מחפש נשים שישכנעו אותי

מחפש נשים שישכנעו אותי

שלום לכולם/ן. אני רופא נשים וגם מטפל בהפרעות בתפקוד מיני. רק לאחרונה נחשפתי למושג הנקרא א-מיני אשר למרבה הפלא לא מופיע באף ספר לימוד סקסולוגי כולל ספרים חדשים משנה נוכחית. לפי הפרסומים שלכם מדובר בתופעה שכיחה מאד. פגשתי במהלך עבודתי עשרות אלפי נשים ויותר ואף אחת לא הגדירה את עצמה כ א-מינית. פגשתי המוני נשים ללא משיכה מינית כלל ואף גרוע מכך דחייה ופחד מכל הקשור למין, אך תמיד מצאנו (אני והמטופלת) את מקור ההפרעה ואת דרכי הפתרון. פעמים רבות ההפרעה מורכבת מאד והפתרון דורש מאמץ רב ביותר והמפלט הקל הוא להשתמש במושג "א-מיני". כדי שלא יווצר רושם לא נכון איני שולל את המושג פשוט רוצה ללמוד אותו יותר ואם אכן הוא נכון אפעל להכללתו בהגדרות הרשמיות. ההגדרה הרשמית חשובה מאד כי אם מישהוא א-מיני אז עדיף שלא יציקו לו בנסיון לשנותו אם טוב לא כך. מצד שני אם מישהוא/היא א-מיניים עקב הפרעה הניתנת לתיקון יהיה זה אוול לא לעזור להם. או לפחות להציע עזרה. אני בטוח שאקבל הרבה תגובות ואשמח לקרוא כל תגובה, אך כדי שאוכל ללמוד מהתגובות ארצה להתכתב ולשאול שאלות מעמיקות מהעבר עד שנשכנע זה את זו. ניתן לעשות זאת כאן כשרשור ואז זה יהייה מעניין לקוראים או כהתכתבות אישית דיסקרטית. פניתי בשלב ראשון לנשים כי מאז ומתמיד עסקתי יותר בטיפול בנשים ויהייה לי יותר קל.

Limbonic Art

New member
אני חושבת שתקבל המון ידע

והרבה חומר כתוב דווקא באתרים באנגלית כמו גם קישורים רלוונטים של אתרים וראיונות באנגלית הנמצאים בטאגליינס כאן (אני מאמינה שיש כאן את רוב הקישורים הקיימים, אם לא כולם) ובכל מקרה- איזה זכות יש לאנשים להציק לאחרים, רק בגלל שלא נראה להם שזה דבר קיים? (ואני לא מדברת אלייך ספיציפית אלא בכלל) חוץ מזה, לא נראה לי ש"התנצחות" או "שיכנוע" זה הדבר הנכון לעשות. נשים המגיעות אלייך לטיפול , הן מין הסתם, כאלה הזקוקות לטיפול או חושבות שיש מה לשנות בהן או בגישתן (אחרת לא רואה סיבה, למה להגיע למטפל מלכתחילה) אנשים בפורום כאן מאמינים/מרגישים (מאמינות/מרגישות- לצורך העיניין) שזו נטייה (אולי לא שכיחה , אך קיימת) ועל כן - כל ניסיון. נועד לכישלון מראש. אלא אם כמובן מישהו כאן, לא מרגיש נוח ומאמין שזו הפרעה או כתוצאה מטראומה כלשהי- ולכן תמיד אם ישאלו אותי, ספציפית, אענה שמי שעברה חלילה תקיפה או הטרדה מינית - רוב הסיכויים שהיא אינה א-מינית ,אלא כמו שאמרת- "מחפשת מפלט קל" במודע או לא במודע, כי יותר קל לברוח, מאשר להתאמץ ולהתחיל טיפול מורכב וכואב (נפשית)

