../images/Emo41.gif התפריט מתחיל להתגבש ../images/Emo41.gif
תודה לכל מעלי ומעלות הרעיונות, עזרתם לי מאד. עכשיו השלב הקשה באמת: הרכבת ארוחה קוהרנטית, תוך שמירה על האופי המבוקש ובהתחשב באילוצים (קיץ
). כולכם מוזמנים להעיר ולהאיר את עיני... ולהלן המועמדים שהגיע לשלב הגמר:
מתאבנים (עם האפריטיף, לפני ההסבה לשולחן)
מיני בליני עם שמנת ושלושה טופינגים: קוביות עגבניות ופלפלת / ביצי סלמון / קוביות חזה אווז מעושן ושום צלוי
עגבניות צלויות עם זעתר וצנונית
מנות פתיחה
פלאפל דגים ברוטב יוגורט, פלפלת ועגבניות, מוגש עם פיתות-כיס
קבבוני דג על מצע של חציל עם לבנה
רביולי במילוי פול ירוק, חזה אווז מעושן ושום צלוי, ברוטב יין לבן
מקפא של קונסומה עגל עם מח עצמות, מוגש עם סורבה עגבניות וזעתר
מרענן חך
קפוצ'ינו כרישה ותפ"א
מרק סלק וכמון
סורבה מלון, נענע וערק
סורבה שזיפים ועגבניות מיובשות
מנה עיקרית
קבבוני טלה על מצע של פול ירוק עם עדשים
סנדביץ' של פילה דג צרוב בגריל במילוי פסטו זעתר, על מצע של רטטוי
יונה אפויה ממולאת באורז, צנובר ועדשים, עם רוטב סיידר ותאנים
רולדות פילה יען במילוי דבלים וגבינת צאן
קינוחים
עלי גפן ממולאים בחלבה
מלבי (של עופר גל)
סלט הפירות של השף הלבוש עם סורבה קוקוס
גלידת רוזטה וערק עם צ'יפס של סלק מתוק
סורבה פסיפלורה במרק פירות קיץ
נפוליאון אגסים ברוטב וניל והל
ולסיום (עם הקפה והדיז'סטיף, בנינוחות הסלון)
מיני קרמבו
מדלין ב-5 טעמים
סינאבון (לא שייך לענין, אבל הילדים הציבו אולטימטום...) ...and the oscar goes to...