מחר דרבי השכנות !!! ארגנטינה - צ'ילה !!!

Shir17

New member
מחר דרבי השכנות !!! ארגנטינה - צ'ילה !!!

מחר בשעה 22.30 בערוץ 53 , ארגנטינה עם רומאן בהרכב (למרות שהוא לא שיחק דקה העונה עדיין) מול צ'ילה המוכשרת עם כריסטיאן אלברז הגדול :) מה אתם חושבים שיהיה ? אני מהמר על שלישייה של הסלקסיון... וכמו תמיד : Vamo' Vamo' Argentina Vamo' Vamo' a ganar Que esta banda quilombera No te deja No te deja de alentar Vamos con huevos !

pepe chatruc

New member
הסיפור הגדול של המשחק הוא לא דווקא רומן

אלא שובו של אל לוקו ביאלסה למגרשי הכדורגל הפעם כמאמן צ'ילה , מעניין איך הקהל יקבל אותו , לפי העיתונים יהיו יותר תשואות משריקות בוז. מה שבטוח שהרבה שחקנים מהסגל הזה יברכו אותו , במיוחד היינצה שדי חייב לביאלסה את הקריירה שלו. ההרכב הארגנטינאי הצפוי: פאטו , סאנטי , מיליטו , דמיקליס (סוף סוף) , היינצה , מסצ'ה , קאמביאסו (????) , מקסי רודריגס , ריקלמה , מסי וטבס... הכרטיסים למשחק עפו תוך כמה שעות מה שמראה שלמרות המשחק האחרון בקופה והצלחת הכדורסל והרוגבי אין תחליף לכדורגל , אני מהמר על ניצחון קל. בהצלחה גם לפומות ביום ראשון מול הדרום אפריקאים. נ.ב בצ'ילה יש סיכוי שישחק אליל אחד של ריבר שעונה לשם מרסלו סאלאס עכשיו שאחר פצוע (ילד הפלא סאנצ'ס).

ic11

New member
הסיפור הגדול......

זה לא הכדורגל......זה הרגבי(RUGBY)!!!!!!! LOS PUMAS ,נבחרת הרגבי של ארגנטיה בחצי גמר גביע עולמי!!! שידור ישיר ויום ראשון בשעה 21.00!! משחק קשה מאוד נגד דרום אפריקה,אבל הבחורים של "טנו" לופרדה מסוגלים!!! בשבועיים אחרונים חיסלו כל החולצות ומוצרים שמכרו של ה "LOS PUMAS" מחיר של חולצה 200 פסוס(300 שקל) יקררררררררררררררר אבל לא משנה...... יום שבת ,בשעה 22.00 ,ערוץ 54 כולם CON LA SELECCION יום ראשון ,בשעה 21.00,ערוץ 57 או 58,כולם CON LOS PUMAS!!!!!!!

pepe chatruc

New member
אולי הפומאס יכולים להעזר בריקלמה

לבעיטות עונשין...

אלון 58

New member
באיזו מסגרת יערך המשחק...?

האם זה משחק ידידות או שמא במסגרת אזורית או אחרת?

pepe chatruc

New member
מוקדמות מונדיאל 2010 שיערך בדרום אפריקה

ביום רביעי המשחק השני נגד ונצואלה אה כן 2-0 צמד לריקלמה מבעיטות חופשיות נהדרות , רומן מוכיח כל פעם מחדש שאפשר לשחק ברמות הכי גבוהות שיש בכדורגל בלי לרוץ , פשוט גאון !!!

gallardo

New member
רק שבאיזשהו שלב, ברבע גמר מונדיאל

או משחק חשוב כלשהו השמוק הזה ישחק חרא ונתבאס כדרכנו בקודש כאוהדי הנבחרת. אגב, באיזה ערוץ משודר מחר המשחק של הפומאס?

yoelmati

New member
מתנת יום הולדת לכרוני? ../images/Emo6.gif

פפה, תרשה לי לחלוק עליך: מוקדמות גביע העולם בדרום אמריקה זה לא הרמה הגבוהה ביותר. כנ"ל לגבי גביע הליברטדורס והקופה אמריקה - שגם שם ריקלמה הבריק (מלבד הגמר האומלל מול ברזיל). ברמות הגבוהות באמת, ובמקרה של ריקלמה אפשר לציין רק את המונדיאל של שנה שעברה - הוא לא שווה גרוש. לבן אדם הזה באמת יש ראיית משחק מדהימה, וכישרון לא נורמלי ביצירת מצבים מאפס, בהתחשב בעובדה שהוא לא עושה כלום במשך 85 דקות מהמשחק בערך. אבל ה"גאונות" הזו לא מספיקה כמו שאמרתי ברמות הגבוהות ובכלל אפשר לומר שהוא לא מתפקד ברגעי הלחץ וכשהכי צריכים אותו. אולי הוא באמת היה פעם שחקן טוב, כמו שכרוני אומר, לא יודע. לי כרגע הוא מזכיר יותר מכל את הילד הזה מהשכונה, ילדים כאלה יש בכל שכונה ובכל עיר, נסו להיזכר... כשהיינו משחקים כדורגל, הוא לא היה זז, מחכה למעלה לכדור שיבוא אליו, לא יורד להגנה וכו'... ואז אם במקרה היה פנדל או בעיטה חופשית ישר הוא היה קופץ ואומר "זוזו, זוזו, אני בועט!" - וברוב המקרים גם מבקיע. גאונות? לא נראה לי. אבל אחלה טאץ'.

pepe chatruc

New member
אני מסכים איתך בחלק וחולק בחלק אחר

ליגת האלופות האירופאית זו רמה גבוהה והוא סחב קבוצה בינונית במקרה הטוב לחצי גמר , ליבטדורס זה ברמות הגבוהות שיש , ליגה ספרדית זה ברמות הגבוהות שיש , ליגה ארגנטינאית זה ברמות הגבוהות שיש (לדעתי) וכן גם משחק נגד צ'ילה ושאר נמושות ולא נמושות היבשת במוקדמות זו רמה טובה (ובין לאומית). בקאהם עשה קריירה על בעיטות חופשיות ולריקלמה יש הרבה יותר יכולות ממנו אבל על ריקלמה קל לרדת כי את כל "שונאיו" מעצבן לראות שחקן שלא רץ ועדיין עושה צחוק מכולם , כנראה זו קנאה או לא יודע מה , אני בתור שחקן מקצוען לשעבר יכול להגיד שאני הייתי מתחרפן לשחק עם שחקן כזה בקבוצה (מקנאה כמובן).. במונדיאל הוא שיחק מצוין בבתים , סביר בשמינית וחלש ברבע זה יכול לקרות לכל אחד , גם רונאלדיניו וקאקא היו נוראים במונדיאל זה אומר שהם לא גאונים? כנראה שרל להעפיל את כל הכשלונות עליו בגלל הפרצוף שלו , אבל לפחות על תשכחו את כל רגעי הקסם שהוא מנפק לנו , אתמול לא היו הרבה כאלו מלבד הגולים אבל שיחזור לכושר נראה... אגב בראיון לפני שבוע אמר המאמן של ויאריאל ש"ריקלמה הוא אחד השחקנים הטובים בעולם אבל הוא לא משחק בגלל שהוא לא מתאמץ וחושב שהוא מעל הקבוצה" לדעתי זה עוד אחד שמקנא

כרוני

New member
|אייקון של משתחווה|

וזה עוד מאחד מהאקדמיה .... (לא יואל, לא שלמתי לו)

yoelmati

New member
מקנא בו? לא. שונא אותו? כן.

ברשותכם אני אגיב פה להודעות של שניכם. 1. לא קל לרדת על ריקלמה, כמו שאתה טוען. יותר ממחצית אוהדי נבחרת ארגנטינה הם אוהדי בוקה, חייבים להודות בעובדה המצערת. מה שאומר שהרוב בעדו. 2. הוא לא מחייך? אז מה? טבז מכוער אבל הוא שחקן טוב, מה הקשר לחיוך? 3. בקהאם עשה קריירה מהנשים והחברות שלנו, שרואות במקרה משחק כשהוא על המגרש, ופתאום נהיות אוהדות כדורגל (מקווה שזה לא נשמע יותר מידי שוביניסטי, אבל זו המציאות). בעיטות חופשיות הוא שכח לבעוט כבר ממזמן, ואתה צודק, חוץ מזה הוא לא שווה כלום. ריקלמה הרבה יותר טוב ממנו. 4. לגבי 10 המהלכים שכרוני צירף בקישור, הם באמת נפלאים - רק חבל שאף אחד מהם הוא לא מהתקופה האחרונה. טאץ' יש גם למרדונה עדיין, לדעתי אם תשים אותו היום על המשבצת של ריקלמה תקבל את אותה תפוקה. "הטאץ' הקלאסה הכי טובים בעולם כיום"? לא ברור לי מאיפה הסקת את זה. אי אפשר להוציא לו את הכדור מהרגל כי הוא לא משחק רוב הזמן, ז"א, הוא לא נוגע בכדור, לא זז, ומתחמק מכדורגל התקפי עד שהוא באמת רואה מצב - ואז באמת - הללויה. כמו שכבר אמרתי - שכונה. פפה צודק, לא לכל מאמן מתאים שחקן כזה עצלן שעושה טובה שהוא זז, אבל לבאסילה שהוא אקס בוסטה הוא מתאים כמו כפפה, משום מה יותר מאיימאר לדוגמא, שחקן עם מעט מאוד JOGA BONITO אבל הרבה יכולות (וכן, אני יודע שאני אומר את זה בתור גאז'ינה). . 5. לגבי המונדיאל - יש מצב שראינו נבחרות שונות? כי אני זוכר שריקלמה בשלב הבתים קיבל המון קרדיט אבל לא עשה כלום, חוץ מבמשחק מול סרביה שם כולם היו גדולים. אחרי זה הוא בכלל התפוגג. אתה צודק, לכל שחקן גדול יכול להיות טורניר גדול גרוע. אם ריקלמה חושב באמת שהוא מעל הקבוצה, חבל שהוא לא מוכיח את זה מתי שהוא באמת צריך.כי "במשחקים הגדולים נמדדת הגדולה של השחקן" - לא זוכר מי אמר את זה אבל הוא צדק. בגמר הקופה מול ברזיל נעלמו כולם, אמר וצודק פפה, אבל הכי קריטי זה כשנעלם לך הפליימייקר. 6. כרוני, יצאנו מהקונכיה בזמן האחרון לא כי ריקלמה עזב את בוקה. גם אם הוא היה שם התוצאה היתה דומה. 7. ולסיכום - אני לא סובל את ריקלמה ואת דומיו, כוכבי הJOGA BONITO למיניהם, שחושבים שיכולת אישית מעולה ב-5 דקות מהמשחק מפצה על אספקטים אחרים גרועים שלהם (מן הסתם לתקשורת זה מצטלם טוב). אולי זה תסביך פסיכולוגי, מהסיבה שאני יכול (או יכולתי בעבר כששיחקתי) לעשות דריבל רק סביב קונוסים, אבל במגרש כל מה שהייתי עושה היה לרוץ, למסור המון ולשבור הרבה רגליים. כשריקלמה יביא גביע לארגנטינה, אולי אני אשנה את דעתי.

pepe chatruc

New member
יש דברים שהם עניין של השקפה

אני יענה על הסעיפים שלך מסודר , כמו שאתה אוהב נראה לי... 1.לא נכון , יש לבוקה פחות אוהדים משל שאר הקבוצות ביחד ולדעתי גם פחות מריבר לבד 2.טבס באמת מכוער אבל הוא מראה רגשות , ריקלמה מקשה על אנשים "להתחבר" אליו 3.
4-5.פקרמן שהוא לא מבוקה ובלי קשר דוגל במשחק קבוצתי מעל הכישרון האישי (יבושו של מסי) הצליח לרתום את ריקלמה כחלק מהנבחרת וכך גם המאמן הקודם של ויאריאל , הכשלון של הצ'יליאני לעשות את זה מצביע על לקוי ביכולות האימון שלו לדעתי (או בעברו בריבר) כי עד היום ריקלמה שיחק אותו דבר וכל המאמנים הסתדרו איתו... בקשר להעלמותו במשחקים גדולים , לדעתי היום בכדורגל מודרני קבוצה שרוצה לזכות בתארים לא יכולה לשחק עם פליימייקר , כ"כ קל להעלים פליימייקר לא משנה כמה הוא טוב וזו שיטה שעברה מהעולם בקבוצות הגדולות מלבד בארגנטינה ועוד מס' מועט , ריקלמה יעלם כל פעם במשחק גדול כי יעלימו אותו וככה זה ף הבעיה לדעתי היא של באסילה שבוחר לשחק ככה ולא משנה תוך כדי משחק במידה ומצליחים לנטרל את ה 10 שלו... למרות כל זה אני שמח לראות קבוצות משחקות עם פליימייקר ולא נכנעות לכדורגל הטקטי והמשעמם מאירופה (למרות יעילותו) ואני מעדיף שהנבחרת שלי תשחק כמו שארגנטינה שיחקה בקופה ותפסיד בגמר מאשר שתזכה במונדיאל אחרי ששיחקה כמו איטליה , כמה שכואב באותו רגע אני רואה בכדורגל שואו וביום שתקח תואר תוך כדי הצגת כדורגל יפה זה יהיה הכי גדול ושום נבחרת בשנים האחרונות עשתה את זה... בכל מקרה זה כבר דברים של השקפת "עולם" על איך לשחק כדורגל ופה לכל אחד יש דעה ואין נכון או לא , אני אסכם שאני אגיד מה מפריע לי בתופעת ריקלמה : שמפסידים הכל באשמתו ושמנצחים הכל בזכותו , במונדיאל ובקופה היו מספיק שחקנים יותר מנוסים ממנו שנעלמו ברגעים מכריעים ובליבטדורס האחרון היו עוד הרבה שחקנים מצוינים שתרמו לא פחות לזכייה... יאללה נראה לי חרשנו עוד רגע הפומאס...

yoelmati

New member
חצי חצי...

לקח לי זמן לענות כי היו לי עיסוקים אחרים בסופ"ש. אבל חוץ מזה הצלחתם (או יותר נכון פפה הצליח) להשתיק אותי, מה לעשות. בכל אופן לסיכום אני רק אחזור ואגיד שביום שריקלמה יוביל את ארגנטינה לגביע - אולי אני אשתכנע, אבל עד אז הגאונות שלו מבחינתי מסתכמת בלשכנע אוהדי כדורגל כמוכם שגאונות היא כמה דקות של טאץ' ומשחק שלם של כדורגל אפור (איפה הוא ואיפה מראדונה?). בכל אופן, לדעתי נבחרת ברגעי האמת של טורניר גדול צריכה לחשוב רק על התואר ואין לה צורך בכדורגל יפה, האוהדים של הנבחרת רק רוצים ניצחון ולא אכפת להם איך הוא הושג. חוץ מזה שאנחנו מדברים כאן על אוהדים ארגנטינאים, אז על אחת כמה וכמה.

כרוני

New member
אתה מוזמן לאהוד את נבחרת איטליה....

עונה לקריטריונים שלך בול

gallardo

New member
ממש מנוטי וביז`ארדו שניכם

לא צריך להיות נאיבי אבל גם לא רשע. משהו באמצע כמו ארגנטינה

pepe chatruc

New member
כמו שכבר אמרתי , יש לנו הבדלים בהשקפות "עולם"

שלנו על כדורגל וזה כבר עניין של דעה ולא של נכון או לא...

למעלה