מחפש מתורגמנית לנשים...

Berethor

New member
לא מבין למה שזה כל כך יכאב לך

אני מבין שיש לך רצון להיות איתה אבל צריך גם לקבל את זה שאתם לא יותר מידידים, גם בפועל וגם מבחינת מה שהיא מעדיפה. אישית שהיה לידידות שלי חבר אני פרגנתי, אבל היה לזה גם מחיר מסויים, כי כאשר קרה שמישהי נפרדה והייתה מעוניינת ביותר אני כבר לא הייתי מעוניין, כי מה שקרה מקודם בהחלט הייתה לו השפעה על זה. אבל בסדר אם זה מפריע לך גם בזמן אמת ולמרות שאין בניכם כלום אז אתה לא צריך להיות איתה. אל תהיה במקום שרע לך בו, זה לא שווה את זה, בטח שלא במקרה הזה. אני מבין למה יכול להפריע לך שהיא מעדיפה מישהו אחר על פניך, אבל אין מה לעשות עם זה, זה ההחלטה שלה. חבל במודע וחלק שלא בשליטתה.

roeyco1

New member
אני לא מבין מה לא טריוויאלי לך בתשובה שלי...

אם אתה היית אוהב מישהי, והיא לא אוהבת אותך (במובן הרומנטי), אתה יכול לדמיין מצב שאתה נשאר אחד החברים הכי טובים שלה (להלן: "ידיד") גם במצב שבו יש לה בן זוג?!

נשמע לי הכי לא בריא לשני הצדדים אבל בעיקר לי. אני לא מתסכל על המצב מזווית של נקמנות חלילה או "אני אגרום לה להתחרט שלא רצתה אותי" וכו' אלא מזווית רגשית פרקטית ונורמלית לגמרי של אדם שאוהב מישהי שלא אוהבת אותו בחזרה, ומעדיף באופן הכי טבעי לנתק מגע מאשר להפגע חזק יותר ברגע שלאותה בחורה יהיה בן זוג.

אני מקבל את ההחלטה שלה, ברור לי שהיא רק שלה ושזה לא בשליטתי - אבל אני לא חייב להכניס את עצמי בהתנדבות למתקן עינויים, ולהמשיך את הקשר הידידותי איתה כשאני מאוהב - ברוך השם, למרות שאני מאוד אוהב אותה (גם כידידה) יש לי מספיק חברות וחברים אחרים, וגם היא תצליח להתגבר על האובדן שלי כחבר טוב עבורה.

Berethor

New member
הבנתי אותך

טוב אם כך כנראה באמת עדיף שתתרחקו, לא חשבתי שמה שאתה מרגיש עליה עד כדי כך חזק.

רגשות הם מורכבים

אם אתה מרגיש שיש בך יותר מאוהבות אליה מאשר אהבה, אולי לא יתאים לך להיות ידיד שלה אבל אז יותר קל להתגבר. אם יש בך יותר אהבה אליה מאשר מאוהבות, אני מאמין שהאהבה תתגבר על המאוהבות כי היא חזקה יותר. התאם את הקשריך שלך לרגשותיך.

Berethor

New member
זה לא מאפי פה, אם אישה לא רוצה אז זהו

מה אתה רוצה שיגידו לך איך לעשות עליה מניפולציות או להכריח אותה? אתה צריך לקבל את זה שגם אם אתה רוצה, הצד השני יכול לא לרצות, מכל סיבה שהיא, כמו שאתה לא רוצה כל אחת, ככה גם נשים, אישה היא אדם לא חפץ. לא נפלת לשום מלכודת, אם אינך רוצה להיות ידיד שלה אל תהיה, האלטרנטיבה היא לא להיות בקשר איתה בכלל, ולא להיות בן זוג שלה אגב. היא מעוניינת בך רק בתור ידיד אם זה לא ברור. היא גם הייתה מאוד כנה איתך בזה שהיא לא מעוניינת ביותר מזה איתך.

אייבורי

New member
עזוב אותך

כל הנשים פה אין להם מושג בצייד

תתחיל לצאת עם מישהי אחרת, תספר כמה כיף ומידי פעם תעלם קצת

סתוונית333

Well-known member
אתה צריך לחפש מתורגמנית בשבילך כי הבעייה

היא שלך ואצלך .

אתה מסוג הטיפוסים שמכלים את משאביהם הנפשיים בהגשמת הציפייה המגוחכת להשיג דווקא בת זוג בלתי מושגת .

אתה לא אוהב אותה אלא מאוהב בפנטזיה אהבה אמיתית איננה סבל, איננה כאב, איננה יאוש. אהבה אמיתית היא קסם ועדנה, היא שלווה וביטחון, היא אמון וקבלה, היא ברכה ושפע, היא צמיחה והשראה, היא חיבה ונינוחות, היא הזדמנות לממש את עצמנו, והצעה להעצים את בן זוגנו. כאשר סבל והשפלה ויאוש הם המרכיבים העיקריים של אהבתנו, זאת אינה אהבה אלא היסטריה, או בהגדרתה הפסיכיאטרית אהבה אובססיבית.

הלו, תתעורר !!! היא לא מעוניינת בך !

Berethor

New member
אהבה אינה סבל? זה נתון לויכוח

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/LoveHurts

לא נכון סתוונית

כשאוהבים אדם רוצים אתו מערכת יחסים, וכשאינה מתממשת עצובים. אם לא היה סבל מאהבה נכזבת, כולם תמיד היו שמחים באהבתם ולא היו מתקשים להתמודד עם אהבה לא ממומשת וקשר לא ממומש. אהבה נכזבת היא דבר קשה מאד רגשית.

למעלה