בעקבות המכתב שהוא שלח והוא הסביר את המצב שלו ואת כמות העצבים שלו אז אני מבין אותו וסולח לו. ומוציא אותו מרשימת החיסול שלי. תאמין לי זה יותר טוב לשנינו, לא חסרים לי מדינות קטנות שצריכות להימחק, תאמין לי אני בניתי מדינה על אנשים שחשים מעצמם יותר מדי. אני יורד לדרוג שלהם, מפציץ אותם לוקח להם את כל האדמה ואז ממשיך להתחזק עד שמגיע עוד חבורה של פלצנים
אם הודעה לפני, metec אמר שהוא קונה את השיפור האחרון של הצוללות? נראה לי שזה מרמז על רמה מסוימת, לא? הוא ידע ש-metec חזק, ובכל זאת אמר מה שאמר. הוא עשה זאת בלהט הרגע, אפשר להבין אותו. העניין סודר, למה אתה מנסה ללבות את האש מחדש?
אם הוא יקנה את הצוללות, הכוח הצבאי שלו יעלה מה שאומר שהוא יתמודד מול אנשים עם אותו כוח כמו שלו. ברגע שיש לו את השיפור ה-10,הוא בעצם "חוסך" את העליה בדירוג, מה שאומר שמול מדינות בדירוג שלו הוא הרבה יותר חזק, בגלל השיפור.
חושב להיכנס לברית שלהם נב:השגתי את המספר של זה שדיבר עליך רע אם אתה רוצה יש לי 320 תורות אנ ירד לדרוג שלו יחסל אותו ויחזור לדרוג שלי שלח לי בפרטי אם אתה רוצה
המטרה היא לא לעלות כמה שיותר מהר ולהיות במקום הראשון כמה שיותר זמן? אתם כל הזמן חושבים על איך להיות יותר חזק בדירוגים שלכם ה10 אחוז המסכנים האלו לא ישנו כלום מתי תבינו את זה שלפעמים פשו עדיף לקנות את הכלי נשק ולא את הפיתוח הטכנולוגי, בקיצור סתם ביזבוז כסף יכלת להיות עכשיו בדירוג הרבה יותר גבוה אבל בחרת בדרך טיפשית לשחק את המשחק אתה אולי חזק מבפנים אבל הידע שלך במשחק מועט והחשיבה מוטעית
תאמין לי שקיים יחס ישיר בין כמה זמן לקח לך להגיע למקום הראשון לבין כמה זמן אתה נמצא שם. וגם לא כולם משחקים את המשחק רק בשביל להגיע למקום הראשון, אני אישית מאד נהנה בדרוג הביניים מאז שאני בו, הרבה יותר כיף להרוס מדינה שעבדו עליה חודשים רק בגלל שהמנהל של אותה מדינה קילל אותך או דיבר לא יפה. תאמין לי שבל דרוג מעניין ןיפה. כרגע טוב לי בדרוג הביניים, אם הייתי כל כך רוצה את המקום הראשון אז הייתי קונה לעצמי 10 מיליון לווינים וזהו. כמו שאתה לא מבין את רכישת הטכנולוגיות שלי אני לא מבין את הייצר של חלק מהאנשים פה לעלות מהר למקום הראשון, לאן אתם ממהרים?
וואו זה פורום של ניובים? שאלה רצינית מה אתם מתלהבים שהוא עושה שיפור 10 של צוללות.. כל דירוג של 200 ומטה בטח כבר עשה את זה.. יש לי את כל השיפורים ויותר מידי צוללות (17 מיליון) כן אני בטופ 50 אבל מה הקטע, יש עוד 49 כמוני .