מחר אני נשאבת ואני מרגישה כ"כ

מצב
הנושא נעול.
תעשי מה שאת חושבת לימי

תודה זה מעודד! מחר ההחזרה
אני מקווה שהכל יהיה בסדר.
תעשי מה שאת חושבת לימי
את ההחזרה ביצע אצלי ד"ר יובל והוא התעקש להחזיר רק 2 ולא 3 בגלל שזה היה הטיפול הראשון אחרי הלידה וכל העוברים היו יפים, אבל אני התעקשתי ורציתי לפחות 3 ואז הוא החתים אותנו על טופס שבו כתוב שאנו מודעים לכל הסכנות וביקש שאבטיח לו שאם יקלטו 3 אז אבצע דילול בעל מקרה אני לא מצטערת בכלל החזרתי 3 כי נראה לי שנקלט רק 1 ואולי אם הייתי מחזירה רק 2 אז לא הייתי בהריון היום

מקווה שהיום כבר היו עוד כמה

כמות כמות אבל עוברים

התקשרו אלי בבוקר ואמרו שיש 5 עוברים. אני ממש מבואסת בטיפולים קודמים השגתי אותה תוצאה בטיפול קצר והיו פחות ביציות. טיפול ראשון היו 4 עוברים מתוך 9 טיפול שני היו 4 עוברים מתוך 14 טיפול שלישי היו 6 עוברים מתוך 13 ואח"כ שבאנו להחזרה נוספו עוד 2 ועכשיו 5 מתוך 20??? מה יהיה זה לא מבאס? דיברנו עם הרופא והוא אמר שהם עוד יכולים להתחלק , עוד לא עברו 24 שעות מהדיקור. לא יעזור אני מבואסת!!!
מקווה שהיום כבר היו עוד כמה
בכל מקרה, גם חמישה הם פוטנציאל מצויין להצלחת הטיפול הנוכחי ולמבחנה נוספת שתשאר בהקפאה עמוקה עד למועד שתהיו מוכנים לילד/ה השלישי/ת. מחזיקה לך אצבעות ומקווה לראות עדכון מלא אופטימיות!

לימי5

New member
אני גם רוצה להחזיר 3!

רע ואני לא יודעת אם זה קשור לכוריגון או לא. קמתי לפנות בוקר די להזריק כוריגון והרגשתי שהגרון מתחיל לכאוב, נכנסתי ללחץ כי רק זה חסר לי לפני שאיבה. לפני חודש חליתי בסטרפטוקוקוס A בגרון והייתי שבוע עם אנטיביוטיקה. אז מיד התחלתי לקחת טיפות הומאופטיות נגד התקררות וגם לקחתי פעמיים קלגרון. זה בסדר לפני השאיבה??? האם כדאי לקחת דקסמול קולד? זה לא ישפיע? יחד עם זה אני מרגישה בחילות אני משערת שזה מהכוריגון. מה דעתכן? אוף אני בלחץ אני חייבת להצליח בטיפול הזה...
אני גם רוצה להחזיר 3!
האמת שאחרי הכתבה חשבתי אחרת אבל אני כבר בת 35 והשעון דופק ועד עכשיו החזרנו 3 ולא יצא מזה כלום. ואני חייבת לתת צאנס.

לימי5

New member
../images/Emo26.gif אני אחרי החזרה../images/Emo36.gif

רע ואני לא יודעת אם זה קשור לכוריגון או לא. קמתי לפנות בוקר די להזריק כוריגון והרגשתי שהגרון מתחיל לכאוב, נכנסתי ללחץ כי רק זה חסר לי לפני שאיבה. לפני חודש חליתי בסטרפטוקוקוס A בגרון והייתי שבוע עם אנטיביוטיקה. אז מיד התחלתי לקחת טיפות הומאופטיות נגד התקררות וגם לקחתי פעמיים קלגרון. זה בסדר לפני השאיבה??? האם כדאי לקחת דקסמול קולד? זה לא ישפיע? יחד עם זה אני מרגישה בחילות אני משערת שזה מהכוריגון. מה דעתכן? אוף אני בלחץ אני חייבת להצליח בטיפול הזה...
אני אחרי החזרה

הגענו להחזרה ואחרי מה שהיה ביום שישי שהודיעו על 5 עוברים אפשר לומר: אני בשוק אני ה-מ-ו-מ-ה! בקיצור היו 11 עוברים מתוך 20 ביציות, ל-3 מתוכם עשו ASISITED HATCHED (איך שקוראים לזה) . החזירו לי לדברי הלבורנטית עוברים יפים, כולם דרגה 1. שניים של 8 תאים כל אחד והשלישי 10 תאים. לדעתה זו הנבחרת המנצחת ואין יותר טוב. מהפה שלה ל.... כל השאר בני 4-8 תאים ומחר יקיפיאו את הטובים. אני מקווה שלא על קשית אחת. איך זה הולך??? קיבלתי כוריגון אחרי ההחזרה של 5000 ותמיכה של הפנינים כבר מהיום כי לדברי הרופא יש לי גופיף צהוב קצת עייף. זהו, עכשיו נשאר להחזיק אצבעות חזרתי הביתה ולמזלי אני לא צריכה ללכת לביה"ס ללמד עד הבטא כי זה יוצא טוב עם הימים החופשיים שלי וחופשת פורים. איך לדעתכם צריך לנהוג בבית? אני עדיין מחפשת את המתכון להצלחה

לימי שיהיה המון בהצלחה!!!

