מחפש ספר טוב

Boojie

New member
תני לי להבין -

בביקורתך המעמיקה והמנומקת, את ממליצה על רומח הדרקון בשל איכויותיו הספרותיות המרגשות ורבות המסרים, וטוענת שהיפריון היא סדרה גרועה? המממממ. מעניין.

אסתר1984

New member
המלצת השנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לכל מי שמחפש ספר טוב באמת - שינסה את "שיר של אש ושל קרח" של ג´.ר.ר. מרטין- מהמם, מפתיע וגורם לך להרגיש כל הזמן מבולבל מרוב הזדהות עם דמויות אויבות... אמנם יש לסופר נטייה קלה להרוג גיבורים, מתגברים על זה- וחוץ מזה, גם בחיים זה קורה... החיסרון היחיד הוא שבינתיים יצאו רק שני הספרים הראשונים של הסדרה. מומלץ בחום! אסור לפספס!

אסתר1984

New member
איך שכחתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כמובן שאני ממליצה מאוד על כל הספרים של סדרת "עולם הדיסק" של טרי פראצ´ט- אחד הסופרים היותר מצחיקים שנולדו אי פעם. בעיקר מומלץ "מכשפות בחוץ לארץ". יש גם את "בשורות טובות- נבואותיה הנחמדות והמדוייקות של אגנס נאטר" שהוא כתב יחד עם ניל גאימן- פשוט מעולה! אסור לשכוח גם את שר הטבעות- רצוי בהוצאה החדשה למי שלא מסתדר עם שפה "עתיקה", למרות שגם היא בכלל לא רעה... וזה נכון- גם רומח הדרקון (לא שישיית המפגשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). ולכל המתנגדים אני חייבת לציין שהסדרה הזאת הצליחה לשבות הרבה מהחברות שלי, שעכשיו במקום להסתכל עלי כמו על חייזר כשאני קוראת, הן מבינות שספרות פנטזיה היא דבר רציני ומרתק כמו כל ז´אנר אחר.

blackwolf

New member
הן אולי לא מבינות מרומח הדרקון

שפנטזיה היא דבר רציני, אבל הן כן מבינות שהיא דבר מרתק. או לפחות הן מבינות שגם כותבי פנטזיה יכולים לכתוב בצורה שתתפוס את תשומת הלב שלך. אם הן עברו מזה לקריאת פנטזיה שמנסה להגיד משהו, או למד"ב שמנסה להגיד משהו, מה טוב. ( או לפחות ספרים שנעים מעבר לנבחרתי, הרגתי, ניצחתי) אם הן עברו לקרוא את ההמשכים של רומח הדרקון ( כל ה150 - והמכבש ממשיך להדפיס ) , ההפסד כולו שלהן.

blackwolf

New member
לא, מה זה?

האם זו המצאה חדשה? האם לאנשים יש בחירה מהיום והלאה באיזה גוף הם רוצים לשכון? האם יש אפשרות לעבור מגוף לגוף כרצוני? איפה אפשר להזמין את זה?

SaidinsTaint

New member
אצלי

אנא שלח לי את מספר כרטיס האשראי שלך, ואנו נחזור אליך בהקדם* אם הגוף לא לטעמך, תוכל להחזירו בעטיפה המקורית**, תוך 14 יום *קצת לפני השגיהנום יקפא. **כלומר בלי "לפתוח קצת", "רק להציץ". ***אתה מוזמן לתבוע אותנו לאחר קבלת המוצר, אם אתה מרגיש איזושהי שביעות רצון. כיוון שממש קיבלת את המוצר כנראה שאתה באמת לקוח מועדף.

אסתר1984

New member
חה-חה-חה...

ואם אתם כל כך חכמים, אולי תוכלו להמליץ לי על אותם "ספרים בעלי מסר עמוק" שהוזכרו לעיל? כי אם התכוונת להיפריון, אז לדעתי זה הדבר האחרון שאפר להגיד עליו את זה. הוא מושך רק בגלל שהוא מזעזע.

למעלה