מחר הסיוט החוזר שלי

מחר הסיוט החוזר שלי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

תגידו לי אמא אבא אח שלי ז"ל איך אני יכולה שוב לעשות את "זה" מחר? איך עולים לבית הקברות לשלושה מצבות שלכם? איך הפעם אני ירגיש באזכרה מחר כשכולם יהיו דווקא סביבי כמו תמיד, מה אני יעשה שם? יתמודד? ישתוק? יבכה ??? למה זה צריך להיות בכלל? למה עזבתם ככה? למה אני אמורה לסבול כל השנה ולבכות לבד וביום האזכרה יותר??? אמא יקרה שלי- לפני פחות משבוע הלכתי לחתונה של חברה ממש טובה שלי, ואמא ואבא שלה כן היו איתה שם לצ ידה בחופה, ואז עמדתי בצד וחשבתי שכשיגיע פעם תורי מי יעמוד לידי ? אחותי אחי הבכור???? זה לא אותו דבר זה לא אתם!! ואתה אחי התיאום אין הרבה מה לכתוב לך פתאום , הנשימה נעתקת. בלילה היום חלמתי אותך קמתי עם חרדה איומה ורצתי להקיא הרגשתי הכי רע שבעולם,,, למה למה אני לא יפסיק לשאול- ואם אני שואלת אין לי בכלל תשובות . מחר זו האזכרה של שלושתיכם ויום חמישי מיד יש לי יום הולדת ניפלא נכון? ??? כמה שזה ניפלא לבכות על שלושה מצבות ואחר כך לחגוג יום הולדת. אז לא השנה אני לא יותר צבועה , לא מעמידה פנים ש"הכל בסדר זה יעבור תמיד , וצריך להמשיך לחיות הלאה" אני לא יחגוג יום הולדת אני כואבת מדי בשביל החגיגות האלו ,וכל הצביעות הזאת!!!! בימים האלו אנשים שאני פוגשת ושואלים מה נשמע ומה שלומי , אני מספרת ש ביום רביעי יש אזכרה ולא לאחד!!!!! לאמא שלי אבא שלי ואחי שהיה לי אח תיאום חצי נפש מתה לי מאז שהלכת. אני גם כן משקרת שהכל טוב ושאסור לי להשבר ואני כולי שוברה, שבר כלי , אתם הלכתם והכאב נשאר אני חייה איתו כבר מגיל 14 , יומיים לפני היום הולדת שלי. כואבבבבבבבבבבבבבבבבב כואבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אני רוצה לצרוח יחשבו שאני מטורפת בסוף , אבל במחשבה שניה מי עושה לי חשבון שאני יעשה לו??? ובעצם אם אני יצרח מה זה יתן לי?. אני לעולם לא יפרוק את הכאב הזה לחלוטין גם אם אצרח שנה אני תמיד בוכה עליכם בשקט, זה לא מרגיע אותי . למה זה צריך היה לקרות? יכלנו להיות משפחה שמחה ולחגוג יום הולדת של 25 אני ואתה אחי ביחד עם אמא ואבא. אבל הטיול (שונאת את המילה הזאת אפילו) לקח אותכם לעד, למרות שאמא לא היתה משקרת לנו לעולם היא שיקרה ולא חזרה ,ו לא חזרתם כולכם. אני לא שוכחת איך ישבתי בתחנה למטה וכל מונית שעברה אני קפצתי כי חשבתי שזה אתם. אני גאה בי רק בדבר אחד : הכוח רצון שלי והאופי החזק שלי - לעולם לא עשיתי שטויות לא השתמשתי בסמים אפילו ברגעים הכי הכי קשים שלי של דכאון ושברון נפש שלא יתואר במילים בכלל, כל הדברים הרעים האלו היו מתחת לעניים שלי ומעולם לא נימשכתי לזה, להיפך ניגעלתי, נירתעתי פחדתי. אני ניחנקת ולא יכולה לכתוב יותר . ומחר כמו כל שנה ניפגש עם כולם ממש כל השמפחה הגדולה שלנו בבית העלמין ואחר כך באים הביתה ממש חגיגה אה? אחר כך כשכולם הולכים מה אני אמורה לעשות? כבר חודש לא ביקרתי אותכם לא יכולתי כשזה מיתקרב לי האזכרה שלכם אני פוחדת כל כך , כמו ילדה ,,, לא אמא לא אבא לא אח שלי התיאום והיקר לכן אני י ל ד ה ש ל א ף א ח ד . אוהבת אותכם ניפגש מחר ( בא לי למות כשאני חושבת על זה.)
 

