לפני כמה שנים קראתי את סדרת הספרים של שער המוות דרך אגב סדרה מדהימה חבל על הזמן מאז קראתי הרבה ספרי מדע בדיוני וכולם אכזבו אותי אז אני מבקש ממכם ליעץ לי על ספר או סדרה ממש ממש ממש טובה באותו סגנון של שער המוות או יותר מקווה שתחזירו לי תשובה תודה רבה בכל מקרה משי
אם לא קראת (ואני מפקפק בכך) אז תקרא את סידרת רומח הדרקון (יש הרבה ספרים). אותם סופרים כמו של מחזור שער המוות (שאני קורא אותו כרגע והאפלו הפך לגיבור אישי שלי)
עוור הוא איש ללא חוש ראייה חרש הוא איש ללא חוש שמיעה תתרן הוא איש ללא חוש ריח איך אומרים איש ללא חוש טעם? ואיש ללא חוש מגע (שכחתי איך קוראים לחוש הזה. בושה לי)? ברצינות!! אני באמת רוצה לדעת.
ובאמת תהיתי מה זה ה-off הזה... כל יום לומדים משהו חדש... ויש לי הרבה להשלים מימים עברו... ומה עם השאלה שלי? אתס מנטפקים לי על off topic? אני רוצה תשובה. nay, אני דורש תשובה!!!
אם כבר הזכרתם את זה, אז מחזור שער המוות זו סדרה חסרת פנינים, והיפריון הרבה יותר גרועה. אלא אם כן אתה מחפש לעצמך סיבות להכנס לדכאון עמוק וחסר תכלית. רומח הדרקון גם מרגשת וגם מעבירה מסרים- והיא לא משרה עליך אווירה של אבל.