הבוטות שלך גם מקשה עליי לענות לך
את מזכירה לי את אמא שלי עם הבוטות שלך. בכל אופן יזיזות זה הרבה יותר קרוב לזוגיות, מאשר סטוצים, כך שבהחלט יש מצב שהייתי מסכים ליזיזות, במיוחד אם היא שווה, כמו שאת מתארת, למרות שאני מעדיף זוגיות. אז חוץ מרגשות, מגורים משותפים ועניין המשפחתי זה דומה לזוגיות. שחושבים על זה יש אנשים גם שיותר מתאים שהיו יזיזים מאשר זוג, כי בתור זוג הם לא מתאימים במלא, מסיבות שונות. אגב אני לא אוהב תביטוי/גישה של ל**** אותה, אם כבר עדיף ל**** איתה. השאלה של יזיזות היא גם השאלה שנשאלת לגבי זוגיות, האם זה יזיזות טובה או רעה, למרות שביזיזות לא מקובל לדרוש נאמנות כמו בזוגיות, אם כבר הייתי באחת כזאת, זה היה אחד התנאים שלי, כל עוד היא איתי שלא תהיה עם אחרים. כמובן שאם היינו נפרדים אז אין פה מה לבוא הרבה בתלונות כמו בזוגיות, בקטע הזה לגיטימי שיש ביזיזות פחות מחויבות מאשר בזוגיות. התפיסה המונוגמית שלי אומרת, שלא משנה כמה שוכבים עם אדם אחד, זה עדיין עדיף מאשר לשכב עם עשרות, השעיפה מונוגמית היא לשתדל לשכב עם כמה שפחות אנשים שונים ולא כמה שיותר, בכל הדברים האלה יזיזות עדיפה על פני סטוצים. גם סטוצים זה שרלילי כזה והרבה יותר מסוכן בריאות ונפשית וכו. חוץ מזה מין חד פעמי לא שווה הרבה לדעתי, על אותו עיקרון כמו צלחת חד פעמית, וגם במלא אני אדם שלוקח לו זמן להגיע לקרבה עם אנשים, ולשכב עם מישהו שבקושי מכירים זה מטורף לגמרי לדעתי. בקיצור אני מתנגד בעיקר לסטוצים, מכל הסיבות האלו.