למען האמת
אני מעדיפה רופאה ולא רופא, אולי כי אין לי את הדילמות שהעלת כאן. אני יכולה לומר לך מניסיון שהורמונים זה זבל! פעם אחת נאלצתי לקחת 21 כדורים להסדרת מחזור- אלה היו 21 הימים הנוראים בחיי (סחרחורות , כאבי ראש, רגישות לשמש , פטריות בידיים ועוד דברים מוזרים שמעולם לא סבלתי מהם לפני) עד כמה שידוע לי, זה אולי מפחית את הסיכוי להופעת סרטן הרחם (צוואר הרחם) , אבל לתקופה ארוכה מסוכן לסרטן השד (לא פלא שכ"כ הרבה נשים מקבלות את המחלה הנוראית הזו , במיקרים קלים סובלות מפיגמנטציה מכוערת על כל הגוף) (זה היה בתקופה שהיה לי רופא נשים באגב) בסוף היה לי בעיות עם הווסת בגלל אנמיה ולא בגלל בעיה הורמונלית!! כמה אני אמורה לסמוך על מילה שלכם? סתם סיכנתי את עצמי וסבלתי ... רופאים גברים -לא מבינים או לא ניסו על בשרם כמה ההורמונים האלה לא בריאים- לכן קל לכם לרשום ישר מרשם. רופאת נשים ,כנראה, יותר זהירה- למרות שאם מבקשים מרשם , גם הרופאה הכי אנטי- בסוף תביא מרשם- הגוף של הצורכת לא? מתנצלת שזה יצא מאוד ביקורתי. מה שלא יהיה- אדם שבוחר מקצוע מסויים לא אמור לערב את חייו האישים והתפיסות שלו- שישתמש רק בידע הרלוונטי בתחום. לכן, אני לא רואה בעיה שאסקסואל יהיה סקסולוג.