מחר אולטרסאונד זקיקים ראשון

מצב
הנושא נעול.

עמית@

New member
נשמע מעולה חנה,

אז הנה תוצאת האולטראסאונד שלי:
לא יודעת כמה זקיקים בימין וכמה בשמאל אבל יש זקיקים בגודל 17, 16, 15, 15, 14, 11, 11 ועוד הרבה קטנים. כרגיל אצלי זה כמו טופס לוטו. אני מקווה שהמספר הזוכה שם. שאיבה בשבוע הבא מתישהו.
נשמע מעולה חנה,
העיקר אצלך הוא שכולן יהיהו בשלות- ולא בדרגות שונות (ובעצם- צריך רק שתיים יפות ובשלות בשביל התאומות)

העין ה 3

New member
חנה, בטח שאת לא יודעת כמה

לא יודעת כמה זקיקים בימין וכמה בשמאל אבל יש זקיקים בגודל 17, 16, 15, 15, 14, 11, 11 ועוד הרבה קטנים. כרגיל אצלי זה כמו טופס לוטו. אני מקווה שהמספר הזוכה שם. שאיבה בשבוע הבא מתישהו.
חנה, בטח שאת לא יודעת כמה
איך אפשר לספור את כל זה? וואו, איזה יופי!!! ממש טופס לוטו. הכיף פה, שאת לא צריכה לבחור אחד ולקוות שזה המספר הזוכה, אלא לתת לטבע לעשות את שלו ולהשאיר לך רק את השניים הזוכים! ממש קלי קלות...

אפרת12

New member
נשמע ממש יופי ../images/Emo70.gif

נשמע ממש יופי

יש סיכוי שהמספר יגדל. וואו
כל ה

Mרוצה

New member
כמות מצויינת וגדלים מצויינים!!!

כמות מצויינת וגדלים מצויינים!!!
שימשיכו לגדול ולשגשג, שהקטנים יותר ישיגו את הגדולים יותר ושכולם יגיעו ביחד לקו הסיום יחד עם רירית יפה ושמנמנה, מוכנים כולם למפגש המכריע!

תודה לכולכן ../images/Emo24.gif

מחר אולטרסאונד זקיקים ראשון

מקווה לפגוש את אחיותיו של יונתן במופע בכורה זקיקי!! איזו התרגשות, איזה פחד, איזו נוסטלגיה רק שיעבור בקלות ובהצלחה -חמסה-
תודה לכולכן

בינתיים הבטן ממשיכה להתנפח במימדים מפחידים שאפילו אופנת מתאים לי מסרבת להכיל יש לי כאבים בצדדים וזה ממש לא נעים אבל עדיין משתדלת לשמור על מורל גבוה בהצלחה לכולנו

מצב
הנושא נעול.
למעלה