מחר הסיוט החוזר שלי

העידוד הזה שלכם כל כך מדהים../images/Emo7.gif../images/Emo23.gif

אפילו חברים שלי שהם קרובים אלי לא מעודדים אותי ככה. מה אפשר לאחל? איך אפשר להודות לכם ולכן? אתן אחיות יקרות כאן ושוב אני יכתוב גאון מי שחשב על פורום שכזה. תודה רבה.

אלין

חבל שהדמעות שלנו מהמכתב שלך לא יכולות להחליף אפילו לקצת את הדמעות שלך! שולחת לך אהבה.

קרן -בתוך הדמעות שלך את הכאב ראיתי

זה בסדר אני מרגישה ויודעת כמה שאתם כאן כואבים איתי ביחד ורוצים לטובתי אני ממש מודה לכם תודה לך קרן אור , שולחת לך אהבה ואיחולייים אמיתיים בחזרה ושרק באמת תדעי קרן אור וורוד ומואר כל חייך. תודה חברה יקרה

נפש הים

New member
כל כך הרבה כאב בילדה אחת

הלב נצבט. הדמעות בעיניים. והמילים- אינם. לא מוצאת את הדרך לנחם אותך, לא מוצאת את המילים. מרגישה צורך עז לחבק, לעטוף, להגן. רק רוצה שתדעי שנגעת עמוק בפנים. אני מאמינה שיש לך יעוד כאן והוא גדול. אולי אינך רואה אותו כעת, אולי קשה לך לקבל - אבל מישהו החליט שתעבירי לנו - ´הקטנים´ את משמעות החיים. ואת מצליחה, רק בעצם היותך את- אלין. היום.. את אולי מרגישה לבד בעומדך מול קברם, עם הזכרונות שהם הותירו בך. את לא לבד, אלין. אם תרשי לנשמה שלך להתבונן מהצד, תוכלי לבטח לראות את המלאכים שעוטפים אותך באהבה. זהו מסר ששלחנו דרכם. אין לי מילים לנחמך, מרגישה במעט את כאבך וכל שרוצה זה להעניק לך חיבוק שיגרש אפילו לרגע קט את הכאב. יהי זכרם ברוך

למעלה