מחרב10- שביתה של כל התלמידים בארץ!!

giladperry

New member
מחרב10- שביתה של כל התלמידים בארץ!!

מחר בין 10 ל 11 בבוקר יושבתו הלימודים בארץ ע"י התלמידים (!!!) בפעם הראשונה בתולדות מדינת ישראל. מחר תהיה הזדמנות לנוער לומר את דברו, ולזעוק את זעקתו. כבר 30 יום יושבים הנכים בירושלים ולהם תביעה פשוטה אחת - תנו לנו לחיות בכבוד, כמו בני אדם. נכה של הביטוח הלאומי מקבל 1741 ש"ח בחודש כשלרוב רק התרופות שהוא נזקק להן עולות כ-2000 ש"ח!!! 30 יום, בגשם, בשלג, בקור הנורא, יושבים האנשים האלה,ומקבלים מהממשלה שלנו רק אוזן אטומה ולב קר. אף נציג ממשלתי בכיר אחד, לא בא לבקר אותם במהלך הימים האלו! האם ניתן להשלים עם מציאות מבישה שכזו? אם הנכים,שהם השכבה החלשה ביותר בין האוכלוסיות החלשות ביותר, לא זוכים לשום יחס, מה יהיה על השאר? מה אפשר לעשות? זה בידיים שלנו. בהצטרפותו של הנוער לשביתה הכללית של ההסתדרות מחר, אנחנו מביעים את חוסר ההסכמה שלנו להמשך המצב הזה. די. שוברים את הכלים. כשני מליון נערים, נערות, נשים וגברים (!!!) יפסיקו מחר ב10 את כל עיסוקיהם ויאמרו - "לא עוד. מי שפוגע בנכים פוגע גם בנו!". איך זה עובד בדיוק? לחלק מבתי הספר יגיעו אנשי הנוער העובד ויקיימו אספות הסברה ומחאה בשעה הידועה. בבתי הספר האחרים יש לפעול בשיטת "עשה זאת בעצמך" : המטרה אינה לעורר מהומות אלימות בבי"ס. גם לא לנצל את ההזדמנות לשיעור חופשי. יש להעביר את המסר לכל (!!) התלמידים בכיתה, בשכבה ובביה"ס. בזמן השיעור הנ"ל לא מתפרעים, לא מבריזים הביתה, אלא פשוט מסרבים להיכנס לכיתה בנימוס ויושבים בצורה מסודרת בחוץ. מי שמרגיש שהוא מסוגל, יכול לנסות ולערוך אספת הסברה על מצב הנכים ודרישותיהם. ב- 11 בדיוק חוזרים לכיתה בצורה מסודרת. חשוב לדעת- יש לכם את הזכות המוסרית והחוקית להביע את עמדתכם הצודקת. למורה שיטען כי אסור לכם לשבות יש להשיב בשאלה "מדוע אתה אינך שובת עימנו? האם לך לא אכפת ממצב הנכים?". יחד עם זאת יש להסביר למורים שאין כוונה לעורר מהומה אלא להביע עמדה ערכית. מחר זאת ההזדמנות שלנו לעשות משהו ולא רק לדבר. לעורר את המדינה הזאת למצוקתם של האנשים המסכנים האלו , ואולי לעוד עוולות המתקיימות בארץ. אל תפספסו את הצ´אנס הזה. מגיע לאנשים האלו שנאבק בשבילם, גם במחיר הפסד של שיעור מתמטיקה או אנגלית. שיהיה בהצלחה לכולנו, ושנצליח לעורר סערה גדולה ומשמעותית במדינת ישראל. נ.ב הצלחתו של המבצע תלויה בעיקר בכם - חניכי הנוער העובד והלומד. אל תכזיבו! עלה והגשם.

giladperry

New member
להפיץ לכל החברים!!!

זה לא ילך אם ישתתפו רק שניים שלושה בכל כיתה. צריך להטריף את החברה!!! יאללה, תתחילו לעשות טלפונים לכל החברים!!! להציף את פורומי הנוער ברשת בהודעות ובתמיכה בעניין! ובכלל לגייס את כולם - הורים, מורים (הורים שהם מורים) להצלחה של המחאה הזו!!!