שמחתי לקבל את תשובתך

ראשית קראתי והבנתי את החומר הרלבנטי אך כולו מגיע מתוך עולם ה א-מיניים ולא מתוך העולם המדעי הרפואי ולכן חסר לי חומר "אובייקטיבי" שנית איני מחפש התנצחות או שכנוע אלא באמת ובתמים להכיר את העולם ה א-מיני מיד ראשונה, מרעיון שאני אערוך. כאשר סיפרתי על נשים הפונות איליי לא התכוונתי כסקסולוג אלא כרופא נשים מהשורה, כל אישה אשר פונה איליי גם לבדיקה שגרתית אני מתענין בתפקוד המיני ולכן מוזר לי שמעולם לא פגשתי א-מינית. אם את לא מעוניינת לדון בנושא אשמח אם תהיינה כאילו אשר תסכימנה. בתודה עדי

Limbonic Art

New member
O__o

נשים באות לבדיקה שיגרתית ואתה שואל אותן על התפקוד המיני שלהן? ולמה אם אין לה שום בעיה? חשבתי ששואלים שאלות כאלה רק אם יש דלקת או זיהום או לא יודעת מה, בכדי לברר ממה זה נובע (נגיד אם לאישה אין פרטנר קבוע או לוקחת גלולות , הורמונים, אנטיביוטיקה או משהו) אבל ככה סתם? להחליף רופאת נשים או משהו?
והא! לגבי השאלה של חומר מדעי ורפואי- עוד אין כזה עד כמה שהבנתי (לפחות לא משהו מאוד רציני ) , אך ממה שהבנתי בימים אלה ממש, חושבים לחקור את הנושא ברצינות (זה בטח לא העבודה שלי, ככה שאין לי מסקנות מתחקיר
וגם לא יותר מידי פרטים על זה ) אין לי בעיה לשתף פעולה בדיון - כל עוד זה לא פוגע באף אחד או שולל את קיומי
על כל פנים, יש השערה שקיימים רק 1% מהאוכלוסיה שהם א- מינים , כך שזה לא מפתיע שעוד לא נתקלת בזה...

את נשמעת אינטליגנטית וחריפה

אז זה מאתגר להתכתב איתך. רק אענה קודם כל בקצרה על שתי נקודות. אכן אני משתדל לרמוז לכול המטופלות שניתן להתייעץ איתי גם בבעיות מיניות ורובן אסירות תודה על כך ועל הלא מעוניינות איני לוחץ. 1 אחוז זה המון בהתחשב שאני פוגש בערך כ 1000 נשים בחודש ונתקלתי כבר בתופעות רבות ששכיחותן 0.01%. ולעניינינו. ספרי קצת על עצמך. את בת 23 . באיזה גיל הגעת למסקנה שאינך נמשכת מינית. האם בעקבות כך שניסו להתחיל איתך ולא נכנסת לנושא? האם ניסית לקיים יחסים? האם ניסית פעילות מינית כלשהיא? מה הרגשת כאשר ראית סרטים עם הקשר מיני? וכדומה......

Limbonic Art

New member
אופס! לא התכונתי להשמע חריפה

כנראה חלק בלתי נפרד ממני גם בכתיבה... אז דבר ראשון, יכול להיות שמבין אותן נשים הלא מעוניינות להתייעץ איתך חלק הן בעצם א-מיניות. ולחלק שפונה אליי: לא על הכל אני יכולה לענות , ובכל זאת - מה שכן נוגע אליי תמיד הרגשתי ההדר משיכה מינית, עוד מגיל 12- 16 שכל הבנות התעניינו באיזה בחור בשכונה או בכיתה וזה לא נגמר בזה שהוא רק נראה טוב (המבין יבין) אני בתגובה תמיד הייתי עונה כזה..." טובבבב נגיד" ושותקת בגיל 16-18 שכבר להרבה היה חבר, התחלתי לחשוב שאולי אם אני לא נמשכת לבנים אז אולי לבנות כן ואז מהר מאוד הבנתי- כי גם שם לא הרגשתי כלום. הסביבה אמרה "יעבור לך , יום יבוא תפגשי את האביר שלך" מיותר לציין שהסוס יותר מעניין מהאביר - כי לפחות בעלי חיים אני אוהבת ונהנת לגדל אותם(ולא אני לא זאופילית אני אוהבת בעלי חיים בכללי
) היום אני כבר בת 24 (ממש עוד מעט) מעולם לא התאהבתי ולא נמשכתי מינית לאיש... זה בכלל לא מפריע לי או מטריד אותי לגבי התחלות- כן, מתחילים איתי מידי פעם- אני פשוט אומרת בצורה יפה שאיני מעוניינת וזהו (זה לא קורה כזה הרבה , במיוחד לאחרונה, כי אני לא מרבה לבלות ולצאת) לגבי יחסי מין- יש לי תפיסה, חד משמעית, שאני לא אנסה דבר, אם לא ארגיש דבר- מעין עיסקת חבילה (אצלי מין נתפס כסוג של תקשורת גופנית בין שניי אוהבים- מכאן שאני מכבדת אנשים כאלה ואין לי נגדם כלום, כל עוד זה חלק מקשר)... בסרטים לא צופה- בזבוז זמן להתבטל מול המכשיר המשעמם הזה. עכשיו, אני בטוחה שבפורום יש אנשים הנוטים לצפות בסרטים כשיגרה יומיומית ואני גם בטוחה ויודעת- שיש כאן כמה שכן התנסו מינית- על שאלות כאלה עדיף שהם יגיבו ...

