מחר (בעצם היום) יש לי שקיפות עורפית

מצב
הנושא נעול.
שרה אני מקוה שיהיה קל עד שבוע 38

לדעתי את צריכה להמשיך
בהריון שעבר המשכתי את התמיכה עד שבוע 14. הוסבר לילל שצריך יותר תמיכה בעוברים קפואים, ובגלל הדימום שהיה לי. מעבר לכך, את התמיכה לא מפסיקים במכה אחת אלא בהדרגה. רופאים שונים אחד מהשני, וכך גם דעותיהם. למה את רוצה להפסיק את התמיכה? ההריון הזה כלכך יקר? לדעתי עדיף להמשיך עוד קצת. איזה כיף לשמוע שעברת את השליש הקריטי. שימשיך בשלום . את יודעת שהריון שני ברחם חד קרנית צפוי להיות הריון קל יותר בגלל שהרחם כבר התרחבה בהריון הקודם. מקוה שההריון הזה יסתיים אחרי השבוע ה36. שרה
שרה אני מקוה שיהיה קל עד שבוע 38
ועוד משהו חשוב, יש לי חברה שתמיד אומרת לי "אתם עם הרחם החד קרני, נלקטות צ'יק צ'ק, מה יש לכם שם שקולט כל כך מהר?" למה היא אומרת זאת? כי יש לנו חברה משותפת אחרת עם רחם חד-קרני שהביאה תאומות ואחרי 5 שנים עשתה החזרת מוקפאים ונקלטה שלישיה, היא כמובן דיללה לאחד, אחרי ההריון הראשון שעברה והלידה המוקדמת היא לא רצתה סיכונים וקיוותה שהפעם יהיה לה קל ותקין. אני עם רחם חד קרני כל החזרה בינגו ואילו גם את עשית החזרה אחת עם עובר אחד ונקלטת. מעניין מה יש ברחם החד קרני הזה לא?!
אני חושבת שההוא שם למעלה שאני מאוד אוהבת ומאמינה בו, דפק אותנו עם רחם חד קרני אבל צ'יפר אותנו עם הקליטה לא?!

עמית@

New member
להמשיך, לא לקחת סיכון.

מה דעתכם

אני ביום א' מתחילה שבוע 14. בעוד שבועיים יש לי תפירה של צואר הרחם. בגלל הדימום שהיה לי לפני שבועיים הרופא אמר לי להמשיך בתמיכה של האנדומטרין עד לאחר תפירת צואר הרחם. היה נראה לי שזה מיותר בשבועות כאלה להמשיך תמיכה, אז התקשרתי להתייעצות למחלקת ה-I.V.F שאצלם עברתי את כל ההפריה. שאלתי את הרופא שטיפל בי עד איזה שבוע צריך אנדומטרין, הוא אמר עד שבוע 10 מקסימום 12, סיפרתי לו את אשר אירע (דימום וכו') הוא אמר שממש מיותר להמשיך באנדומטרין ולדעתו עלי להפסיק. אז הפסקתי בלי ליידע את הרופא שלי שגם ככה הוא נסע היום לשבוע ימים לחו"ל ואני בכלל שוקלת לא להגיד לו שהפסקתי כדי שהוא לא ייעלב ששאלתי רופא אחר, אבל אני יודעת שהאדומטרין מיותר לי כרגע. מה דעתכם? אני משוגעת? להמשיך? להפסיק? להגיד לו? אוף, מה עושים
להמשיך, לא לקחת סיכון.

להמשיך.

מה דעתכם

אני ביום א' מתחילה שבוע 14. בעוד שבועיים יש לי תפירה של צואר הרחם. בגלל הדימום שהיה לי לפני שבועיים הרופא אמר לי להמשיך בתמיכה של האנדומטרין עד לאחר תפירת צואר הרחם. היה נראה לי שזה מיותר בשבועות כאלה להמשיך תמיכה, אז התקשרתי להתייעצות למחלקת ה-I.V.F שאצלם עברתי את כל ההפריה. שאלתי את הרופא שטיפל בי עד איזה שבוע צריך אנדומטרין, הוא אמר עד שבוע 10 מקסימום 12, סיפרתי לו את אשר אירע (דימום וכו') הוא אמר שממש מיותר להמשיך באנדומטרין ולדעתו עלי להפסיק. אז הפסקתי בלי ליידע את הרופא שלי שגם ככה הוא נסע היום לשבוע ימים לחו"ל ואני בכלל שוקלת לא להגיד לו שהפסקתי כדי שהוא לא ייעלב ששאלתי רופא אחר, אבל אני יודעת שהאדומטרין מיותר לי כרגע. מה דעתכם? אני משוגעת? להמשיך? להפסיק? להגיד לו? אוף, מה עושים
להמשיך.
ההריון שלך יקר מדי מכדי לסכן אותו. נכון, זו אי נוחות, אבל זה שווה את זה.

השתכנעתי אז אני אמשיך, חשבתי שלא

מחר (בעצם היום) יש לי שקיפות עורפית
ואני מה זה מתרגשת
כדאי וזה מסוכן לעובר אבל אם שרה המשיכה עד שבוע 14 ואתם אומרות שכדאי אז אני אמשיך וזהו. תודה על העצות הטובות כמו תמיד

התמיכה אולי מיותרת אבל לא מסוכנת

כדאי וזה מסוכן לעובר אבל אם שרה המשיכה עד שבוע 14 ואתם אומרות שכדאי אז אני אמשיך וזהו. תודה על העצות הטובות כמו תמיד
התמיכה אולי מיותרת אבל לא מסוכנת
אני שמחה שאת ממשיכה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה