אז היום נפגשנו אני ואמנון
יש לו דירת חדר באמת יפה ומשופצת. הבעיות של הדירה: יש לו בר משקאות שנורא חשוב לו להכניס, והוא בערך 80X80. יש פעם פנישה לשים את הטלויזיה, אבל לא את המערכת. החלקים הסגורים בנישה, הם בעצם הגב של החלקים הפתוחים שלה מהצד השני, ז"א, שאי אפשר ממש לקדוח חורים בה ולהוציא כבלים מהצס השני, וזאת גם הבעיה בתאורה בתוך הנישות. אמנון רוצה כורסא גדולה מספיק כדי שיהיה אפשר לשכב עליה. (והוא לא בחור נמוך). יתרונות הדירה: המון המון אור, ועוד מכיוון מערב, שהוא לא חודרני פולשני, אלא במשך היום. בעצם כמעט כל הצד המערבי של הדירה זה חלון אחד גדול. החיסרון בזה הוא שהחלון מתחיל מכ-30 ס"מ מהרצפה, והכורסאות שהוא רוצה לקנות בסיכון שחיקה גדול מהשמש. בהתייעצות לגבי חומר בנושא הזה, אמרו לנו שעור ובד נשחקים מהשמש באותה מידה. יש לו כורסאות עור שחורות משומשות (מהדירה הקודמת) והוא אמר שהוא מתלבט אם לקנות חדשות. ושולחן בטוח חייבים. מכיוון שהדירה קטנה מאוד, החלטנו השאיר אותה לבנה, וללכת על קו מודני: שחור-ברזל/אלומיניום-זכוכית. באמת הדירה קטנה מדי לדרמות של אדום, ולא תוכל לסבול את העומס הרגשי של רהיטי עץ כבדים, שבאופן כללי היו כל מה שהצלחנו למצוא. חיפשנו ברחוב הרצל בת"א, אבל באמת הכל היה רהיטי עץ. מאוד יפים אמנם, והיו הצעות לא רעות, אבל אני התעקשתי על שולחן זכוכית עם מראה קל, והוא החליט שאם כבר, אז הוא רוצה רק זכוכית חלבית (אטומה, לא שקופה). וזה מקובל. אבל לא מצאנו רהיטים בקו מודרני חלק - גברי. אח"כ נסענו לאיקאה לחפש כורסאות (ואני חשבתי על דברים לשים בנישות אבל התאכזבנו, כי לא היה ממש פתרון לתאורה בפנים). כשלא מצאנו רהיטי ברזל חשבתי על כיוון טיפ טיפה אחר: לבן עם זריקות צבע של ורוד ותכלת. (בדוגמאת כריות תכלת או אגרטלים קטנים בורוד שקוף לתוך הנישות. אבל הוא לא ממש מסתדר עם פרחים, והוא גם לא בארץ הרבה, אז זאת בעיה. רציתי לדחוף לו את הקאלות המלאכותיות של איקאה, כי הן נראות ממש טוב, ויעשות את הלבן יותר מלכותי, אבל הוא לא רצה. אולי פעם...) את השיקולים שלו הוא כבר יסביר, הוא צילם כמעט כל מה שאהבנו. ובאמת היה לנו טעם די דומה. אשאשר את מעט התמונות שצילמתי, וגם לו יש, אז הוא יעשה את זה בזמנו הפנוי. החלטנו לשתף את הפורום, ולשאול לטעמכם...