מחר דרבי השכנות !!! ארגנטינה - צ'ילה !!!

ic11

New member
הוא גאון על קטנים!!!

רוצה לראות אותו משחק "ברמות הכי גבוהות" במשחקים חשובים!!!! איכן הייה בשמינית הגמר נגד גרמניה???איכן הייה גמר נגד ברסיל???שם רואים הגאונים אמיתים!!!

pepe chatruc

New member
היכן היו כל השאר נגד ברסיל?

גם "הגאון" מסי לא עשה כלום והשניים היחידים ששיחקו היו סאנטי ומסצ'ה!!! הכי קל להפיל הכל על ריקלמה , כי הוא לא מחייך , כי הוא לא רץ , כי הוא נראה מנוכר , כי הוא מזוהה עם בוקה... בקשר לרמות תראה את התגובה שלי ליואל

ic11

New member
אתה צודק....

אספר לך סוד.אולי אני נשמע משוגע,אבל מסי,אחרי המשחק בשמינית הגמר נגר גרמניה.......לא סופר אותו.הוא פשוט שחצן שחושב רק על עצמו.

כרוני

New member
די לרדת על ריקה

נכון, שסבתא במחלקה הגריאטרית באיכילוב רצה יותר ממנו על המגרש, ו- ננננננננכון שהפעם האחרונה שהוא נתן משחק גדול במשחק גדול הייתה אי שם ב-2005, ו- ננננננננננכון שכואב לכם הלב שהוא הביא לברטדורס במו רגליו והתפללתם לאלוהים שיישאר בארופה כדי שתוכלו לצאת מהבית בזמן האחרון.... ו- ננננננננננננננננכון שאף קבוצה לא מצליחה כרגע לקלוט אותו לשורותיה (שתטבע הצוללת הצהובה) אבל זה השחקן עם הכי הרבה טאץ וקלאסה כרגע בעולם. אי אפשר להוציא לו כדור מהרגליים. דברים כאלה נולדים איתם או מפתחים אותם היטב רק בשכונות, כשאתה צריך לשחק במטר על מטר. ויואל ....מתנת יום הולדת? לא קרוב אפילו......

maozeitan

New member
הצוללת הצהובה לידיעתך היא מקום 3 בליגה !!!

ו... זאת הקבוצה מספר אחת ואם לא היתה היא אז היום הייתי עשיר יותר בכמה אלפי יורו כי בשנת 2005 ביזבזתי כל כך הרבה כסף כדי לנסוע עד villarreal כדי לראות אותם משחקים ובזבתי המון כסף (כדי לראות את ריקלמה פורלן וחבריהם)

למעלה