שילה1

New member
הרבה../images/Emo7.gifאבל גם תקוות...

אין ספק שמה שעברת..קשה מאוד,בלשון המעטה... אבל את חזקה,מחושלת..וראי לאן הגעת עד היום!! את הכאב והצער,איש לא ייקח ממך,וגם לא את החלומות והתקוות!! היי חזקה אלין..אני איתך,ומניחה שכולם כאן!!
 
שילה תודה לך אני "הכי חזקה" תמיד../images/Emo45.gif

יש כאב שגם הזמן לא מרפא, אמר את זה איזה זמר בשיר שלו וכל כך צדק , אלוהים אוי כמה שהוא צדק.
 
שיר של יוסי עדן מתאים לאחי ז"ל

ילד קטן של אמא אתה עכשיו נימצא למעלה הכל בגללה בגלל אותה המחלה, אני כותב כאן שיר כזיכרון בשבילך. חיוך של מלאך ילד מיוחד אותך ניזכור תמיד לעד מסתכל לשמיים מחפש לי תשובות הכין אתה ילד . והעינים דומעות תשמור על אמא תחבק את אבא נתת לנו ללמוד מהם החיים לעולם לא היית בוכה שלח לנו את הכוחות שניהיה תמיד חזקים תשמור עלנו מבין הכוכבים אהבנו אוהבים ותמיד נאהב......... הקדשתי את זה לאחי שיר יפה של יוסי עדן מעין שיר כזה אבל אחי לא נהרג ממחלה אלא מתיאונה עם הוריי כמו שאתם יודעים .
 
מוות זה הכאב הכי גדול../images/Emo7.gif

מוות זה הכאב הכי גדול שאני מכירה הוא מגיע ולוקיח לנו בכוח את אלה שאנחנו כלכך אוהבים. משאיר אותנו עם חוסר האונים מותשים,כואבים וכועסים. את צודקת "זה כלכך כואב" במיוחד שהם היו כלכך צעירים ושמחים. גורל אכזר ובלתי נתפס. תעלי לקבר מחר וברגעים הכי קשים תחשבי שכולנו עומדים לצדך אוהבים אותך ומחזקים אותך אלין. היי חזקה אלין. לזכרם עשי מאמץ ותשמחי ביום חגך ,ביום הולדתך ,כי כך היו רוצים לראות אותך-שמחה ביום הולדתך
מכל ה
 
אישה יקרה,מי כמוני יודעת מה זה כאב?

לקח את החיים שלי המוות הזה אבל אני חייבת להמשיך הלאה כי אין לי ברירה. ולא -אנ ילא יכולה של קר את עצמי ולהיות בצועה עם עצמי אני לא מסוגלת לחגוג השנה יום הודלת , נימאס לי לצייר חיוכים אני יחיה עם מה שיש זה מספיק לי. תודה שהתייחסת את כבר לא אורחת אלא בת בית כאן וטוב שאת כאן אוהבים אותך אישה אורחת בת בית יקרה שלנו
 

ה מוזה

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif "אל מלא רחמים .....

