מחקר חדש מפריך טענה אבולוציונית ותיקה

ranisharoni

New member
נראה לי שהתבלבלת

קיבלת פה במה להציג את המתכנן התבוני שלך במלוא תפארתו וכל מה שבחרת בו זה להאחז בעוד טיעון קש לגבי ציטוכרום כלשהו? מאכזב מאוד על סף כפירה! חשבתי שאתה מאמין אדוק שיודע עבודת מתכנן מהי ורוצה להציג את משנתו במלוא הדרה.

את הראיות לאבולוציה

לא מפסיקים להציג לך שוב ושוב. הלינק שהבאת הוא שוב האיוולת הרגילה שלך, אותו טיעון מעגלי ושקרי המורכב משני חלקים שגויים:
1) יצורים חיים (או חלקים מהם) הם מנוע, שעון, כד על המאדים או רובוט אורגני משתכפל.
2) ההוכחה לאי נכונות האבולוציה היא מה שהאבולוציה עוסקת בהסברתו.
שבת שלום, כשאתה מתפלל למ"ת אל תשכח לבקש ממנו הוכחות לקיומו עד מוצאי שבת.

deathcaster

New member
מי שפספס

זה אתה, לא את השרשור... אלא את מה שכתוב בו.

אנחנו עדיין מחכים שתספק ראיה ישירה לתכנון תבוני.

deathcaster

New member
בכל דיון איתך

אני מציג לך אתגר פשוט.

נא הצג ראיה ישירה לתכנון תבוני.
אך לשווא.

אבל אני סבלן... אני ממתין?

deathcaster

New member
הגול העצמי הוא כרגיל שלך

מאין לך שהאובייקטים שדיברת עליהם אינם בעל מוצא משותף? (שים לב שאנחנו כמובן לא מדברים על אנלוגיית המכוניות/מנועים/שעונים/רובוטים האווילית שלך)

דרך אגב, קראת את הטקסט שאתה עצמך מביא?

הנה קטע ממנו, שים לב למילים המדגשות:
Why would these two organisms have such similar ubiquitous proteins when the odds are astronomically against it? We know of only one reason for why two organisms would have two similar protein sequences
in the absence of functional necessity: heredity. Thus, in such cases we can confidently deduce that the two organisms are genealogically related. In this sense, sequence similarity is not only a test of the theory of common descent; common descent is also a deduction from the principle of heredity and the observation of sequence similarity

התחרבש לי הטקסט כשניסיתי להדגיש

אז הנה המילים שפינוקי לא קרא: in the absence of functional necessity

deathcaster

New member
פינוקי

יש קורס נהדר שנקרא "מבוא לאתולוגיה" בחוג לתואר שני בנוירוביולוגיה באונ' חיפה (אותו סיימתי בהצטיינות)

כיוון שאין לי כל רצון לנהל דיון רציני איתך, אני ממליץ לך ללכת בתור שומע חופשי לקורס, יש שם לפחות 2 פעמים (כל פעם היא הרצאה של 4 שעות כולל הפסקות) שהמרצה מדבר שם על אקולוקיישן ועל כל ההיבטים האבולוציוניים שם לרבות חלבון הפרסטין.

המרצה אגב, פשוט חוויה ללמוד אצלו.

אני מאוד ממליץ, ולאחר מכן אתה תבין כמה שטויות פלטת בדיון הזה.

בהצלחה.
שחור ע"ג HTML

deathcaster

New member
וכפי שהתגובות שקיבלת מראות

לא מדובר בשום ראיה, אלא בדמיונך בלבד

deathcaster

New member
אגב

באותו שרשור שהבאת את הקישור אליו, כהרגלך אתה מתחמק משאלות פשוטות שאני שואל אותך ולא מתייחס לטענות המעגליות שאתה טוען למרות שהובהר לך שהן עקרות.

יופי של ניהול דיון..... טיפוסי.

99poza

New member
ה' יושב בשמים ישחק למו..

אבולוציה???
עם כל המילים והביטויים הגבוהים, ממה הכל התחיל?
איך הריון נוצר?
מה תעשו עם עובדות התורה הגמרא הזוהר??
תתעוררררררררררררוווווווו
מוחכם מוגבל אל תנסו בכלל... זה או ה' או כלום..
לא קיים עולם ללא תכלית!!!

deathcaster

New member
התלהמות לא תכסה את השקר

וזה שאת מציג שאלות, לא אומר שהן תשובות.

עובדות ? היכן בדיוק בתורה, בגמרא ובזוהר יש עובדות?

בגמרא כתוב שעטלף מטיל ביצים, עכבר עשוי חציו אדמה (והרמב"ם הסכים לכך) וכינים נוצרות מזיעה. אלו לא עובדות, אלו פנטזיות של טיפשים.
בתורה כתוב שאבני בית המקדש סותת ע"י תולעים שירו קרני לייזר, זוהי פנטזיה של סופר מבריק (אנושי).

הזוהר? מעבר לעובדה שזה השם הכי יפה בעולם (השם שלי), אילו עובדות יש בזוהר? אם אתה מתכוון שזה ספר שנכתב במאה ה-13 ע"י הרמד"ל שניסה לשקר לאשתו (ולא הצליח) כאילו אלה כתבי הרשב"י אך למעשה הוא כתב הרבה דברים שהוא למד בספרד מהמוסלמים (ולא בכדי הסגון של החדית' (התושב"ע המוסלמי) מזכיר מאוד את ספר הזוהר).... אז כן, זו עובדה... ספר הזוהר כמו מרבית ספרי הקודש היהודיים- הם פלגיאט.

או ה' או כלום? אני מעדיף כלום, יותר מציאותי.

ממה הכל התחיל? אבולוציה לא עוסקת ב"ממה הכל התחיל", צא ולמד לפני שאתה מקשקש, ואידך זיל גמור.

לא קיים עולם ללא תכלית? זה שאתה נושם ללא שכל כבר מוכיח ההיפך.

למעלה