מחקר חדש שיעניין כאן רבים.

too addictive

New member
חחחח אתה ממש מחכה לתגובה שלי הא? ../images/Emo13.gif

אני שמחה שלמדת משהו היום. כל יום הוא יום ללמוד משהו חדש
אני בהחלט חטפתי. אי, כואב. טרחן מזדקן שפך עלי את חמתו על חייו העצובים, הודיע לי בחגיגיות שאני חסרת חיים והוא עוד חושב שהוא לימד אותי משהו? הדבר היחיד שלמדתי זה שזה לא נכון לצפות מאנשים מבוגרים יותר ממך שיודעים להשתמש במחשב שיתנהגו כמו בני אדם וגם זה, חבל להאשים ציבור שלם בגלל כמה תפוחים רקובים. בכל אופן, המלחמה נגמרה, דגל לבן, אני חסרת חיים, אתה מלא תעסוקות וחכם, סגור?

LEATHER REBEL

New member
הופסה... שוב את מדברת כמו טרולית?

לקחת אוויר עמוק לריאות... לחשוב עוד פעם: "האם אני מעוניינת שיבינו אותי?" אוף, ההוראות האלה שאני נותן לך נראות כמו הוראות שנותנים לבלונדינית. העיקר, לא הבנתי חצי מילה ממה שאמרת. עני לי בעברית בבקשה. או באנגלית. לבחירתך. מה הטעם להתנשא, או לנסות להתנשא מעל מישהו, אם הוא לא מבין כלל את דברייך?

too addictive

New member
לא נורא ../images/Emo24.gif

מחר יום חדש! אחרי הכל אימצת את עצמך מספיק ליום אחד....אולי מחר תבין!

שישיחם

New member
אחחח > בלונדה שכמותך שמתחפשת לטרולית

קראתי מה ששניכם כתבתם > אבל בכל זאת יש לי רושם שאת מתבזה הרבה יותר ממנו. באמת זה כל כך נחמד לך לחטוף מכל הכיוונים> ואז כמו בובת נחום תקום לבקש עוד? יש קומונה של טרולים > לכי לשם ואולי תקבלי יחס יותר טוב. כל מי שקורא פה מרחם עלייך > הגיע הזמן שתביני את זה. אפילו אם את בלונדה.

LEATHER REBEL

New member
לפי השם שלך אני מבין ש...

שאת מכורה לזה. מכורה לנט, מכורה לצ'אפחות וכנראה שגם לעוד כמה דברים. מה שאת כותבת זה בשפה הטרולית, כך שאינני מבין. אבל מה? אני נהנה להשתעשע בך. ועכשיו את תעני לי, כי אני מצווה עלייך לענות לי.

למעלה