה