מחר אני נשאבת ואני מרגישה כ"כ

מצב
הנושא נעול.

לימי5

New member

רע ואני לא יודעת אם זה קשור לכוריגון או לא. קמתי לפנות בוקר די להזריק כוריגון והרגשתי שהגרון מתחיל לכאוב, נכנסתי ללחץ כי רק זה חסר לי לפני שאיבה. לפני חודש חליתי בסטרפטוקוקוס A בגרון והייתי שבוע עם אנטיביוטיקה. אז מיד התחלתי לקחת טיפות הומאופטיות נגד התקררות וגם לקחתי פעמיים קלגרון. זה בסדר לפני השאיבה??? האם כדאי לקחת דקסמול קולד? זה לא ישפיע? יחד עם זה אני מרגישה בחילות אני משערת שזה מהכוריגון. מה דעתכן? אוף אני בלחץ אני חייבת להצליח בטיפול הזה...

בהצלחה לימור

רע ואני לא יודעת אם זה קשור לכוריגון או לא. קמתי לפנות בוקר די להזריק כוריגון והרגשתי שהגרון מתחיל לכאוב, נכנסתי ללחץ כי רק זה חסר לי לפני שאיבה. לפני חודש חליתי בסטרפטוקוקוס A בגרון והייתי שבוע עם אנטיביוטיקה. אז מיד התחלתי לקחת טיפות הומאופטיות נגד התקררות וגם לקחתי פעמיים קלגרון. זה בסדר לפני השאיבה??? האם כדאי לקחת דקסמול קולד? זה לא ישפיע? יחד עם זה אני מרגישה בחילות אני משערת שזה מהכוריגון. מה דעתכן? אוף אני בלחץ אני חייבת להצליח בטיפול הזה...
בהצלחה לימור
מאחלת לך המון הצלחה בטיפול ומקווה שזה האחרון בקשר לשפעת אל תדאגי, פשוט תהיי אופטימית ותחשבי כל הזמן שזה מצליח החודש. גם אצלי החורף הזה היה קשה מכל השנים, הייתי חולה יותר מבריאה אבל כמו שאת יודעת זה לא הכשיל את הטיפול אז תהיי אופטימית וחזקה החודש זה מצליח לך.

בקרוב גם אצלי.....

בקרוב גם אצלי.....
אז זהו, גם אני התחלתי IVF ראשון ואחרון
(כי זה יספיק!!!!) בדיוק בתחילת החודש נפלתי עם דלקת גרון ומיהרתי לקחת טיפות הומאופטיות כדי למנוע אנטיביוטיקה, וזה אכן עזר והתאוששתי! יחד עם הזריקות התחלתי להרגיש אנרגיות חדשות וטובות ואפילו הרגשה של היי כאילו כבר בישרו לי על בטא חיובי ואפילו עוד לא הגעתי לכוריגון.... כנראה שתהיה לי שאיבה בתחילת שבוע הבא (נקווה שלא תפרוץ מלחמה עד אז!!)אז גם אני הולכת להצליח הפעם! יעל

בהצלחה עם הטיפול האחרון!

בקרוב גם אצלי.....
אז זהו, גם אני התחלתי IVF ראשון ואחרון
(כי זה יספיק!!!!) בדיוק בתחילת החודש נפלתי עם דלקת גרון ומיהרתי לקחת טיפות הומאופטיות כדי למנוע אנטיביוטיקה, וזה אכן עזר והתאוששתי! יחד עם הזריקות התחלתי להרגיש אנרגיות חדשות וטובות ואפילו הרגשה של היי כאילו כבר בישרו לי על בטא חיובי ואפילו עוד לא הגעתי לכוריגון.... כנראה שתהיה לי שאיבה בתחילת שבוע הבא (נקווה שלא תפרוץ מלחמה עד אז!!)אז גם אני הולכת להצליח הפעם! יעל
בהצלחה עם הטיפול האחרון!
!!!That's the spirit תעדכני אותנו מתי השאיבה. מחזיקה אצבעות!

המון המון בהצלחה ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

המון המון בהצלחה

הפעם זה מצליח ואת פשוט בלחץ אז... קחי נשימה עמוקה ואל תחשבי על היותך מקוררת ותראי ש- ה-ו-פ זה יעבור, חיבוק ענק, דגנית

מחזיקה לך אצבעות, לימי!!!!

מחזיקה לך אצבעות, לימי!!!!
מאוד מבאס שאת מרגישה שמתבשלת אצלך מחלת חורף, אבל לעניות דעתי זה לא אמור להשפיע על הטיפול. גם קלגרון לא אמור להזיק, אבל עדיף לקחת משהו יותר "טבעי" כמו פרופולנטום שאצלנו עושה פלאים עם כאבי גרון. גם עם דקסמול קולד לא צריכה להיות בעייה לדעתי, אבל אולי עדיף שתתקשרי לרופא שלך? הבחילות יכולות להיות מהכוריגון וגם מהלחץ. לימי יקרה, קחי הרבה אוויר, תסדירי את הנשימה, קחי אולי גם כמה טיפות של רסקיו רמדי. הכל יהיה בסדר מחר !!!!! מקווה איתך ליבול יפה, להפריות מוצלחות, לשבועיים שפויות שבסופן חדשות נפלאות ועוד 8 וחצי חודשים עגולים ואח או אחות לשירי המתוקה!

