מחר הקדם אירוויזיון

מחר הקדם אירוויזיון../images/Emo11.gif

את האמת שאף פעם לא התעניינתי כלכך באירווזיון השנה זה משום מה מעניין אותי השידור יתחיל בשעה 21:00 וימשך שלוש שעות
נראה אם אני אשבור שיר ובאמת אצפה 3 שעות בערוץ 1...
היום בתכנית "פופולייקה" דיברו על האיירוזיון, והראו את הקטע שגלי מופיעה
חבל שלא הזמינו את גלי להשתתף מחר לעומת זאת שמעתי שבוסקילה, אשדות ועוד ישתתפו

X יו יו S

New member
וואלה אני גם אראה מחר :)

יש לך הימורים מי אתה רוצה שיזכה
חח ברונו מפורום 230 בעד פיקיות נ.ב מאמן של ב"ש יעזור להם לספור את קולות של ב"ש חח מצב אבוד

רינה7

New member
גם אני מחכה לראות.

בכלל אני אוהבת תחרויות בשירים. כשזה היה כל שנה זה היה מעניין יותר. בהצלחה למומי.

willo1

New member
ראיתי עכשיו את הקדם

גיליתי שזה הרבה יותר נוח להקליט ואז בקטעים הלא מעניינים- והיו הרבה כאלה- פשוט להעביר.. מה זה השיר הזה של זהבה בן? כאילו, בואו ננסה חלשחזר את ההצלחה של "הללויה" ונגיד 'הללויה' בכל משפט שני, אולי ככה נזכה.. * סמיילי מרים גבה* השיר של מיכל אמדורסקי היה זוועתי. השיר של שרונה ודניאלה היה יפה. רק חבל שהן לא יודעות לשיר. הכי יפה היו הקטעים שבין השירים על הלבוש וכל מיני כאלה. זה היה משעשע. ולמה מורן אטיאס לא החליפה שמלה אחרי השיר של שירי??! בושה וחרפה (ציניות אנשים. ציניות) השיר של תביקה פיק היה חביב אבל ההעמדה של הבנות הייתה מפגרת. ומי זאת ההיא שצרחה מאחורה? מה זו האופרה הזאת?? השיר של שירי יפה אבל אני לא יודעת אם הוא מתאים לאירוויזיון.. ואסתי זקהיים הייתה שם! מתה על אסתי. ולסיום- מומייי

../images/Emo79.gif../images/Emo39.gif קדם אירווזיון כאן בתפוז

היום, יום רביעי, 1.3כ"א באדר א', בשעה 20:30 ב- blogtv קדם אירוויזיון הישר מהשטיח האדום, מאחורי הקלעים, שידור חי מיוחד מה"גרין רום" באולפני ג"ג נווה אילן. אתם מוזמנים לראות מי ייצג את ישראל באירוויזיון הקרוב
השידור בשיתוף "אירוויל"- אתר האירוויזיון הרשמי של ישראל

limor6

New member
רינת גבאי

באחת ממסיבות הנשים נדמה לי סילבסטר אחד מהם... רינת גבאי זייפה את ולנטינו עם המון טעויות במילים (היו כתובות לה על דף) פשוט ביזיון.. אבל יש לה קול... רק מעניין אותי איפה היא גדלה ... לא להכיר את ולנטינו???? זה אלמנטרי!!! אני יודעת שהיא באה מרקע של אופרה אבל זה כמו לא היתה בישראל 25 שנה....

willo1

New member
הם לא נורמלים

3 שעות.. למה נראה להם שלאנשים יש זמן לשבת שלוש שעות כדי לראות קדם אירוויזיון? ממילא בסוף השיר הכי דפוק נבחר.. בדיוק כמו בתחרויות של המלכות יופי

סקעת ובוסקילה שרו הללויה

במסגרת מחרוזת שירים מתחרויות קודמות.היה יפה.

limor6

New member
אלייב לאירוויזיון!!!

שהביזיון יהיה מושלם....

כל הכבוד לערוץ 1

על ההשקעה, ההפקה!! הקדם מאוד יפה, אני בשוק שאני כבר שעתיים רצוף על ערוץ 1
לדעתי כל השירים היו יפים מסכן מומי, עלה לבמה חולה וצרוד...
למרות שהשיר שלו לדעתי לא מתאים לאירווזיון הביצוע של סקעת ובוסקילה להללויה היה ממש יפה

אבל המנחה הזאת ממש בזיון../images/Emo31.gif

חובבנית,מתבלבלת בשמות של השירים ומדברת שטויות.עד שרשות השידור מצליחה להפיק מופע מושקע ואלגנטי,לא היו יכולים למצוא מנחה יותר מנוסה אינטיליגנטית ומוכשרת?

אתה צודק גם אני חשבתי על זה

קרציה, שתסתום את הפה כל שנייה מוציאה משהו מהפה שתיתן כבר להקריא את התוצאות ושתפסיק להגיב לכל ניקוד!! שיר מימון נצחה

X יו יו S

New member
אל תדאג לה

היא במילא גרה באיטליה איזה יפה היא בחיים לא ראיתי מישהי יפה כמוהו:) נ.ב לא מגיע לשירי לזכות היא תגיע שם למקום אחרון איפה נינט שצריכים אותה איפה ?:-\(

X יו יו S

New member
הציעו לה אבל היא לא רצתה

היא מעדיפה לעבוד על הש"ש ועל הדיסק שלה שיוצא השנה בעזרת ה"

למעלה