תודה רבה על החשיפה

אכן את באמת נשמעת א-מינית כלומר לעולם לא הרגשת צורך או גירוי מיני. ואני מבין שטוב לך עם זה ולא היית רוצה לשנות את המצב. אם אכן הבנתי נכון אז שאלתי וענית הכל.

p019

New member
תיקון קטן

אדם א-מיני יכול להרגיש גירוי מיני, זה פשוט לא יהיה מקושר לאדם.

טינגומי

New member
כמו שאמרתי

אנשים לא קופצים על ההזדמנות לספר על זה הרבה אנשים לא מודעים ואולי אפילו חושבים שככה זה אמור להיות אני אישית אפילו לא הולכת לרופא נשים מיציתי את העניין על הפעם הראשונה

Limbonic Art

New member
אויה

אני יכולה להגיד לך מניסיון שלא תוכלי להימנע מללכת לרופא נשים לנצח בין אם זה דלקות , ובין אם תצוץ בעיה במחזור בגיל מאוחר יותר שרק רופא נשים מתמחה בזה. כרגע, אם אין לך שום בעיה, את לא אמורה ללכת לרופא , הרי הולכים כשיש בעיה
ובדיקה שיגרתית גם אני לא עושה או עשיתי, חוץ מבדיקת הורמונים ואולטרסואנד חיצוני ...וזהו... אם אי פעם אצטרך -אז אין בררה- בדיקה זה אף פעם לא דבר מהנה במיוחד ... אל תשכחי שהגוף שלנו זו מכונה שמתקלקלת לפעמים והכי חשוב זה הבריאות!

korpiklaani

New member
רואים שאת לא מכירה אותה../images/Emo203.gif

סה"כ היא אמרה לטובתך , שלא כדאי לברוח מדברים שבעתיד תצטרכי, כי את היחידה שתצטערי על זה ותסבלי...

gabriel1349

New member
קהילה כזו קטנה ואפילו בה יש ויכוחים

ועל כלום! היא העליבה אותך? קראה לך טיפשה? קראה לך בשמות גנאי? את בכלל לא מכירה אותה- וזה שכל דבר את מתגוננת (אפילו בעולמות שלך את מתגוננת- ציטוט: "לא מחפשת חבר לא סטוצים לא לגעת ולא לראות"- אל תדאגי את לא נמצאת באתר היכרות שמישהו יתחיל או יגע בך) הכל אומר דרשני מה בסה"כ הכל היא רשמה- שלא תוכלי לברוח מרופא נשים לנצח? (מה מתנשא? מה לא בסדר?)

Limbonic Art

New member
תגובה לך ולשרון

תראו, אתם באמת חברים טובים ומכירים אותי במציאות והכל אבל, אני לא צריכה שתלחמו את "המלחמות" שלי, אני מסתדרת לבד אני לא הולכת לבקש סליחה מטינגומי- כי אני לא רואה שפגעתי בה פשוט ,פעם הבאה, ימנע מלהגיב לה, פן תמצא בתגובות שלי משהו מתנשא וזהו כאן זה מסתיים, יש לי מספיק ויכוחים עם אנשים בחוץ , לא צריכה גם ויכוחים וירטואלים דרך הנט. המשך שבוע טוב לכולם!

למעלה