לצערי אני לא מגיע...
6 66 New member 28/6/01 #15 תרד מהסטיגמות והסיפורים זה שזאת הייתה זקנה יכול באותה המידה להיות לחיסרון וכנ``ל כל שאר הסטיגמות (אישה, רופא וכו`).
תרד מהסטיגמות והסיפורים זה שזאת הייתה זקנה יכול באותה המידה להיות לחיסרון וכנ``ל כל שאר הסטיגמות (אישה, רופא וכו`).
6 66 New member 28/6/01 #18 יש הבדלים רבים ביננו לאירופה ולצורך העניין אני אציין רק את איכות הכבישים שם שמשפיעים על האמינות
I itzik93 New member 27/6/01 #11 אוטו עירוני ותצרוכת דלק אני לא חושב שה 106 עם המנוע המדובר תפיק 8 ק``מ לליטר בתנאי נסיעה של 150 ק``מ ליום - לדעתי היא תעשה הרבה יותר קילומטרים על ליטר דלק... 8 ק``מ לליטר נשמע לי קצת מוגזם לאוטו כזה קטן.
אוטו עירוני ותצרוכת דלק אני לא חושב שה 106 עם המנוע המדובר תפיק 8 ק``מ לליטר בתנאי נסיעה של 150 ק``מ ליום - לדעתי היא תעשה הרבה יותר קילומטרים על ליטר דלק... 8 ק``מ לליטר נשמע לי קצת מוגזם לאוטו כזה קטן.
6 66 New member 28/6/01 #13 אם חשוב לך הנאה מנהיגה אז תוותר מייד על האוטומט חוץ מזה הפיז`ו 106 רכב מצויין ורצוי שיהיה אם לא XSI אז לפחות XS
אם חשוב לך הנאה מנהיגה אז תוותר מייד על האוטומט חוץ מזה הפיז`ו 106 רכב מצויין ורצוי שיהיה אם לא XSI אז לפחות XS
א אילן די New member 28/6/01 #14 הממ, אמנם כבר כמה שנים לא הייתי בארץ ולא ראיתי פג`ו אך למיטב זכרוני, אין פג`ו 106 אוטומטית שאינה XS.... אני צודק ?
הממ, אמנם כבר כמה שנים לא הייתי בארץ ולא ראיתי פג`ו אך למיטב זכרוני, אין פג`ו 106 אוטומטית שאינה XS.... אני צודק ?
6 66 New member 4/7/01 #31 ההבדל בינהם ההבדל בגיר הידני בכל אופן הוא הילוכים יותר קצרים ומתלים קשים יותר אשר נותנים לאוטו קצת יותר ספורטיביות.
ההבדל בינהם ההבדל בגיר הידני בכל אופן הוא הילוכים יותר קצרים ומתלים קשים יותר אשר נותנים לאוטו קצת יותר ספורטיביות.
ע עמיר12 New member 29/6/01 #25 האוטומטית רק XS, בדוק וסופי. מההתלהבות עשיתי היום בסביבות 400 ק``מ, כיף חיים.