שוכן במרומים ,המצא מנוחה נכונה תחת כנפי השכינה ..." אלין , נשמה טובה ורכה שכמותך כמוני כמוך - פעם בשנה עולה אל האבן הגדולה והקרה הזו ..ושם בין הרבה אנשים שכלל אינם יודעים את המתחולל בנפשי אני אמורה לתת את ההופעה השנתית - חזקה ,מתמודדת ,מתגברת ... כשתוכי עדיין אותה ילדה קטנה שזעקה אחת בה - למה? אומרים שביום השנה הנשמה יורדת לעולם , וממתינה לאהוביה ליד אותה אבן קרה .. אותה מצבה . אישית לא הרגשתי אף פעם שום חיבור לאותה אבן אותה מצבה , דווקא במקומות שאולי לא צפיתי לחוש בהם - שם חשתי . בלילה עצוב ושקט בפינה שלי כששיר מוכר ברקע , בבוקר שקט עם ציוץ ציפורים אם תשאלי אותי - לאהובייך מצבה אחרת , זו את . מצבת עולם ,מצבה של טוהר ואהבה , של רגישות מופלאה , של נתינת אין קץ תסכימי איתי שאין מצבה ראויה מזו ? יודעת שכל יום בשנה העצב והגעגוע מלווה אותך -ומחר יום קשה מצפה לך וכל שאוכל לתת לך הוא - דף נייר לבן להעלות עליו את דמעותיך וכאבך כל שאוכל לתת לך הוא - חיבוק חם מהלב . לא אוכל לתת לך - נחמה . והייתי כל כך רוצה. שלא תהיי עוד עצובה ,שזעקות הכאב שלך לא יחתכו יותר את אוויר העולם .. תהא נשמתם עטופה ברחמי באל ובכנפי מלאכיו.
 

חיה 35

New member
לאלין המקסימה../images/Emo16.gif

לאבד בן אדם קרוב במיוחד אבא אמא אח זה אחד הדברים הכי קשים שום מילה לא יכולה להראות את הכאב את העצב את רייקנות שיש לנו בלב. איבדתי את אבי לפני 7 שנים. בהתחלה הרגשתי כמו רוח רפאים. אבל לצערניו אנחנו חייבים גם להתאבל וללמוד להיפרד. אני כל כך מבינה ומכירה את הצגה שאנחנו משחקים ליד האנשים כשעולים לבית קברות. אבל יש לי בקשה אלים אלין יקיריתי!! תני לעצמך להישבר לבכות ליפול אפילו אל המצבה. תני לזה לצאת החוצה, תראי שתרגישי הקלה..... אנ תמיד סחפתי את זה בפנים וזה היה גרוע. עד שתפסתי לעצמי שיטה ללכת לבית העלמין לבד ולהתאחד לבד עם היקר שאיבדתי. תדעי לך שהם איתך ויהיו תמיד. הם שומרים עלינו מלמעלה. לפעמים קורה לנו דברים ואנחנו לא יודעים למה? לאבד 3 אנשים יקירים ביחד. אבל אלין יקיריתי תדעי לך תמיד אחרי החושך מגיע גם אור. הכאב תמיד יהיה איתך , אבל את חייבת לפחות לזכרם להמשיך הלאה...... ותעשי טובה תחגיי את יום הולדתך כדי לשמח אותם, כי הם שם ורואים. "אני מתעסקת רייקי ומתכתב בפורום רייקי כאן. יש באפשרותי לבקש מחבריי ואינ עצמי מחר לשלוח לך אנרגיות רייקי כדי שתעברי את האזכרה." אשמח אם תסכימי . ממיני ואוהבת ומחבקת חיה|
 
חיה תודה אני עכשיו לא מרגישה טוב../images/Emo101.gif

פתאום עלה לי החום, אני מקיאה ניזרקתי למיטה בערך לשעתיים, אין לי כוח כל הגוף כואב לי וכמו שמרטוט למה למה דווקא עכשיו.? כשאניח צריכה כוח פיזי ונפשי הןיחד אני נופלת למעיין שפעת שמגיעה לי כל שנה באותו היום זה משהו כניראה פסיכולוגי אין לי מושג כל כך ממה זה מגיע כל פעם. זה חולשה סחרחורת בחילות הקאות וכאבים בכל הגוף אני יתפרק כמו תמיד מחר בעצם כמו כל יום בערך רק הפעם אולי בקול אולי בשקט, מיצטערת שאת גם כן טעמת מטעם השכול הנורא אני מאחלת לך שכלכ בוקר האור יקרון ממולך ויראה לך ימים של אהבה וחום פנימי. תודה שהתיחסת אלי אוהבת תמיד.
 
