לא מוזר בכלל. היה מוזר כשהיא היתה בשיא כשבזן היתה נמוכה בהרבה עם פרמיה של 60% על הנאב. עכשיו היא בפרמיה 9% וזה הרבה יותר הגיוני. ועדיין לא עדיפה על בזן לדעתי.הזרמת קונדנסט ממאגר לוויתן לבז"א צפויה להתחיל במרץ 2024, הכמות המוזרמת למתקני החברה תפחת משמעותית
דף הבית - מאיה – מערכת אינטרנט להודעות | הבורסה לניירות ערך
מאי"ה היא מערכת אינטרנט להודעות החברות, המהווה כלי עבודה מרכזי לציבור המשקיעים, לחברות הבורסאיות ולכל קהילת שוק ההון. מאי"ה מאפשרת לקבל מידע מקיף על החברות הבורסאיות ועל ניירות הערך הנסחרים בבורסה.maya.tase.co.il
הודעה שלילת בתכלס ומחיר מנית בזן עולה ושובר שיא שנתי.
למניית פטרוכימיים יש עדיין פער לסגור כדי להגיע לשיא, מוזר לא? הייתה צריכה להיות התאמה.
אני דיי בטוח שכתבתי פה בעבר עליה קצת. נסחרת במכפיל נמוך מאד ויש כמה מהלכים שאמורים לשפר לה את היעילות.למה בזא נשמח לשמוע.
אני גם עם החזקה גדולה יחסית בבזן ובפטרוכימיים (מההסדר בפטרו)
יש כתבה ישנה על מנוף של פטרו על בזן.לגבי פטרוכימיים, אני כתבתי פה בזמן אמת שאין שום סיבה שהיא תיסחר בפרמיות של 30, 40 או 60 אחוז ושאני מעביר את הפוזיציה ממנה לבזן. היום היא כבר בפרמיה חד ספרתית ואני לא רואה שום סיבה להחזיק בה אפילו בסיטואציה הנוכחית.
ראשית, מאז כבר חולק עוד דיבידנד.יש כתבה ישנה על מנוף של פטרו על בזן.
למעשה על פי התרחישים בכתבה אנחנו נמצאים בתרחיש הכי אופטימי שהוצג שם עליה של 35% בבזן שווה 103% על פטרו.
יכול להיות שמשהו שם לא נכון?
מנוף בזן על פטרוכימיים לאחר חלוקת הדיבידנד
ב 09/03/2023 הודיעה חברת בזן שהיא תחלק דיבידנד בגובה של 200 מיליון דולר (0.06237 דולר למניה או 21.92 אגורות למניה נכון ל 11/03/2023).הדיבידנד יחולק בתאריך 29/03/2023 ומי שיקבל אותו, ישלם מס של 20.75% בלבד (ולא 25%).כמו כן, הודיעה חברת בזן שהיא תבצע רכישה עצמית של מניות של בסכום של עד 20 מיליון...www.ytvalue.com
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.