מחפש עבודה חדשה ב-MAINFRAME

patricklev

New member
מחפש עבודה חדשה ב-MAINFRAME

אני מתעסק בתקשורת SNA TCPIP ENTERPRISE EXTENDER ו גם ב-CISCO-ROUTER/SWITCHׁ אני מטפל גם ב-CICS TS IWEBSERVICES אני מחפש עבודה כיועץ וגם יכול להתקין ולעשות תחץזוקה על המוצרים האלה נא לפנות אלי

שלום

נשמח אם תרחיב קצת... מטרת הפורום הזה היא גם מעט להחכים את כולנו... מה זה ENTERPRISE EXTENDER ? האם אתה יודע איזה ארגונים משתמשים בזה? האם מישהו בארץ מיישם CICS TS IWEBSERVICES? תודה מראש.... (-:

patricklev

New member
צחפש עבודה

יש בנק יחברת פיננסי שמשתמשים ב-ENTERPRISE EXTENDER ENTERPRISE EXTENDER אמור להחליף את ה DLSW חיבור החדש ב SNA כן אני מכיר חברות שמשתמשות את CICS ו-WEBSERVICES על ה-MF

Enterprise extender

זוהי טכנולוגית תקשורת בת 10 שנים בערך, שמאפשרת לשני מחשבים שיש בהם אפליקציות SNA לקיים קשר בין האפליקציות הללו דרך רשת TCPIP. טכנולוגיה זו מאפשרת לארגונים לשמור על ההשקעות שלהם באפליקציות SNA בלי שיהיו להם רכיבי SNA ברשת התקשורת. IBM פיתחה את הטכנולוגיה הזו ודאגה לרשום אותה כסטנדרט פתוח של IETF (ארגון התקנים המרכזי לנושאי אינטרנט). הטכנולוגיה נתמכת גם ע"י CISCO, מה שמאפשר לנתב מתוצרת חברה זו להיות ה"שער" מעולם ה-SNA לעולם ה-TCPIP. שיחקנו עם זה קצת אצלנו, ובסוף החלטנו לא ליישם.

אצלינו בארגון

אנחנו מיישמים את זה וזה עובד מצויין זה למעשה מאפשר לוותר על כרטיסי ה-CIP בנתבים ולעבוד ישירות מול כרטיסי ה-OSA במחשב. השרת מדבר מול המחשב המרכזי ב-SNA עטוף במעטפת UDP מגיע דרך ה-OSA ל-TCP ב-MF, מתבצע תרגום ל-SNA ומשם VTAM לוקח את המושכות ומחבר את האפליקציה ה-SNA-ית שבקצה.... אחד השיפורים המשמעותיים ביותר הוא זמן התגובה שהשתפר פלאים.

וואללה ? ../images/Emo2.gif

איזו תוכנת SNA רצה בשרתים אצלכם ? אני ניסיתי לתפור את זה על Microsoft HIS ואכלתי חצץ. שמעתי שגם בל"ל נתקלו בקשיים רבים בקישור HIS למיינפריים.

danshtr

New member
הכרות אישית...

שלום לכולם, אני מכיר את הבחור. הוא מצויין ומאוד מסור. ממליץ בכל פה. דן שכטר.

למעלה