אמא אבא אחי ז"ל אני מבטיחה לכם ש...

שאני אשתדל להיות חזקה ולא רק מחר. אני מבטיחה להשתדל לחיות כמו כולם ולא להסתגר לי בבית תמיד , עכשיו בתוך השפעת הזו מלפני שעתיים וחצי בערך אני מרגישה שגם אתם מרגישים כמוני חלשים , מקיאים , שבורים, בגלל שאני שבורה!!! הימים האלו קשים לי , כמו כל יום בשנה ואף יותר , אבל אני ינסה מהיום והלאה לשפר את החיים שלי קצת לטובה. לצאת יותר לצחוק יותר להמשיך לעזור לאנשים ולילדים חולים כמו תמיד, לנסות לחייך גם אם זה קשה מאוד מאוד. מגיע לי לחיות אני עכשיו אולי קצת מאוחר אך מבינה שאני בעצם חיה חיים שלי וגם כן של שלושתיכם, אני לא אתן לכם לסבול,, לכאוב, לבכות יותר מדי,.... אני ישתדל להיות שמחה יותר לישון קצת בלילות אוליף,לא ל קלל את עצמי שמגיע לי למות במקום ילד תמים בפיגוע או תאונת דרכים. אני אסתכלם הלאה וילך תמיד ישר וממכם יקירי לצנח אהוביי חיי אני אבקש רק דבר אחד: תחבקו ותחזקו אותי תמיד באשר אהייה. אוהבת אותכם מבין הדמעות.
 

joyjoy

New member
איך אכתוב לך..ורק דמעות שוטפות....

ילדה של החיים ילדה שאי אפשר שלא לרצות לעטוף, לאהוב, להגן, לחמם לחזק ולהכניס תחת כנפיים מגוננות הדמעות שוטפות אותי כל כך עם כל מילה שאת כותבת אבל הבכי משחרר...אז רק תודה על זה.... את נפלאה ורציתי להגיד לך את מדהימה שאת מחזיקה כנגד כל הכאבים כנגד כל הגעגועים ונושאת את דגל החיים אל מול העצב... כל כך הרבה שכול לאדם אחד... כל כך איתך בכאבך ולו רק יכולתי לקחת ממך ולו רק קצת ממה שעל כתפיך הקטנות.... והחולי הוא הגוף שלנו בוכה במקומינו תמיד כשאני כואבת בלי לכתוב או לבכות אני נחלשת והגוף שלי צועק להקלה.... איך אכתוב לך והדמעות שוטפות ויש מקרים שכל כך קשה למצוא מילים שינחמו.... את מדהימה , הכח שבך ...כאילו כל כח החיים שלהם בך טמון ילדה... לעולם את ילדה שלהם ....לעולם ! "כשהלב בוכה רק אלוהים שומע הכאב עולה מתוך הנשמה...." (מתוך שיר מוכר) אני לא מאמינה באלוהים מסיבותייי אני ...אבל את מעוררת בי רצון להתפלל למי שרק שומע.... שישמור עליך...שישמרו עליך שישמרו מכל משמר שיעטפו, שיגנו שלא תדעי עוד שכול ואובדן... * אמן *
 

חיה 35

New member
אלין מקסימה שלי../images/Emo23.gif

מתוקה כל התגובות האלה באים מפחד פחד ממחר איך להתמודד ולעבור את הקושי.. אבל יקיריתי אני חושבת שהרגע הכי קשה עברת אותו זה ה רגע שקיבלת הודעה על איבוד המשפחה. אז יקירתי אל פחדדדדד. את גיבורה ויש לך מלא כוח בנפש העדין שלך, אנחנו לא מודעים כמה כוח יש לנו בנפש העדין שלנו. אשלח לך מסר אישי איך לטפל בעצמך . אלין תדעי לך שכאן במיוחד יש לך מלא חברים שאומנם לא יהיו איתך פיזית מחר אבל הנשמה שלהם והמחשבות שלהם יההיו איתך. אני אדאג לשלוח לך עם חבריי מפורום רייקי אנרגיות כל עוד היום . תנסי להעביר לי את שמה של אמא אני זקוקה לזה. ואהובתי עברת ימים קשים גם את זה תעברי תראי שמחר תדברי איתנו ותגידי הנה אני אחרי. כמובן שהכאב והאובדן ישאר. אבל תדעי לך כלל ומושג "הכל עובר בחיים. אלוהים סוגר דלת ופותח דלת." אני אוהבת אותך ושולחת לך הרבה חיבוקים ואנרגיות חיוביות. שלך רויה
 