אני בפנים!!!

למרות שהמורה שלי ישעה אותי מהית ספר וישיאיר אותי בבית ספר שעות מיותרות אבל זה שווה! ,כי לי אכפת מהאנשים האלו!!!

adiya-nahariya

New member
ואני... אני אשבות לבד :(

לצערי, אני כרגע נציגה בודדה של הנוע"ל בבית הספר שלי. משמע- עטופה בחולצה כחולה ושרוך אדום, אשבות לי לבדי... מחוץ לכיתה. :) יהיה משעשע. למען האמת, אילולא היה הדבר על חשבון שיעור מתמטיקה, אני מניחה שרבים וטובים (טוב, רבים לא, אבל בוודאי טובים) היו מוכנים להצטרף... אך לכם, אלו שנציגות הנוע"ל בבית ספרם רבה, יישר כוח, אני בטוחה שתעשו חיל מחר, (לפחות יותר משאני אוכל לעשות) בברכת עלה והגשם ובהצלחה, עדיה, קן נהריה.

אבל...

זה שאת הנציגה היחידה מהנוע"ל בבית ספרך לא אומר שאת תשבתי לבד. שתפי את חבריך במבצע וגם הם ישבתו . ואני חושבת שהמבצע הרבה יותר חשוב מהשיעור במתמטיקה.

adiya-nahariya

New member
גם אני חושבת... לא שזה משנה משהו../images/Emo7.gif

גם אני חושבת שערכי כבוד האדם
רמים ונישאים יותר משיעור מתמטיקה אחד. אבל כאשר מציינים את המילה שיעור מתמטיקה (ליתר דיוק צמד המילים), נראה זה כאילו שאמרת מילת קודש... לפחות אצלנו. מה שמותיר אותי, אחריי הכל, לבד
. עדיה, קן נהריה :)

אהוד1

New member
אל תהי לבד!!!

אל תהי לבד. 1. אפשר להתקשר לחברה מהקן ולבקש לבוא לשעה אלייך לבית הספר. אפשר ליצור קשר דרך הפורום. 2. יש חומר מודפס באתר ובפורום. קחי לבית ספר ושם יהיו לך שותפים. מהתלמידים (סתם חברה ובטח מועצת תלמידים או משהו כזה אם יש) ומהמורים שישמחו על העזרה.

אוי זיו... אתה מציק!

אבל לא נורא כי אנחנו אוהבים אותך (בעיקר בגלל שאתה כוסית!!) ונתראה במועצת מחוז--- ולפני זה אני מקווה שתבואו להפגנה!!!!! אז נתראה! ובשביל שיהיה לך על מה לענות לי--- עלו והגשימו! לי

giladperry

New member
כל מי שיכול- להדפיס ולתלות בכיתה!!!

המאבק הזה הוא כלל ארצי, של כל הנוער בארץ, חשוב לגייס את כל התלמידים בבי"ס!!! מצורף קובץ שניתן להדפיס ולתלות בכיתה.

מה זה הטלפון ...

שכתוב בפלייר למטה? ודרך אגב- הטקסט מבולבל ועולות מילים אחת על השניה (איפה שכתוב: " מה עושים:")

lior05

New member
פרטים

מיש שיכול לתת במהירות פרטים על השביתה, (לא רק של התנועה אלא של כל המשק) יותר לעומק. אשמח מאד...