לימי5

New member
תודה ../images/Emo39.gifאני נשאבת בצהריים

תודה
אני נשאבת בצהריים
ואני מרגישה יותר טוב, רק האף מטריד נקווה שיהיה בסדר תחזיקו אצבעות

לימי5

New member
../images/Emo124.gif אני אחרי השאיבה, היה

אני אחרי השאיבה, היה
בסדר, קיבלתי ישר אחרי זריקה נגד כאבים יש קצת דימום אבל אני מקווה שזהו הטיפול האחרון. עכשיו תחזיקו לי אצבעות שיהיו עוברים יפים. נשאבו 20 ביציות, עכשיו אני מרגישה את הבטן נפוחה כאילו מלאו אותה במים. מחר עדכונים...

איזה יופי! 20!!!!

אני אחרי השאיבה, היה
בסדר, קיבלתי ישר אחרי זריקה נגד כאבים יש קצת דימום אבל אני מקווה שזהו הטיפול האחרון. עכשיו תחזיקו לי אצבעות שיהיו עוברים יפים. נשאבו 20 ביציות, עכשיו אני מרגישה את הבטן נפוחה כאילו מלאו אותה במים. מחר עדכונים...
איזה יופי! 20!!!!
הלוואי שיהיו הרבה הפריות, כדי שישארו לכם מוקפאים בשביל הילד הבא. מקווה שהכאב כבר עבר. אבל לא לשכוח לשתות, לשתות ועוד לשתות!!!!! זה לא סתם שאת מרגישה שהבטן מלאה במים. השחלות שלך אכן סופחות אליהן את כל הנוזלים מהסביבה. מחכות לעדכונים באצבעות מוחזקות.

אםל2

New member
סחתיין על היבול!

אני אחרי השאיבה, היה
סחתיין על היבול!
בתקוה שיהיו הרבה הפריות, עוברים יפיפיים, חזקים ובריאים, והחזרה מוצלחת! אני נשאבת ביום א'. לי לא צפוי יבול כזה, אבל אני מקוה מאוד-מאוד שתהיה לפחות הפריה אחת או שתיים... את עניין המלחמה שעלולה לפרוץ באותו יום אני מדחיקה לגמרי....

וואו! איזו כמות !

סחתיין על היבול!
בתקוה שיהיו הרבה הפריות, עוברים יפיפיים, חזקים ובריאים, והחזרה מוצלחת! אני נשאבת ביום א'. לי לא צפוי יבול כזה, אבל אני מקוה מאוד-מאוד שתהיה לפחות הפריה אחת או שתיים... את עניין המלחמה שעלולה לפרוץ באותו יום אני מדחיקה לגמרי....
וואו! איזו כמות !
גם אצלי לא צפוי יבול גדול ואני בדילמה.נכון להיום בבוקר יש זקיק אחד גדול - 22, שלושה סבירים 16, 17, 18 וכל השאר קטנים מ-13 מ"מ. בגלל השבת יש אפשרות להשאב בשבת בבוקר ואז כוריגון הערב, או להשאב ראשון אחר"צ וכוריגון בשבת בבוקר. אני חוששת שעד שבת הזקיקים יגדלו יותר מידי ואילו הערב הם לא מספיק גדולים. אני לא רוצה לפספס.....

אםל2

New member
יעל - הנתונים שלך מאוד דומים לשלי..

וואו! איזו כמות !
גם אצלי לא צפוי יבול גדול ואני בדילמה.נכון להיום בבוקר יש זקיק אחד גדול - 22, שלושה סבירים 16, 17, 18 וכל השאר קטנים מ-13 מ"מ. בגלל השבת יש אפשרות להשאב בשבת בבוקר ואז כוריגון הערב, או להשאב ראשון אחר"צ וכוריגון בשבת בבוקר. אני חוששת שעד שבת הזקיקים יגדלו יותר מידי ואילו הערב הם לא מספיק גדולים. אני לא רוצה לפספס.....
אבל אני לא בדילמה, כי קבלתי הוראות ואף אחד לא התייעץ איתי.... ההוראות הן - כוריגון בשבת בבוקר (מבחן ראשון בהזרקה לבעלי - אני לא מזריקה לעצמי תוך-שרירי) ושאיבה בראשון אחה"צ. אגב, איפה את מטופלת? מאחלת לך הרבה הצלחה!!!!

הזרקתי שוב הערב......./images/Emo5.gif

אבל אני לא בדילמה, כי קבלתי הוראות ואף אחד לא התייעץ איתי.... ההוראות הן - כוריגון בשבת בבוקר (מבחן ראשון בהזרקה לבעלי - אני לא מזריקה לעצמי תוך-שרירי) ושאיבה בראשון אחה"צ. אגב, איפה את מטופלת? מאחלת לך הרבה הצלחה!!!!
הזרקתי שוב הערב.....

