מחפש רעיון לקרם על עוגת שוקולד-קוקוס
מה נשמע? אחרי כמעט שנה שלא אפיתי אני מתחיל לחזור לזה אט אט.
בתנור כרגע יש לי עוגת שוקולד קוקוס שזה עוגה שהשכבה התחתונה שלה היא שוקולד ומעל שכבה של מרנג עם קוקוס. במתכון המקורי שמים קרם שוקולד (שבד"כ אני בכלל לא שם). הקרם הוא עם קקאו מרגרינה מים וסוכר. קרם של פעם. מה עוד אפשר לעשות? קניתי שמנת מתוקה וקניתי גם פודינג ווניל (חבל שלא שוקו כשחושבים על זה).
בכל מקרה אם אני לא אקבל תשובה אני אכין את הקרם הזה רק עם חמאה ולא מרגרינה -גם כי אין לי וגם כי ניראה לי שזה עדיף.
אחכ אני רוצה לפזר סוכריות צבעוניות. איך מפזרים מהצדדים?
מה נשמע? אחרי כמעט שנה שלא אפיתי אני מתחיל לחזור לזה אט אט.
בתנור כרגע יש לי עוגת שוקולד קוקוס שזה עוגה שהשכבה התחתונה שלה היא שוקולד ומעל שכבה של מרנג עם קוקוס. במתכון המקורי שמים קרם שוקולד (שבד"כ אני בכלל לא שם). הקרם הוא עם קקאו מרגרינה מים וסוכר. קרם של פעם. מה עוד אפשר לעשות? קניתי שמנת מתוקה וקניתי גם פודינג ווניל (חבל שלא שוקו כשחושבים על זה).
בכל מקרה אם אני לא אקבל תשובה אני אכין את הקרם הזה רק עם חמאה ולא מרגרינה -גם כי אין לי וגם כי ניראה לי שזה עדיף.
אחכ אני רוצה לפזר סוכריות צבעוניות. איך מפזרים מהצדדים?