חיה יקרה-אלוהים יגמול לך בטוב את

כל כך אישה מקסימה ונדירה מאוד עזרת לי היום גם עם הרייקי לקחתי רסקיום מקודם הגבתי לך שם בפורום של רייקי ועל המסרים שלך. לפעמים אני רוצה לומר המון ולא מוצאת את המילה - את תביני את השתיקות שלי , כן את מכירה אותי שנים........ חיה - אוהבת אותך תמיד- אלין
 
לך אלין יקרה....../images/Emo24.gif

את יודעת , אני קוראת אותך, ופשוט קוראת את המחשבות שלך. אז כמה שאני חזקה, אני אולי חלשה, חלשה לראות אותך שכותבת מילים. מילים על הכאב הפרטי שלך ואני לא מכירה אותך, ואני בוכה, ואני מדמיינת אותך , להבין מאיפה החוזק שלך , כי יש חוזק מבין המשפטים, אני רואה אותו טוב טוב. מחר היום שבו בטח הכל חוזר בבום, למרות שכל יום הוא זכרון, אבל מחר זה יום קשה, ואני מקווה שהוא יעבור בצורה , אבל איזה צורה אפשר להגיד שיעבור. מחר תהיי עם המשפחה הקרובה שייהיו איתך שם, שיחזיקו, שינגבו את הדמעות. והם בעצם יבכו... קשה לאבד משפחה, אך אני מבינה שצמחת והפכת להיות אדם נפלא.. ואם הם היו רואים אותך, הם בטח היו גאים בך. הם תמיד יהיו איתך, ואת איתם... ובשבילהם יקירתי לזיכרם, תעשי את החיים שלך הכי היכ הכי הכי טובים שאפשר... ואו קשה לי לכתוב לך אבל מצד אחד רוצה להגיד המון, אני בטוחה שאת מבינה אותי. ואת לא ילדה של אף אחד את ילדה של מישהו. ותמיד תהיי. שלך.....בהוקרה והערכה חוקרת נ.ב: מצרפת לך קובץ שמוקדש לך בידידות.. מלאך המשאלות בשבילך
 
חוקרת יקרה ../images/Emo51.gifנשימה נעתקת ...

מכל מילה שלך, מזה שאני גורמת כאן לאנשים להרגיש רע אני מצטערת זה רק חד פעמי אני מאוד מקווה. אני כן נכון ילדה של משהו של אמא אבא של הים של הדמעות של המוסיקה של הילדים החולים איתם אני מיתנדבת אני ילדה של כולם אבל הם לא איתי. אין לי מילה להביע לך תודות חוקרת יקרה
 
ילדה מתוקה...

חלק איתך וחלק לא איתך, אך כולם איתך בלב, וזה מה שיקר מכל. תיזכרי את הדברים הטובים, את הזכרונות הנפלאים. ואיתם תתחזקי ותמשיכי קדימה בבטחה... אין בעד מה , זה היה הצורך שלי לענות, הצורך שלי לבכות איתך, בצורך שלי להיות איתך במילים לפחות חוקרת
 

אופה3

New member
ילדה , אני בוכה עם כל מילה שלך

אין מילים בפי על מנת לנחמך. לכן שולחת לך מכן חיבוקים ואהבה, ותמשיכי להיות חזקה את יכולה לצרוח, ואת יכולה לבכות , ולא לעשות חשבון לאף אחד. קבלי ממני את כל החיזוקים האפשריים שלך האופה
 
למעלה