אני מטופלת באסותא. האם גם את ? הכי נכון עבורי יהיה לשאוב בשבת אחר"צ, אבל מי יעשה את זה? האם זקיקים של 22 ו-18 יחזיקו מעמד עד יום ראשון? אני חוששת.... ומקוה לטוב!!!!! מחזיקה לנו את כל האצבעות!!!!!!

אםל2

New member
שלחתי לך מסר

הזרקתי שוב הערב.....

אני מטופלת באסותא. האם גם את ? הכי נכון עבורי יהיה לשאוב בשבת אחר"צ, אבל מי יעשה את זה? האם זקיקים של 22 ו-18 יחזיקו מעמד עד יום ראשון? אני חוששת.... ומקוה לטוב!!!!! מחזיקה לנו את כל האצבעות!!!!!!
שלחתי לך מסר

מישמיש7

New member
יופי של כמות

אני אחרי השאיבה, היה
יופי של כמות
ללימי ולכל הנשאבות הנוספות, שיהיה בהצלחה, יעבור בקלות, ומחכים לשמוע רק חדשות טובות. סופשבוע נעים

לימי5

New member
כמות כמות אבל עוברים../images/Emo4.gif

כמות כמות אבל עוברים

התקשרו אלי בבוקר ואמרו שיש 5 עוברים. אני ממש מבואסת בטיפולים קודמים השגתי אותה תוצאה בטיפול קצר והיו פחות ביציות. טיפול ראשון היו 4 עוברים מתוך 9 טיפול שני היו 4 עוברים מתוך 14 טיפול שלישי היו 6 עוברים מתוך 13 ואח"כ שבאנו להחזרה נוספו עוד 2 ועכשיו 5 מתוך 20??? מה יהיה זה לא מבאס? דיברנו עם הרופא והוא אמר שהם עוד יכולים להתחלק , עוד לא עברו 24 שעות מהדיקור. לא יעזור אני מבואסת!!!

לימי יקרה,

כמות כמות אבל עוברים

התקשרו אלי בבוקר ואמרו שיש 5 עוברים. אני ממש מבואסת בטיפולים קודמים השגתי אותה תוצאה בטיפול קצר והיו פחות ביציות. טיפול ראשון היו 4 עוברים מתוך 9 טיפול שני היו 4 עוברים מתוך 14 טיפול שלישי היו 6 עוברים מתוך 13 ואח"כ שבאנו להחזרה נוספו עוד 2 ועכשיו 5 מתוך 20??? מה יהיה זה לא מבאס? דיברנו עם הרופא והוא אמר שהם עוד יכולים להתחלק , עוד לא עברו 24 שעות מהדיקור. לא יעזור אני מבואסת!!!
לימי יקרה,
אכן קצת מפתיע, אבל נסי לראות את הצד החיובי - רק הביציות הטובות הופרו ואת צריכה רק צ'מפיון אחד הטוב מכולם! (או שניים....) הבה נקווה שהאחד המנצח (או שניים....) הוא בתוך החמישה האלה! מחזיקה אצבעות חזק

העין ה 3

New member
גם לי זה קרה פעם

כמות כמות אבל עוברים

גם לי זה קרה פעם
הזקיקים היו כולם באותו גודל בערך, או שהיו הפרשים גדולים? מה שהסבירו לי פעם, זה שכשהזקיקים קטנים מידי (16-17 בUS האחרון), הם נשאבים, אבל הביציות לא מספיק בשלות בשביל הפריה. לי פעם קרה שנשאבו 14 והופרו 4, כשעד אז תמיד היו בערך 5 מתוך 8. בהצלחה ורדה

לימי זה לא רע בכלל

גם לי זה קרה פעם
הזקיקים היו כולם באותו גודל בערך, או שהיו הפרשים גדולים? מה שהסבירו לי פעם, זה שכשהזקיקים קטנים מידי (16-17 בUS האחרון), הם נשאבים, אבל הביציות לא מספיק בשלות בשביל הפריה. לי פעם קרה שנשאבו 14 והופרו 4, כשעד אז תמיד היו בערך 5 מתוך 8. בהצלחה ורדה
לימי זה לא רע בכלל
אצלי בטיפול האחרון נשאבו 17 ביציות ולמחרת הודיעו לי שיש 5 עוברים לימי, את לא צריכה יותר מזה, את בדרך להריון מתוך ה-5 התעקשתי שיוחזרו 3 והשניים הנותרים הוקפאו והנה אני בהריון למה להתבאס? תהיי אופטימית והכל יהיה בסדר. ב ה צ ל ח ה

לימי5

New member
תודה זה מעודד! מחר ההחזרה

לימי זה לא רע בכלל
אצלי בטיפול האחרון נשאבו 17 ביציות ולמחרת הודיעו לי שיש 5 עוברים לימי, את לא צריכה יותר מזה, את בדרך להריון מתוך ה-5 התעקשתי שיוחזרו 3 והשניים הנותרים הוקפאו והנה אני בהריון למה להתבאס? תהיי אופטימית והכל יהיה בסדר. ב ה צ ל ח ה
תודה זה מעודד! מחר ההחזרה
אני מקווה שהכל יהיה בסדר.

מצב
הנושא נעול.
למעלה