מחפש פרטנרית לחוויה משותפת

Berethor

New member

Berethor

New member
טוב

זה היה לא בסדר, אבל לפחות עשיתי מזה משהו יותר בסדר, זה במלא משהו שהיה לא נכון. אני גם לא חלק מפורום א-מיניים יותר, למרות שפעם השתתפתי בו. ספרתי פה כבר על הרקע שלי שפעם הייתי יותר אנטי דברים מיניים בגלל כלמיני אנשים מיניים סוטים שגרמו לי לחשוב שמין זה דבר רע, לקח לי זמן להבין שיש גם מין טוב, וגם היום אפשר לראות שאני מתנגד לתופעות מיניות שליליות כגון זנות, ככה שבזה נשארתי כמו שאני. אף פעם לא הייתי א-מיני בקטע של בכלל לא נמשך מיני ולא מעוניין במין לחלוטין, הקשר שלי לא-מיניות הייתה יותר אידאולוגית ובכך שאני לא מהגברים שנשלטים על ידי היצר שלהם, אולי זה כי אני פחות מיני מגברים 'סופר מיניים', אולי זה סתם כי יש לי שליטה עצמית, אינטלגנטציה גבוהה ומוסר. בגלל שאני נורא גברי בחזותי וגם באופי שלי, כנראה שזה עניין של אופי יותר מאשר רמת מיניות. אגב הסיבות גם ששיניתי את דעותיי בנושא מיניות, והרלוונטיות שלה עליי באופן אישי, הייתה גם הכרות עם א-מיניים קיצוניים מה שמכונה גם אנטיסקסואלים, וההבנה שהם לא הרבה יותר טובים מהמיניים הקיצוניים, מאז אני לא מאמין בקיצוניות לשום כוון בנושא הזה.

Berethor

New member
למה את כזאת בוטה תמיד

בואי נגיד שאני לא מעוניין בזוגיות א-מינית, זה חסר טעם מבחינתי. זה מספיק טוב לך?

Actresss

New member
כי זה כיף להיות בוטה

אמרת שאתה לא טיפוס של סטוצים ורוצה זוגיות
אבל מה לגבי יזיזות? אמרת שיזיזות זה יותר טוב מסטוצים
אז אם תמצא מישהי חתיכה שתרצה להיות היזיזה שלך האם תרצה לזרום איתה ול**** אותה?

Berethor

New member
לא האמת של פוקס מן

זה בסדר ציינתי כבר בדיון אחר שאני לא צריך שמישהי תהיה הרבה מעל הליגה שלי, אבל גם לא הרבה מתחת.

Berethor

New member
הבוטות שלך גם מקשה עליי לענות לך

את מזכירה לי את אמא שלי עם הבוטות שלך. בכל אופן יזיזות זה הרבה יותר קרוב לזוגיות, מאשר סטוצים, כך שבהחלט יש מצב שהייתי מסכים ליזיזות, במיוחד אם היא שווה, כמו שאת מתארת, למרות שאני מעדיף זוגיות. אז חוץ מרגשות, מגורים משותפים ועניין המשפחתי זה דומה לזוגיות. שחושבים על זה יש אנשים גם שיותר מתאים שהיו יזיזים מאשר זוג, כי בתור זוג הם לא מתאימים במלא, מסיבות שונות. אגב אני לא אוהב תביטוי/גישה של ל**** אותה, אם כבר עדיף ל**** איתה. השאלה של יזיזות היא גם השאלה שנשאלת לגבי זוגיות, האם זה יזיזות טובה או רעה, למרות שביזיזות לא מקובל לדרוש נאמנות כמו בזוגיות, אם כבר הייתי באחת כזאת, זה היה אחד התנאים שלי, כל עוד היא איתי שלא תהיה עם אחרים. כמובן שאם היינו נפרדים אז אין פה מה לבוא הרבה בתלונות כמו בזוגיות, בקטע הזה לגיטימי שיש ביזיזות פחות מחויבות מאשר בזוגיות. התפיסה המונוגמית שלי אומרת, שלא משנה כמה שוכבים עם אדם אחד, זה עדיין עדיף מאשר לשכב עם עשרות, השעיפה מונוגמית היא לשתדל לשכב עם כמה שפחות אנשים שונים ולא כמה שיותר, בכל הדברים האלה יזיזות עדיפה על פני סטוצים. גם סטוצים זה שרלילי כזה והרבה יותר מסוכן בריאות ונפשית וכו. חוץ מזה מין חד פעמי לא שווה הרבה לדעתי, על אותו עיקרון כמו צלחת חד פעמית, וגם במלא אני אדם שלוקח לו זמן להגיע לקרבה עם אנשים, ולשכב עם מישהו שבקושי מכירים זה מטורף לגמרי לדעתי. בקיצור אני מתנגד בעיקר לסטוצים, מכל הסיבות האלו.

Berethor

New member
כן העובדה שלי יש תאומץ להיות פה באותו כינוי

בניגוד להרבה אנשים פה, לא אומרת שצריכים להציק לי עם זה, במיוחד שזה לא נכון ולא רלוונטי. דרך אגב עניתי לאוטינג שלה והבנתי במי מדובר, לא באמת עשיתי לה אוטינג בחזרה, כי גם בפורום הזה היא כבר ציינה שהיא אל-הורית, ככה שזה לא משהו שחדש פה או משהו שהשתנה.

Actresss

New member
מה אתה לא יודע לזיין חזק?

לזיין ממש חזק שאחר כך יהיה לה קשה ללכת

Actresss

New member
למה התלהבת מהתיאור שלי לגבי סקס פראי?

תחליטי כבר אם את מעדיפה סקס פראי או עדין אחותי

למעלה