פיצקה

New member
אני אתן לך כמה פרטים שאין במעריב

שביתה כללית של המשק היא בגדר עשיית שרירים של ההסתדרות (הם לפני בחירות, אל תשכחי) כדי להראות כמה הם צודקים ופועלים למען החלשים וכל יתר הדקלומים על SO CALLED צדק חברתי. שביתה כללית של המשק, בעיקר בתקופת מיתון קשה בה אנו נמצאים, היא הרסנית עבור כוווווווולם. היא מועילה לאדם אחד ושמו עמיר פרץ והוא מרוויח ממילא 60000 אלף שקלים בחודש-יותר מכל שר. זה מפתיע???? ההסתדרות פתאום מעמידה פנים שהיא פועלת לטובת החלשים. זה בולשיט, העובדים עליהם מגנה באמת ההסתדרות הם עובדי המגזר הציבורי החזקים במשק-חברת החשמל, מקורות, בזק. לשבות זה קל מאוד אבל איפה היתה ההסתדרות כשנסגרו מפעלי טקסטיל על ימין ועל שמאל? איפה היא בזמן שיש משבר בענף הבניה? ושאף אחד לא יכתוב לי כמה היא עזרה לעובדי חברות כוח האדם כי אם היא היתה עושה למענם את מה שהיא עשתה למען פועלי הנמלים שגרמו נזק אדיר למדינה, הם לא היו צריכים בכלל לעבוד בחברות כח אדם. רק לשבות הם יודעים, זה נראה טוב הא? הנ משהו שידבר כי פה בזמן האחרון מדברים רק על הכסף של הנכים. השביתה הכללית תגרום נזק גדול למשק התוצר הלאומי יקטן ויהיה פחות כסף. ואז לא יהיה כסף לתת לנכים ואז תהיה עוד שביתה בגלל שאין כסף לתת לנכים אם זה מה שמדבר פה אז בבקשה. לילה טוב עמרי אילת קן גבעת אלה גרעין יפתח

bekN

New member
הסתדרות?!

הגיע הזמן להתנתק מההסתדרות! התנאים בארץ השתנו מאז ימי מפ"אי העליזים. להסתדרות אין כיום כח אמיתי והיא בעיקר כלי בידיו של ה"בבושק´ה" עמיר פרץ שחושב שזה שהוא מצטלם עם חבורת נכים תעזור לו בבחירות הקרובות, ומשחק ב-בואו נשבית את המשק!!{תנסו במבטא רוסי כבד} הנזק שהוא מביא גדול מהתועלת. על הנוער העובד לשקול ברצינות את המשך התמיכה העיוורת לפעמים בו בתנועתו{השולית למדי} וכן בהסתדרות החדשה. בקנר .קו משגב. גרעין נגוע

להתנתק מההסדרות = להתנתק מעצמנו

אנחנו לא יכולים להתנתק מההסתדרות כי הנוע"ל היא בראש ובראשונה הסתדרות נערים עובדים ואח"כ גוף חינוכי. חוץ מזה מה יש לך נגד עמיר פרץ, מה אתה רוצה שהוא פשוט לא יעשה כלום בנוגע לנכים כדי שמישהו מגרעין נגוע לא יגיד עליו שהוא עושה אתזה בשביל הבחירות הבאות. מלבד זאת להסתדרות יש כוח רציני, הסתדרות עובדים היא המקור לסוציאליזם ובלי גוף כזה בעלי ההון היו חוגגים (עוד הרבה יותר ממה שעכשיו) על גבם של העובדים, והעובדים בארץ היו נראים כמו העובדים בסין או תאילנד.

bekN

New member
תגובה

אני חושב שעל הנוGל לבדוק האם סדר העדיפויות שלו תואם את רוח המציאות {חינוך/"הסתדרות נערים עובדים"} ולהחליט מה קודם למה.{אני בעד חינוך} ההסתדרות היא מקור לאיזה סוציאליזם בדיוק?, הקיבוצים המשגשגים? המערכת הסוציאלית המפותחת ואולי הקולחוז בכרמיאלינגרד? אבל אולי אתה צודק - ומאחר וחצי מחברי מפלגת העבודה עוברים ל"עם אחד" יתחילו העניינים לזוז סוף סוף -....ואולי לא

אי אפשר...../images/Emo130.gif

אנחנו שייכים להם... הם נותנים לנו כסף.... אם נעזוב לא יהיה לנו כסף... בעסה אבל נכון...

רק לידיעתך!

היהסתדרות ובעיקר עמיר פרץ כן היו שמפעלים של טקסטיל ניסגרו והוא עזר בהרבה מיפעלים\ ולא זוכר עכשיו את השם של המפעל אבל שמה(במפעל) רצו ליסגור אותו כי זה לא ריבחי ובזכות ההיסתדרות ועמיר העובדים קנו את המיפעל מהמנהלים שלו ואז הם היו המנהלים שלו...(אם אני לא טועה זה המיפעל שייצר מדים לצה"ל)

למעלה