אני אחרי החזרה

הגענו להחזרה ואחרי מה שהיה ביום שישי שהודיעו על 5 עוברים אפשר לומר: אני בשוק אני ה-מ-ו-מ-ה! בקיצור היו 11 עוברים מתוך 20 ביציות, ל-3 מתוכם עשו ASISITED HATCHED (איך שקוראים לזה) . החזירו לי לדברי הלבורנטית עוברים יפים, כולם דרגה 1. שניים של 8 תאים כל אחד והשלישי 10 תאים. לדעתה זו הנבחרת המנצחת ואין יותר טוב. מהפה שלה ל.... כל השאר בני 4-8 תאים ומחר יקיפיאו את הטובים. אני מקווה שלא על קשית אחת. איך זה הולך??? קיבלתי כוריגון אחרי ההחזרה של 5000 ותמיכה של הפנינים כבר מהיום כי לדברי הרופא יש לי גופיף צהוב קצת עייף. זהו, עכשיו נשאר להחזיק אצבעות חזרתי הביתה ולמזלי אני לא צריכה ללכת לביה"ס ללמד עד הבטא כי זה יוצא טוב עם הימים החופשיים שלי וחופשת פורים. איך לדעתכם צריך לנהוג בבית? אני עדיין מחפשת את המתכון להצלחה
ברוכה הבאה ל 2ww או במלים אחרות TWO WEEK WAIT הנתונים נשמעים טובים מאד!!! אצלי הקפיאו בזמנו 8 עוברים שתי מבחנות של 4. איזה כיף שאת לא צריכה לעבוד בימים האלו! אני מצד שני שמחה שאני כן עובדת כי אז אני לא שוקעת במחשבות כל הזמן. איך לנהוג בבית? טוב אני לא דוגמא, אני לא בעד מנוחה ועובדה שפעם אחת זה עבד לי. גם הרופא שלי אומר שצריך להמשיך את השגרה כרגיל וכך אני עושה. אבל רוב הבנות מורידות הילוך, משתדלות לא להרים דברים כבדים ולא להתעייף יותר מידי. בהצלחה! רחל

לימי5

New member
אנחנו ממתינות ביחד ../images/Emo149.gif

ברוכה הבאה ל 2ww או במלים אחרות TWO WEEK WAIT הנתונים נשמעים טובים מאד!!! אצלי הקפיאו בזמנו 8 עוברים שתי מבחנות של 4. איזה כיף שאת לא צריכה לעבוד בימים האלו! אני מצד שני שמחה שאני כן עובדת כי אז אני לא שוקעת במחשבות כל הזמן. איך לנהוג בבית? טוב אני לא דוגמא, אני לא בעד מנוחה ועובדה שפעם אחת זה עבד לי. גם הרופא שלי אומר שצריך להמשיך את השגרה כרגיל וכך אני עושה. אבל רוב הבנות מורידות הילוך, משתדלות לא להרים דברים כבדים ולא להתעייף יותר מידי. בהצלחה! רחל
אנחנו ממתינות ביחד

אני מחכה עכשיו לשמוע כמה עוברים יקפיאו ולבקש לפי המספר שיקיפאו על 2 קשיות. הלבורנטית עוד לא הגיעה. בקשר ללהיות בבית את צודקת כשעובדים אז לא חושבים כל הזמן, ככה אני בבית וצמודה רוב שעות היום לפורום וזה כייף אבל לא עושה הכי טוב לטיפול. גם בעלי חושב שעדיף היה לחזור לעבודה אבל יוצא שאני לא צריכה לעבוד. הרופא שלי לא דוגל במנוחה, אצלנו גם קמים מיד לאחר ההחזרה ונוהגים כרגיל. רוב החברות שלי להצליחו כן נחו. עם הבת שלי לא נחתי כמוך. אני בבית אבל לא שוכבת במיטה למרות שחשבתי כך ל-3 ימים ראשונים אבל כשיש ילדה זה בלתי אפשרי ואני גם משתגעת מזה. אני אנצלך את הזמן לסדר כל מיני מתכונים שיש לי ואולי אף אכין עוגה. אבל כמו שכתבת אני לא מרימה דברים כבדים או מתעייפת ולא רוחצת את הילדה את זה בעלי עושה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה