מקנא בו? לא. שונא אותו? כן.
ברשותכם אני אגיב פה להודעות של שניכם. 1. לא קל לרדת על ריקלמה, כמו שאתה טוען. יותר ממחצית אוהדי נבחרת ארגנטינה הם אוהדי בוקה, חייבים להודות בעובדה המצערת. מה שאומר שהרוב בעדו. 2. הוא לא מחייך? אז מה? טבז מכוער אבל הוא שחקן טוב, מה הקשר לחיוך? 3. בקהאם עשה קריירה מהנשים והחברות שלנו, שרואות במקרה משחק כשהוא על המגרש, ופתאום נהיות אוהדות כדורגל (מקווה שזה לא נשמע יותר מידי שוביניסטי, אבל זו המציאות). בעיטות חופשיות הוא שכח לבעוט כבר ממזמן, ואתה צודק, חוץ מזה הוא לא שווה כלום. ריקלמה הרבה יותר טוב ממנו. 4. לגבי 10 המהלכים שכרוני צירף בקישור, הם באמת נפלאים - רק חבל שאף אחד מהם הוא לא מהתקופה האחרונה. טאץ' יש גם למרדונה עדיין, לדעתי אם תשים אותו היום על המשבצת של ריקלמה תקבל את אותה תפוקה. "הטאץ' הקלאסה הכי טובים בעולם כיום"? לא ברור לי מאיפה הסקת את זה. אי אפשר להוציא לו את הכדור מהרגל כי הוא לא משחק רוב הזמן, ז"א, הוא לא נוגע בכדור, לא זז, ומתחמק מכדורגל התקפי עד שהוא באמת רואה מצב - ואז באמת - הללויה. כמו שכבר אמרתי - שכונה. פפה צודק, לא לכל מאמן מתאים שחקן כזה עצלן שעושה טובה שהוא זז, אבל לבאסילה שהוא אקס בוסטה הוא מתאים כמו כפפה, משום מה יותר מאיימאר לדוגמא, שחקן עם מעט מאוד JOGA BONITO אבל הרבה יכולות (וכן, אני יודע שאני אומר את זה בתור גאז'ינה). . 5. לגבי המונדיאל - יש מצב שראינו נבחרות שונות? כי אני זוכר שריקלמה בשלב הבתים קיבל המון קרדיט אבל לא עשה כלום, חוץ מבמשחק מול סרביה שם כולם היו גדולים. אחרי זה הוא בכלל התפוגג. אתה צודק, לכל שחקן גדול יכול להיות טורניר גדול גרוע. אם ריקלמה חושב באמת שהוא מעל הקבוצה, חבל שהוא לא מוכיח את זה מתי שהוא באמת צריך.כי "במשחקים הגדולים נמדדת הגדולה של השחקן" - לא זוכר מי אמר את זה אבל הוא צדק. בגמר הקופה מול ברזיל נעלמו כולם, אמר וצודק פפה, אבל הכי קריטי זה כשנעלם לך הפליימייקר. 6. כרוני, יצאנו מהקונכיה בזמן האחרון לא כי ריקלמה עזב את בוקה. גם אם הוא היה שם התוצאה היתה דומה. 7. ולסיכום - אני לא סובל את ריקלמה ואת דומיו, כוכבי הJOGA BONITO למיניהם, שחושבים שיכולת אישית מעולה ב-5 דקות מהמשחק מפצה על אספקטים אחרים גרועים שלהם (מן הסתם לתקשורת זה מצטלם טוב). אולי זה תסביך פסיכולוגי, מהסיבה שאני יכול (או יכולתי בעבר כששיחקתי) לעשות דריבל רק סביב קונוסים, אבל במגרש כל מה שהייתי עושה היה לרוץ, למסור המון ולשבור הרבה רגליים. כשריקלמה יביא גביע לארגנטינה, אולי אני אשנה את דעתי.