מחפש ספר טוב

ShayHk

New member
מחפש ספר טוב

לפני כמה שנים קראתי את סדרת הספרים של שער המוות דרך אגב סדרה מדהימה חבל על הזמן מאז קראתי הרבה ספרי מדע בדיוני וכולם אכזבו אותי אז אני מבקש ממכם ליעץ לי על ספר או סדרה ממש ממש ממש טובה באותו סגנון של שער המוות או יותר מקווה שתחזירו לי תשובה תודה רבה בכל מקרה משי

on drugs orange

New member
תנסה את היפריון

ד"א אני קורא עכשיו את מחזור שער המוות וזה בהחלט מהנה ביותר..

ShayHk

New member
על מה מסופר שם בקיצור?

מה זה סדרת ספרי הפריון? דרך אגב אתה יודע איך קוראים למחבר זה יעזור לי מאוד.

Boojie

New member
רביעיית היפריון של דן סימונס.

אוף, היתה פעם ביקורת של זה ואני לא מוצאת אותה עכשיו. אם אני אמצא אני אביא לינק.

Boojie

New member
אוקיי, מצאתי ביקורת אחת

באתר הממסד האפל. היתה אמורה להיות ביקורת על כל הרביעייה של אכמו פיטנגו, שהיתה בזמנו בקהילת יואל, אבל נראה שהיא הלכה לאיבוד כשהם נסגרו.

on drugs orange

New member
אוף איך לא המלצתי על רומח הדרקון?

אם לא קראת (ואני מפקפק בכך) אז תקרא את סידרת רומח הדרקון (יש הרבה ספרים). אותם סופרים כמו של מחזור שער המוות (שאני קורא אותו כרגע והאפלו הפך לגיבור אישי שלי)

הלדין

New member
מכיוון שאלה לא ספרים טובים.

סדרת "רומח הדרקון" ברובה היא זבל מוחלט. אולי יש פנינה אחת או שניים אבל אף אחד לא יודע איפה היא נמצאת.

alond

New member
off topic (למה אין לזה אייקון?)

עוור הוא איש ללא חוש ראייה חרש הוא איש ללא חוש שמיעה תתרן הוא איש ללא חוש ריח איך אומרים איש ללא חוש טעם? ואיש ללא חוש מגע (שכחתי איך קוראים לחוש הזה. בושה לי)? ברצינות!! אני באמת רוצה לדעת.

Boojie

New member
לא נורא, כל עוד זה בתור תגובה

ולא בתור הודעה ראשית, נסלח לך. במיוחד אם תקפידי לאיית שולת!!!!1 ולא שולט...

Boojie

New member
../images/Emo32.gif ומה זה, ../images/Emo107.gif?

ותמיד אפשר לשים
או
(בתור עוף...) עכשיו, מה שאני רוצה לדעת זה מה זה
??? בהתחלה חשבתי שאולי זה אמור לייצג את הסרט הבא של שר הטבעות, אבל זה כבר אמת הומור שחור מדי...

alond

New member
זה לא אווירון?

ובאמת תהיתי מה זה ה-off הזה... כל יום לומדים משהו חדש... ויש לי הרבה להשלים מימים עברו... ומה עם השאלה שלי? אתס מנטפקים לי על off topic? אני רוצה תשובה. nay, אני דורש תשובה!!!

אסתר1984

New member
לא נכון!!!../images/Emo70.gif

אם כבר הזכרתם את זה, אז מחזור שער המוות זו סדרה חסרת פנינים, והיפריון הרבה יותר גרועה. אלא אם כן אתה מחפש לעצמך סיבות להכנס לדכאון עמוק וחסר תכלית. רומח הדרקון גם מרגשת וגם מעבירה מסרים- והיא לא משרה עליך אווירה של אבל.

למעלה