מחקר חדש על צמחונות

ladybug6

New member
התגובה על נושא התמונות

היתה טיפשית, אז אמרתי שלדעתי זה טיפשי. הסיבה שאני "מרשה לעצמי" להגיד את זה בחופשיות היא שדידי שי הוא לא סתם עוד כותב בפורום, והמבין יבין.

RSPA

New member
אז זהו, שמה שהוא אמר על הצילומים הוא משהו

שיש לו הגיון משלו בין אם הוא מקובל או לא על אחרים. לכנות את זה טפשי זה לא כמו לומר לו : "דעתי שונה משלך" אלא זה להביע זלזול בדעתו/גישתו ובו עצמו וזו תגובה פוגענית שאינה במקומה.
חוץ מזה, אשמח לשמוע למה דידי שי הוא לא סתם עוד כותב בפורום. הפיספסתי משהו ?

Ofericko

New member

ladybug6

New member
נכון, במידה מסוימת אני

מזלזלת בדעתו. אני חושבת שאם הוא היה נפגע מזה הוא יכול היה להגיד לי את זה בעצמו ואינו זקוק לסניגורים.
אכן פספסת משהו, אני מניחה שעופר הסביר במסר.

בנעוריי אהבו להקניט אותי על הצמחונות

ולהזכיר את האוסטרי הצמחוני המפורסם

צמחונים אוכלים ביצים וחלב ברור שיותר בעיות

אם היו בודקים טבעונים היו מקבלים תוצאות אחרות..

דידי שי

New member
גם לא צמחוניים אוכלים ביצים וחלב

בקבוצת הצמחוניים במחקר היו גם "צמחונים בלבד" (כלומר טבעונים), עם כי במיעוט, ובתוצאות הם נכללו בקבוצת הצמחונים.

קבוצה זו השוותה לאוכלי בשר שאכלו הרבה פירות וירקות, אוכלי בשר עם מעט בשר, ואוכלי בשר עם הרבה בשר.
בתחום מחלות הנפש לצמחונים היה הכי הרבה (9.4%) ולקבוצה שאכלה הכי הרבה בשר היה הכי פחות (4.5%). הבדל של בערך פי 2, כך גם בתחום האלרגיות. לא היו הבדלים משמעותיים לרעת אוכלי בשר בכמות גדולה חוץ מ"דליפת שתן" 2.1% אצל צמחונים לעומת 6.4% אצל אוכלי הרבה בשר.

Gidi Shemer

New member
נו, ואתה טוען שמחלות נפש זה יותר גרוע מדליפת

שתן??

בקיצור, המאמר הזה מגוחך כמו שאני משער שאתה יודע וגם כמו זה שזוג אגמים היתה רוצה לראות יהיה כנראה אמין באותה מידה .

ladybug6

New member
זה דווקא הגיוני

צמחונים וטבעונים צריכים להתמודד עם תופעות כמו דידי שי, פלא שיצאנו מדעתנו??
אז שהם ימשיכו לדלוף ואני אמשיך בחזיונות על עולם טבעוני

RSPA

New member
תגיד, אתה מעדכן את הערך "צמחונות" בויקיפדיה?

כי ראיתי שהמחקר האוסטרי הוכנס לשם.
אתה הכנסת ?

הרבה צמחונים מחליפים בשר בביצים וחלב

כך יוצא שהם אוכלים הרבה יותר חלב ומוצריו משאר האנשים. בתוך החלב הכי הרבה הורמונים כמו הורמוני גדילה וכו ומכאן העלייה במחלות. טבעונות אכן בריאה בהרבה. צמחונות - של החלפת בשר לחלב וביצים הרבה פחות.

למעלה